Dark_son20 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 από τη μια παίρνω την αναβολή εύκολα από την άλλη είναι καλη ψυχολογική μου περίοδος. έχω καλό βύσμα και η οικογένεια είναι καλά οικονομικά για να supportαρει μετά την αναβολή δεν ξέρω αν θα ισχύουν αυτά
headbanger Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 είμαι Ι4 και ελεύθερος αρβυλών και ξυρίσματος τι να πάθω? ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ!!!!
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 είμαι Ι4 και ελεύθερος αρβυλών και ξυρίσματος τι να πάθω? Τιποτα δεν θα παθεις. Απλα θα βαρεθεις να στρωνεις το κρεβατι σου. Το αλλο το σπαστικο ειναι οτι δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις σε sleeping bag εκει περα. Κατω απο τις κουβερτες που σε ξεπερνουν σε ηλικια κοιμασαι. Ολα αυτα απο παιδια που παρουσιαστηκαν εκει με την 313. Μπορει να ειναι αλλιως τωρα. Γενικοτερα παντως, πριν ορκιστεις δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Αντε να κανεις καμια αγγαρεια παραπανω, αλλα καψονια, φυλακες και στερησεις εξοδου δεν παιζουν εκτος και αν κανεις κατι πραγματικα χοντρο (ναρκωτικα πχ) Απο την στιγμη που πλεον μετα την ορκομωσια φευγεις κατ'ευθειαν για μοναδες και δεν καθεσαι στο κεντρο με τους ιδιους αξιωματικους ειναι πολυ καλυτερα. Εμας ο ανθυπας μας το ειπε χυμα. Ημασταν η πρωτη σειρα που δεν κατσαμε εκει μετα την ορκομωσια και ολοι οι αξιωματικοι "ξενερωσαν". Στην ουσια τοτε ειναι που σφιγγουν τα πραγματα και ειναι πολυ αυστηροι αφ'ενος για να μαθεις την θεση σου στο στρατο και αφ'έτερου για να παρουν και αυτοι το κολάι. Τουλαχιστον αυτα μας ειπε εμας οταν μας χαιρετουσε. Καλο παιδακι αλλα θα μας επρηζε τα παπαρια αν καθομασταν εκει.
pamelouketo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 από τη μια παίρνω την αναβολή εύκολα από την άλλη είναι καλη ψυχολογική μου περίοδος. έχω καλό βύσμα και η οικογένεια είναι καλά οικονομικά για να supportαρει μετά την αναβολή δεν ξέρω αν θα ισχύουν αυτά Χωρίς να τα ξέρω όλα αυτά (έχω να σε δω και καιρό...),υπέθεσα ότι είναι ιδανική εποχή για αγρανάπαυση (Ι4,ελεύθερος αρβυλών,είσαι καλά,οικογένεια,φράγκα,γκόμενα). Φαντάσου μία χειροτεχνία,πρόκες διάσπαρτες σε ένα καμβά με τεντωμένα σχοινιά στη σύνδεσή τους.... ...εκεί που συναντιούνται είσαι εσύ... Τι παράλληλα σύμπαντα και μλκιες...
insomniaK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 ΕΣ και ινσόμνιακ, νούμερο 7 για την τελευταία αναβολή: "Α εξαιρετικά: είστε ωκεανογράφος με αντικείμενο εργασίας την ωκεανογραφία. Τώρα αποδείξετε μας ότι όντως γίνατε ωκεανογράφος κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αναβολών." :-s 6 φορές ήδη εκεί! Τώρα το θυμήθηκαν;;;;
REDODIN7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 ΕΣ και ινσόμνιακ, νούμερο 7 για την τελευταία αναβολή: "Α εξαιρετικά: είστε ωκεανογράφος με αντικείμενο εργασίας την ωκεανογραφία. Τώρα αποδείξετε μας ότι όντως γίνατε ωκεανογράφος κατά τη διάρκεια των προηγούμενων αναβολών." :-s 6 φορές ήδη εκεί! Τώρα το θυμήθηκαν;;;; Για αναβολη λογω σπουδων μιλας ? από τη μια παίρνω την αναβολή εύκολα από την άλλη είναι καλη ψυχολογική μου περίοδος. έχω καλό βύσμα και η οικογένεια είναι καλά οικονομικά για να supportαρει μετά την αναβολή δεν ξέρω αν θα ισχύουν αυτά Πηγαινε με τα 1000 ερχονται δυσκολοι καιροι, εκτος αν το ι4 μπορεις να το κανεις ι5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 από την στιγμή που ισχύουν αυτά που λες προφανώς μην το αναβάλεις άλλο...
insomniaK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για αναβολή ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού μιλάω. Αφου τα πηγαινοφέραμε 6 φορές τα χαρτιά σε 3 χώρες. Τώρα μου παν το απίθανο, απόδειξε πως σπούδαζες κιόλας. Μην πήγαν κι άδικα οι αναβολές....τημπαναγιά....
REDODIN7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για αναβολή ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού μιλάω. Αφου τα πηγαινοφέραμε 6 φορές τα χαρτιά σε 3 χώρες. Τώρα μου παν το απίθανο, απόδειξε πως σπούδαζες κιόλας. Μην πήγαν κι άδικα οι αναβολές....τημπαναγιά.... Οτι νανε ειναι η ανθρωποι, κανε υπομονη να ξεμπερδεψεις.
Pantelwolf Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 στειλε τους καμια φωτο σου με κανα γιγαντιο καλαμαρι και πες τους "σας κανει η θελετε και με λευκο καρχαρια;"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Για αναβολή ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού μιλάω. Αφου τα πηγαινοφέραμε 6 φορές τα χαρτιά σε 3 χώρες. Τώρα μου παν το απίθανο, απόδειξε πως σπούδαζες κιόλας. Μην πήγαν κι άδικα οι αναβολές....τημπαναγιά.... σιγά, κι αν δεν το αποδείξεις θα σου βάλουν +1 μήνα πρόσθετης θητείας τον οποίο μπορείς να εξαγοράσεις με 90 euro...
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 σιγά, κι αν δεν το αποδείξεις θα σου βάλουν +1 μήνα πρόσθετης θητείας τον οποίο μπορείς να εξαγοράσεις με 90 euro... Το αλλαξαν ή θα το αλλαξουν στο αμεσο μελλον, και αυτα τα προστιμα θα ειναι κατα πολυ ακριβοτερα. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν στο Ρουφ για ενα προστιμο που επρεπε να πληρωσω εγω τον Αυγουστο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 δεν το έχουν αλλάξει ακόμα, καραchecked...
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2012 δεν το έχουν αλλάξει ακόμα, καράchecked... Και ετρεχα σαν τον μαλακα μην πληρωσω 1000ρικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις