Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και να πάει 12 μήνες θα υπηρετήσω 9 (πολύτεκνος) οπότε κλαιν... τι 8 τι 9 ..

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

και να πάει 12 μήνες θα υπηρετήσω 9 (πολύτεκνος) οπότε κλαιν... τι 8 τι 9 ..

famous last words :P

Δημοσ.

Γίνεται ντόρος για να κόβουν όσο δυνατόν περισσότερες αναβολές και να έχουν πληρότητα τα στρατόπεδα. Δεν παίζει να αυξηθεί η θητεία.

Δημοσ.

Γίνεται ντόρος για να κόβουν όσο δυνατόν περισσότερες αναβολές και να έχουν πληρότητα τα στρατόπεδα. Δεν παίζει να αυξηθεί η θητεία.

γινεται ντορος να αφηνουν περισσοτερο κοσμο με αδειες για να μειωσουν τα λειτουργικα εξοδα :P

Δημοσ.

Γενικά κάτι παρόμοιο δεν είχαμε ακούσει και τέλη Σεπτέμβρη; Ότι το είχε "σίγουρο" ο Μπεγλίτης, και θα αυξάνονταν άμεσα η θητεία; Κολοκύθια...

Δημοσ.

Γενικά κάτι παρόμοιο δεν είχαμε ακούσει και τέλη Σεπτέμβρη; Ότι το είχε "σίγουρο" ο Μπεγλίτης, και θα αυξάνονταν άμεσα η θητεία; Κολοκύθια...

Απο τοτε τα πραγματα εχουν χειροτερεψει κατα πολυ.

Δημοσ.

Οποιος δεν ψαρωνει παιρνει αναβολη και τελειωσε.Ουτε μια ωρα στο στρατο.Ολοι ξερουμε πως ειναι ενα μεγααααααλοοοοοοο μπουρδ$$% με βισματιες.Ι5 γιατι ετσι κι αλλιως δεν σε πιανει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

Δημοσ.

Οποιος δεν ψαρωνει παιρνει αναβολη και τελειωσε.Ουτε μια ωρα στο στρατο.Ολοι ξερουμε πως ειναι ενα μεγααααααλοοοοοοο μπουρδ$$% με βισματιες.Ι5 γιατι ετσι κι αλλιως δεν σε πιανει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!

Αν το δικαιουσε το Ι5 τοτε ναι με τα 1000!

Εγω πηρα 2χρονη αναβολη Ι5 το μαιο και στην αρχη ντρεπομουνα και καλα τι θα πει ο κοσμος κλπ, αλλα τελικα μετα απο σχεδον ενα χρονο δεν το μετανιωσα καθολου αφου αποδικτηκε οτι καλος το πηρα λογω σοβαρων προβληματων στο σπιτη.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν θα περάσει το παρακάτω ή όχι, αλλά αν δεν χρειάζεται να πάρετε αναβολή βιατστείτε να τελειώνετε. Και οι "άτακτοι", με προσοχή τις μ@λ@κίες γιατί αν καθυστερήσετε να τελειώσετε μπορεί να σας πιάσει η αύξηση.

Αύξηση της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες.

http://www.dailynews24.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=11818:increase-military-service-in-three-months

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι κι εγώ το ψαράκι; Με τι κριτήρια διαλέγουν για μετεκπαίδευση; Γενικά παίζει αυτό το σενάριο;

Δημοσ.

Πηρα τα απαραιτητα που χρειαζονται

Ερωτηση για το ισοθερμικο

Τι χρωμα να ειναι?Η δεν παιζει σημασια?

Κανει ενα απλο σαν φανελακι?Η να παρω κατι τετοιο? http://www.3sixty.gr/shop/product_info.php?products_id=4364&osCsid=97a3da5bef24a41b7d8c3f726bd826af

Δημοσ.

Το ισοθερμικό (δεν θυμάμαι πώς το λένε) που δίνει ο στρατός είναι μια χαρά. Αν φοράς το δικό σου από μέσα, του στρατού, το χιτώνιο και το τζάκετ με ή χωρίς την επένδυση του, ΘΑ ΣΚΑΣΕΙΣ. Παρ'το ασσορτί αν μπορείς, ΣΙΜΠΙΖΑΚΙ, αλλά νομίζω θα σου είναι άχρηστο.

Δημοσ.

Παιδια αν παρουσιαστω στο κεντρο στις 10 το βραδυ επειδη 5-8 το απογευμα γραφω μαθημα στη σχολη,μπορει καποιος να μου πει τι θα γινει?

στην στρατολογια δεν μου αλλαζουν την ημερομηνια ενω τους επριξα τα ουμπαλα....

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...