Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξερω αν ισχυουν τα παραπανω..

1.γιατι αν εχεις προβλημα οικογενειακο ή υγειας ποιος θα σου δωσεις ι5?με τι λογο?!

2.δηλ.εσυ πηγες και ειπες δεν γουσταρω και σου ειπαν παρε 1 χρονο για προσωπικους λογους?για ποιο πραγμα?και τωρα περιμενεις να παρεις αλλη 1 χρονια αναβολη(στις 2 ετησιες αναβολες ή 3η ειναι μονιμη?)για να παρεις ι5? που θα γραφει τι λογο πανω?

εχω συναντησει ατομα που πειραν αναβολη για προσωπικους λογους ή οικονομικους ή κρισεις αγχους κτλ. 6ή 12μηνες και μου ειπαν οτι αμα παρεις αναβολη μετα γυρνας για να υπηρετησεις με ι4?!δεν ξερω αλλα ακομη και αυτοι δεν θα ηθελαν να αποφυγουν τον στρατο εφοσον μπορουσαν?

Δεν ξερω φιλος...Μπορεις να τους ρωτησεις.

Παντως σου το λεω ξεκαθαρα πως πας μεσα τους λες δεν σας γουσταρω στα μουτρα δεν κανεις τιποτα απολυτως και φευγεις με αναβολη μεχρι το Ι5....Δλδ τι θα σου πουν;;;Πηδας τις μαντρες και φευγεις αντε γεια.Κανενας φανταρος ποτε και πουθενα.ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.

Δημοσ.

Δεν ξερω φιλος...Μπορεις να τους ρωτησεις.

Παντως σου το λεω ξεκαθαρα πως πας μεσα τους λες δεν σας γουσταρω στα μουτρα δεν κανεις τιποτα απολυτως και φευγεις με αναβολη μεχρι το Ι5....Δλδ τι θα σου πουν;;;Πηδας τις μαντρες και φευγεις αντε γεια.Κανενας φανταρος ποτε και πουθενα.ΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.

Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Έχουν ακουστεί περιπτώσεις που μόλις μπαίνουν στρατεύσιμοι λένε κάτι ανώμαλα και τους δίνουν Ι5 ψυχολογικό αμέσως, αλλά να πείς έτσι απλά δεν σας γουστάρω δεν καταφέρνεις τίποτα. Τις αναβολές τις παίρνεις 6μηνες 12μηνες αλλά όταν γυρίζεις μετά αν δεν μπορούν να σου βρούνε κάποιο ψυχολογικό/παθολογικό πρόβλημα σε στέλνουν να υπηρετήσεις.

Δημοσ.

ΕΣ - insomniaK : 7-9 και το σφύρίξε ο διαιτητής. Με έβγαλαν ακόμα και από τα μητρώα.

Καλή θητεία σε όλους παίδες, θα σασταν η 12η σειρά μου.

Δημοσ.

Το σκορ είναι αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Είχαν touchdown (κλήτευση να παρουσιαστώ και με έπαιζαν άμυνα στις 30-40 γιάρδες και τραυματισμένο το quaterback μου (ζήταγαν μέχρι και με τι κωλόχαρτο σκουπιζόμουν την τελευταία δεκαετία)), άλλα κωλωσαν για το 2pt conversion (να μου απαγορεύσουν την έξοδο από τη χώρα) Αποτέλεσμα να έχω παίξει ένα safety και ο χρόνος να τελείωνει (αύριο θα έπρεπε να παρουσιαστώ). Συσκέφθηκα με τον εαυτό μου και έβαλα και δεύτερο qb (μετεφρασμένα όλα μου τα πτυχία) και έπαιξα από το φτερό με γρήγορο αριστερόχειρα που συνέκλινε (δικηγόρος-φίλος-χωρίς δουλειά). Πάσα 46 γιάρδων και είναι ένας με έναν, περιστροφή και αλλαγή κατεύθυνσης και κάνουμε touchdown. Κατι λίγα να τελειώσει ο χρόνος και πήγαμε για 1pt convention και το παίχνιδι έληξε.

Μετά από μία δεκαετία, μέχρι και ο ΕΣ κατάλαβε και αποδέχτηκε πως δεν είμαι κάτοικος Ελλάδας...

Δημοσ.

Goal!

Ρε τα παιδια τους να στειλουνε στο στρατο λεμεεεεεεεεε.Τον υποτιθεμενο στρατο γιατι απο ειδικες δυναμεις εως τελευταια ειδικοτητα πεζικου κ.τ.λ ειναι ενα παραμυθι.Καντε τον σταυρο σας μην μας κανει καποιος καμια επιθεση...

Θα στειλουν τα βυσματα τα παιδια τους να μας σωσουν!!!Πυρ και κινηση θα κανουνε απεναντι στον εχθρο παχυσαρκοι ηλιθιοι η οχι παχυσαρκοι.ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΡΕ!! .- ( τελεια και παυλα! )

• Moderators
Δημοσ.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΡΕ!! .- ( τελεια και παυλα! )

fixedwink.gif

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Έχουν ακουστεί περιπτώσεις που μόλις μπαίνουν στρατεύσιμοι λένε κάτι ανώμαλα και τους δίνουν Ι5 ψυχολογικό αμέσως, αλλά να πείς έτσι απλά δεν σας γουστάρω δεν καταφέρνεις τίποτα. Τις αναβολές τις παίρνεις 6μηνες 12μηνες αλλά όταν γυρίζεις μετά αν δεν μπορούν να σου βρούνε κάποιο ψυχολογικό/παθολογικό πρόβλημα σε στέλνουν να υπηρετήσεις.

Απο περιεργεια.

Πες οτι πας και λες "δεν σας γουσταρω ΡΕ" , δεν καταφερνεις τιποτα και παρουσιαζεσαι κανονικα.

Οταν λοιπον πας στο κεντρο , καθεσαι σε μια μερια και δεν εκτελεις ουτε κανεις τιποτα.Απλα καθεσαι χωρις να συμβαινει το παραμικρο.

Τι γινεται?

Δημοσ.

ναι , εστω και μετα απο την ορκομωσια τι γινεται?

απλα σε ταραζουν στις φυλακες?

Αν θέλουν να σου σπάσουν τον τσαμπουκά μπορούν πολύ εύκολα....σε αφήνουν 30 μέρες σερί μέσα και βλέπεις τους άλλους να βγαίνουν...σε ταράζουν σε υπηρεσίες - αγγαρείες - χάλια νούμερα και στρώνεις χαρακτήρα στο τέλος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...