nicoc89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 και να πάει 12 μήνες θα υπηρετήσω 9 (πολύτεκνος) οπότε κλαιν... τι 8 τι 9 ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 και να πάει 12 μήνες θα υπηρετήσω 9 (πολύτεκνος) οπότε κλαιν... τι 8 τι 9 .. famous last words
Tilemaxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Γίνεται ντόρος για να κόβουν όσο δυνατόν περισσότερες αναβολές και να έχουν πληρότητα τα στρατόπεδα. Δεν παίζει να αυξηθεί η θητεία.
FarCry Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γίνεται ντόρος για να κόβουν όσο δυνατόν περισσότερες αναβολές και να έχουν πληρότητα τα στρατόπεδα. Δεν παίζει να αυξηθεί η θητεία. γινεται ντορος να αφηνουν περισσοτερο κοσμο με αδειες για να μειωσουν τα λειτουργικα εξοδα
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γενικά κάτι παρόμοιο δεν είχαμε ακούσει και τέλη Σεπτέμβρη; Ότι το είχε "σίγουρο" ο Μπεγλίτης, και θα αυξάνονταν άμεσα η θητεία; Κολοκύθια...
REDODIN7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Γενικά κάτι παρόμοιο δεν είχαμε ακούσει και τέλη Σεπτέμβρη; Ότι το είχε "σίγουρο" ο Μπεγλίτης, και θα αυξάνονταν άμεσα η θητεία; Κολοκύθια... Απο τοτε τα πραγματα εχουν χειροτερεψει κατα πολυ.
xarda Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Οποιος δεν ψαρωνει παιρνει αναβολη και τελειωσε.Ουτε μια ωρα στο στρατο.Ολοι ξερουμε πως ειναι ενα μεγααααααλοοοοοοο μπουρδ$$% με βισματιες.Ι5 γιατι ετσι κι αλλιως δεν σε πιανει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!
REDODIN7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Οποιος δεν ψαρωνει παιρνει αναβολη και τελειωσε.Ουτε μια ωρα στο στρατο.Ολοι ξερουμε πως ειναι ενα μεγααααααλοοοοοοο μπουρδ$$% με βισματιες.Ι5 γιατι ετσι κι αλλιως δεν σε πιανει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!! Αν το δικαιουσε το Ι5 τοτε ναι με τα 1000! Εγω πηρα 2χρονη αναβολη Ι5 το μαιο και στην αρχη ντρεπομουνα και καλα τι θα πει ο κοσμος κλπ, αλλα τελικα μετα απο σχεδον ενα χρονο δεν το μετανιωσα καθολου αφου αποδικτηκε οτι καλος το πηρα λογω σοβαρων προβληματων στο σπιτη.
StavrosD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρω αν θα περάσει το παρακάτω ή όχι, αλλά αν δεν χρειάζεται να πάρετε αναβολή βιατστείτε να τελειώνετε. Και οι "άτακτοι", με προσοχή τις μ@λ@κίες γιατί αν καθυστερήσετε να τελειώσετε μπορεί να σας πιάσει η αύξηση. Αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες. http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11818:increase-military-service-in-three-months
slygeo87 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Να ρωτήσω κάτι κι εγώ το ψαράκι; Με τι κριτήρια διαλέγουν για μετεκπαίδευση; Γενικά παίζει αυτό το σενάριο;
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Πηρα τα απαραιτητα που χρειαζονται Ερωτηση για το ισοθερμικο Τι χρωμα να ειναι?Η δεν παιζει σημασια? Κανει ενα απλο σαν φανελακι?Η να παρω κατι τετοιο? http://www.3sixty.gr/shop/product_info.php?products_id=4364&osCsid=97a3da5bef24a41b7d8c3f726bd826af
slygeo87 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Το ισοθερμικό (δεν θυμάμαι πώς το λένε) που δίνει ο στρατός είναι μια χαρά. Αν φοράς το δικό σου από μέσα, του στρατού, το χιτώνιο και το τζάκετ με ή χωρίς την επένδυση του, ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ. Παρ'το ασσορτί αν μπορείς, ΣΙΜΠΙΖΑΚΙ, αλλά νομίζω θα σου είναι άχρηστο.
idolent Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παιδια αν παρουσιαστω στο κεντρο στις 10 το βραδυ επειδη 5-8 το απογευμα γραφω μαθημα στη σχολη,μπορει καποιος να μου πει τι θα γινει? στην στρατολογια δεν μου αλλαζουν την ημερομηνια ενω τους επριξα τα ουμπαλα.... ευχαριστω
kage Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αν και πιθανων να σε γραψουν στα @@ τους.παρε στο ιδιο το στρατοπεδο
minaras_tio Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Μη χρεωνεσε τσαμπα. Στα αρχιδια τους απλα. Αν εχεις βυσμα εισαι οκ. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις