idolent Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Aν ειχα βυσμα φιλε δεν θα ρωτουσα..ουτε θελω να βαλω και ας με στειλουν εβρο.να παω μια μερα μετα θελω. πηγα σημερα κ αφου περιμενα 1 ωρα στο φρουραρχειο κ μου ειπαν πως ο γιατρος δεν μπορει να σε εξετασει γιατι ειναι πυρηνικος φυσικος ,πρεπει να πας στο 401 που δινουν μονο 2+μηνες αναβολη και οχι μια μερα.μετα με εστειλαν ρουφ ,κ επειδη ειμαι απο καρδιτσα μου ειπαν να παω να ρωτησω στη στρατολογια καρδιτσα. αφου δεν τους πλακωσα του παλιοξυστες...κατι τετοιες ωρες καταλαβαινω γιατι μας γαμανε οι ξενοι κ μας μειωνουν τους μισθους.προιοντα δεν παραγουμε,υπηρεσιες 0.προαφανω υπαρχουν και εξαιρεσεις
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ το ψαράκι; Με τι κριτήρια διαλέγουν για μετεκπαίδευση; Γενικά παίζει αυτό το σενάριο; μετεκπαιδευση εννοεις επιστρατος;που σε καλανε μια φορα αφου εχεις απολυθει; αν εννοεις αυτο τοτε απο οσο ειχα συζητησει και με σειρουλα μου που πηγε 1. ειναι να σου τυχει βασικα , εμενα ετυχε σε μια σειρα μου να παει ενω εμενα οχι 2.να εχεις πρασινο απολυτηριο (οι περισσοτεροι παιρνουν βεβαια απλα μετα την μια μετεκπαιδευση σου στελνουν σπιτι ασπρο και στελνεις πισω το πρασινο) 2. Συνηθως καλουνε ΛΥΒ (οι εφεδροι δεκανεις) και Ε.Α. (ο δοκιμος που λεμε ,μετα την απολυση του ειναι εφεδρος αξιωματικος κ καλα) 3.και ειδικες δυναμεις καλουνε οποτε μην ανησυχεις ,αν εννοεις βεβαια για επιστρατος αν εννοεις κατι αλλο ,διευκρινησε ! Παιδια αν παρουσιαστω στο κεντρο στις 10 το βραδυ επειδη 5-8 το απογευμα γραφω μαθημα στη σχολη,μπορει καποιος να μου πει τι θα γινει? στην στρατολογια δεν μου αλλαζουν την ημερομηνια ενω τους επριξα τα ουμπαλα.... ευχαριστω Απ οσο θυμαμαι μπορεις να παρουσιαστεις μεχρι τη δυση του ήλιου αλλα τυπικα γινεται τετοιος χαμος πρωτη μερα που εμεις στις 10ηωρα το βραδυ ακομα περιφερομασταν σε διαφορες μ@λ@κιες και ξαπλωσαμε στις 00,15 , αν μπορεις παρε τηλ. στο κεντρο που παρουσιαζεσαι αλλιως παιχτο αμερικάνος πηγαινε στις 10 ....σιγα μωρε,θα σε απολυσουνε;;;
flik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αυτοί που είναι μειωμένης θητείας μετά την εκπαίδευση παίρνουν μετάθεση στο γεωγραφικό διαμέρισμα κατοικίας; Επίσης, γενικά για την τοποθέτηση, λαμβάνουν υπόψη τους πτυχία, ηλικία, μειωμένη θητεία κτλ; Όχι για να γίνεις δόκιμος, αν πας για απλός φαντάρος λέω. Ή είναι τελείως στη τύχη, πέρα απο βύσμα φυσικότατα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αυτοί που είναι μειωμένης θητείας μετά την εκπαίδευση παίρνουν μετάθεση στο γεωγραφικό διαμέρισμα κατοικίας; Επίσης, γενικά για την τοποθέτηση, λαμβάνουν υπόψη τους πτυχία, ηλικία, μειωμένη θητεία κτλ; Όχι για να γίνεις δόκιμος, αν πας για απλός φαντάρος λέω. Ή είναι τελείως στη τύχη, πέρα απο βύσμα φυσικότατα. Δεν το εχω ψαξει τι ισχυει νομικα, αλλα πρακτικα οτι ειδα ηταν καθαρα βυσμα και "οπου χρειαζομαστε φανταρους", το οποιο φυσικα ηταν πολλες φορες χωρις λογικη. Πτυχιο,ηλικια και μειωμενη θητεια επαιζαν μηδενικο ρολο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Αυτοί που είναι μειωμένης θητείας μετά την εκπαίδευση παίρνουν μετάθεση στο γεωγραφικό διαμέρισμα κατοικίας; μιλάς για 8μηνο? 6μηνο? 3μηνο? οι 3μηνοι πάνε κατευθείαν μετά την ορκομωσία στο τόπο διαμονής αν δεν κάνω λάθος, οι 8μηνοι πάνε τους 3-4 τελευταίους μήνες στο τόπο διαμονής και για τους 6μηνους δεν ξέρω
UpToDate_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Παιδές εγώ παίζει να μπαίνω σε λίγο. (Ένας απο το τμημα μου στην σχολή γεννημένος την ίδια ημέρα με εμένα,ίδια χρονολογιά 2/3/1993 μπαίνει 7/3 - εμένα χαρτί δεν μου έχει έρθει) Και επειδή η σχολή μας για φέτος είναι Ε.Ε.Σ - του χρόνου Ι.Ε.Κ - δεν μπορούμε να πάρουμε αναβολή λόγω σπουδών.. Πείτε καμιά λύση για αναβολή. Απολυτήριο Λυκείου και λέμε ότι θέλουμε να δώσουμε πάλι πανελλήνιες; και για πόσο παίζει να πάρουμε αναβολή για αυτό; καμιά άλλη ιδέα; (εγώ έχω αδερφή ΑΜΕΑ αν αυτό πάιζει κάποιο ρόλο - και οικογενειακό εισόδημα αρκετά χαμηλό)
flik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 μιλάς για 8μηνο? 6μηνο? 3μηνο? οι 3μηνοι πάνε κατευθείαν μετά την ορκομωσία στο τόπο διαμονής αν δεν κάνω λάθος, οι 8μηνοι πάνε τους 3-4 τελευταίους μήνες στο τόπο διαμονής και για τους 6μηνους δεν ξέρω 8μηνο, και πρέπει να είναι όπως το είπες, έτσι διάβασα κι εγώ. Λέω να την κόψω την αναβολή για να μπω Νοέμβρη. Και Αύγουστο μπορώ αλλά δεν θέλω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 τι να σου πω, εγώ μπήκα Μάιο πέρσυ και θα προτιμούσα Αύγουστο
REDODIN7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 τι να σου πω, εγώ μπήκα Μάιο πέρσυ και θα προτιμούσα Αύγουστο Χαχα ελα ρε φιλε επαιζε να ημασταν και μαζι αλλα εγω πηρα προσορινο Ι5 Που παρουσιαζοσουν ?
flik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Γιατί; Εγώ σκέφτομαι να περάσω το καλοκαίρι ολόκληρο χωρίς να το έχω στο μυαλό μου ότι Αύγουστο θα φύγω. Άσε που αντεχω το κρύο περισσότερο από τη ζέστη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Χαχα ελα ρε φιλε επαιζε να ημασταν και μαζι αλλα εγω πηρα προσορινο Ι5 Που παρουσιαζοσουν ? Κόρινθο Γιατί; Εγώ σκέφτομαι να περάσω το καλοκαίρι ολόκληρο χωρίς να το έχω στο μυαλό μου ότι Αύγουστο θα φύγω. Άσε που αντεχω το κρύο περισσότερο από τη ζέστη. καλά στην περίπτωση μου για να μην φάω το καλοκαίρι στη μάπα μέσα στο στρατό... η ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου δεν είναι και άσχημη γιατί πιάνεις και άδειες Χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς και Πάσχα...
panosno1com Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 απ τον αυγουστο του 09 που πρωτοξεκινησε το 9μηνο και λιγες σειρες ακομα * , το 9μηνο πληρη θητεια -> αμεταθετο στη παραμεθόριο 8μηνο μειωμενη θητεια -> μολις κλεινανε 4 μηνες ημερολογιακες μερες στην παραμεθόριο, μεταθεση κοντα στο τοπο διαμονης τους ή πισω στο κεντρο (ΚΕ.Ε.Ν) 6μηνο δεν ξερω αλλα απ οτι μου πανε καποια παιδια τοτε στο κεεμ μενουν παραμένοντες στο κεντρο 3μηνο δεν εχω ιδεα λογικα το ιδιο με το 6μηνο... *επειδη ακουσα οτι τωρα τελευταια στελνουν με μεταθεση και τους πληρης θητειας αλλα δε ξερω αν ισχυει ή οχι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 μόνο αν είναι σε συγκεκριμένα στρατόπεδα τέρμα Θεού παίρνουν full μόρια για μετάθεση και γυρνάνε πίσω...
xarda Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν θα περάσει το παρακάτω ή όχι, αλλά αν δεν χρειάζεται να πάρετε αναβολή βιατστείτε να τελειώνετε. Και οι "άτακτοι", με προσοχή τις μ@λ@κίες γιατί αν καθυστερήσετε να τελειώσετε μπορεί να σας πιάσει η αύξηση. Αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες. http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11818:increase-military-service-in-three-months Ο πρώτος ψαράς!!!! Ποια αυξηση μωρε?Οτι απεμεινε υπηρετεις...Αν θελεις βεβαια να συνεχισεις να υπηρετεις. Και να μην εχεις κανενα προβλημα οικογενειακο η υγειας Α - Ν - Ε - Τ - Α παιρνεις το Ι5... Ποιος μπορει να σε υποχρεωσει να πας στο μεγαλο αυτο μ%^%$^*#??? Κανενας απολυτως.Ολα ειναι ψαρωτικα.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.Ας στειλουν τα παιδια τους τα βισματα στο στρατο.Απλα τους λες δεν σας γουσταρω παιρνεις την πρωτη αναβολη.Μετα ξαναπηγαινεις και ξαναπαιρνεις αναβολη και μετα Ι5 και αντε γειααααααααααααααααα!!!! ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΙΙΙΙΙ.Οπως ειπα...να στειλουν τα παιδια τους στο στρατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις