aris1986 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γιατί; Εγώ σκέφτομαι να περάσω το καλοκαίρι ολόκληρο χωρίς να το έχω στο μυαλό μου ότι Αύγουστο θα φύγω. Άσε που αντεχω το κρύο περισσότερο από τη ζέστη. Και γω τα ιδια ελεγα αλλα και τα 2 ειναι τα ιδια σκατα τελικά.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παιδες αμα κοψω αυτη την εβδομαδα την αναβολη δεν θα μπω το Μα'ι'ο??? Ειδα στο site της στρατολογιας οτι ηταν μεχρι της 29/2 και μετα αναμενεται Ιουλιο...
xarda Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Πηγαινε απο τη στρατολογια να συμπληρώσεις ενα εντυπο για να σε πάρουν εφ'οσων εχει λ'ηξει η διορια.Αλλα και παλι απο ενα μπ%$#@^#$@ ολα να τα περιμένεις....
flik Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Παιδιά τόση ώρα μιλάω για ΕΣΣΟ Νοεμβρίου, αλλά δεν έχουν γίνει 6 πλέον οι ΕΣΣΟ; Μπερδεύτηκα λίγο, γιατί army και thiteia.org γράφουν ακόμα 4 ΕΣΣΟ, ενώ στο stratologia γράφει για 6, μια για κάθε περιττό αριθμό μήνα. Και παρότι στο army.gr γράφει 4 ΕΣΣΟ, στην ανακοίνωση τους λέει Β ΕΣΣΟ-Μαρτίου. Έτσι υπέθεσα πως όντως είναι 6 τελικά, απο 2012 και μετά. Όπως και να έχει, ανεπίτρεπτο είναι να μην είναι ενημερωμένα. Και εν τω μεταξύ, νομίζω πριν κανα δίμηνο, ή στο stratologia ή στο army.gr κάπου έγραφε οτι η θητεία είναι 12μηνη για στρατό ξηράς. Καλά καθόλου δεν τα κοιτάνε;
efo355 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Παιδιά τόση ώρα μιλάω για ΕΣΣΟ Νοεμβρίου, αλλά δεν έχουν γίνει 6 πλέον οι ΕΣΣΟ; Μπερδεύτηκα λίγο, γιατί army και thiteia.org γράφουν ακόμα 4 ΕΣΣΟ, ενώ στο stratologia γράφει για 6, μια για κάθε περιττό αριθμό μήνα. Και παρότι στο army.gr γράφει 4 ΕΣΣΟ, στην ανακοίνωση τους λέει Β ΕΣΣΟ-Μαρτίου. Έτσι υπέθεσα πως όντως είναι 6 τελικά, απο 2012 και μετά. Όπως και να έχει, ανεπίτρεπτο είναι να μην είναι ενημερωμένα. Και εν τω μεταξύ, νομίζω πριν κανα δίμηνο, ή στο stratologia ή στο army.gr κάπου έγραφε οτι η θητεία είναι 12μηνη για στρατό ξηράς. Καλά καθόλου δεν τα κοιτάνε; Οι ΕΣΣΟ είναι 6 και η θητεία 9 μήνες. Απλά δεν είναι ενημερωμένα τα sites. Αντε παίδες και καλά να περάσω αύριο παρουσιάζομαι Σπάρτη
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Οι ΕΣΣΟ είναι 6 και η θητεία 9 μήνες. Απλά δεν είναι ενημερωμένα τα sites. Αντε παίδες και καλά να περάσω αύριο παρουσιάζομαι Σπάρτη Κράτα Δυναμη για την 1η μέρα!Εχει πολύ γραφειοκρατεία, ορθοστασία και και... προσεχε και τον φωτογραφο. Παει να σε δουλεψει βγαζοντας σου φωτογραφίες (και καλα αμα θέλεις) και μετα παει να στις χρεώσει!
kage Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ο πρώτος ψαράς!!!! Ποια αυξηση μωρε?Οτι απεμεινε υπηρετεις...Αν θελεις βεβαια να συνεχισεις να υπηρετεις. Και να μην εχεις κανενα προβλημα οικογενειακο η υγειας Α - Ν - Ε - Τ - Α παιρνεις το Ι5... Ποιος μπορει να σε υποχρεωσει να πας στο μεγαλο αυτο μ%^%$^*#??? Κανενας απολυτως.Ολα ειναι ψαρωτικα.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.Ας στειλουν τα παιδια τους τα βισματα στο στρατο.Απλα τους λες δεν σας γουσταρω παιρνεις την πρωτη αναβολη.Μετα ξαναπηγαινεις και ξαναπαιρνεις αναβολη και μετα Ι5 και αντε γειααααααααααααααααα!!!! ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΙΙΙΙΙ.Οπως ειπα...να στειλουν τα παιδια τους στο στρατο δεν ξερω αν ισχυουν τα παραπανω.. 1.γιατι αν εχεις προβλημα οικογενειακο ή υγειας ποιος θα σου δωσεις ι5?με τι λογο?! 2.δηλ.εσυ πηγες και ειπες δεν γουσταρω και σου ειπαν παρε 1 χρονο για προσωπικους λογους?για ποιο πραγμα?και τωρα περιμενεις να παρεις αλλη 1 χρονια αναβολη(στις 2 ετησιες αναβολες ή 3η ειναι μονιμη?)για να παρεις ι5? που θα γραφει τι λογο πανω? εχω συναντησει ατομα που πειραν αναβολη για προσωπικους λογους ή οικονομικους ή κρισεις αγχους κτλ. 6ή 12μηνες και μου ειπαν οτι αμα παρεις αναβολη μετα γυρνας για να υπηρετησεις με ι4?!δεν ξερω αλλα ακομη και αυτοι δεν θα ηθελαν να αποφυγουν τον στρατο εφοσον μπορουσαν?
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Τπτ εδω στο forum μιλανε. Σε μια καφετερια ομως κοιτανε αλλου οταν βρεθούν σε παρέες και πέσει η κουβεντα στρατός. Αστα. Ολοι οι "πονηριδηδες" το πήραν το Ι5 ετσι θέλουν να μας πουν. Ή φοβοντουσαν να υπηρετήσουν θα σου πουν για ηθικούς λογους οι οποιοι ειναι σεβαστοι. Αμ δε! Ειναι επειδη δεν εμαθαν να στρωνουν το κρεβατι τους και να φτιαχνουν μια μακαροναδα χωρις τη μαμα. Εdit: Εννοείται πως δεν μιλάω για ανθρώπους που χανε προβλημα. Μην πεσετε να με φάτε.
insomniaK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στο στρατό δε χρειάζεται να μαγειρευεις, ενημερωτικά.
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Στο στρατό δε χρειάζεται να μαγειρευεις, ενημερωτικά. Eχουν catering?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Eχουν catering? έχουν άτομα που είχαν την ατυχία να ήταν μάγειρες
athlios Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Eχουν catering? Σε κεντρα εκπαιδευσης , αμα πας καμια στρατονομια πχ, ναι.
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Αλλο στρατο θα περασα εγώ. μαλλον στο δικο μου δεν ειχαμε τετοια.Ειχαμε κατι περιεργους με ασπρες ποδιές και παραλαγη απο κατω με μποτες που κοβανε πατατες,κρεμμυδια και βοηθαγανε εναν αλλο καλο κύριο ιδια ντυμενο μονο που φοραγε και σκουφο!
Gtr34 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλή στρατιωτική θητεία σε όλους !! πρόσφατα απολυμένος 315 σειρά παρουσιαστικά Σπάρτη και μετά Ρόδο μια αξέχαστη εμπειρία με τα καλά και τα κακά της που πέρασε χωρίς να το καταλάβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις