Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν 1 ωρα περιπου με πηραν τηλ να παω να παρω το χαρτι

η σελιδα army.gr ελεγε οτι μπαινω μαιο ο αστυνομικος απο εκει μου ειπε οτι εχει γινει σε πολλους αυτο το λαθος:shock:

Πηρα τα χαρτια μου,περασα και απο το ΚΕΠ και εκανα τα χαρτια της αναβολης.

Μου ειπε η κοπελα απο εκει οτι θα σταλουν αυριο μεχρι τις 11(γιατι εχουν σταση εργασιας)αλλιως 100% την πεμπτη.

Εγω να ηρεμισω η να παρω τα χαρτια μου πισω και να τρεξω αυριο;

Και μενα μου ειπαν οτι μπαινω μαιο,στο στρατολογειο και οχι στο νετ,σημερα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστω 5/3,ε ας παμε να τελειωνουμε κανεις που παρουσιαζετε 586 ΤΠ Γρεβενα?

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

5/3

2/39 Σύνταγμα Ευζώνων 'Σχης Καραχρήστος' ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Ιστορικό και τιμημένο στρατόπεδο το 2/39!!!! Θα τεντωθούν κορμάκια!!!

Cue, τ'ακούς;Παίρνουνε κι άλλους!

Δημοσ.

Έχουμε κανέναν από ειδικές δυνάμεις εδώ μέσα; Ξέρω ότι είναι τρελό αυτό που θα γράψω αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κανείς από το insomnia που να έχει πάει βατράχι για να μας περιγράψει την εμπειρία του. :-D

Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο εργαλείο αναζήτησης συγκεκριμένων λέξεων μέσα σε ένα thread.

• Super Moderators
Δημοσ.

o Phanispal έχει πάρει πράσινο μπερέ αν δεν κάνω λάθος...

ναι με την αναζήτηση στο forum βάζεις τη λέξη που θες και κάνεις εμφάνιση αποτελεσμάτων ως posts...

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση..εχω μεινει 2 φορες στην 2α λυκειου και σημερα ελαβα το χαρτι παρουσιασης..Η παρουσιαση ειναι σε 12 μερες..Ειχα ξεχασει να παρω αναβολη..γινεται να παρω αναβολη τωρα?

Δημοσ.

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση..εχω μεινει 2 φορες στην 2α λυκειου και σημερα ελαβα το χαρτι παρουσιασης..Η παρουσιαση ειναι σε 12 μερες..Ειχα ξεχασει να παρω αναβολη..γινεται να παρω αναβολη τωρα?

Αμα εισαι ακομα μαθητης σιγουρα. Πηγαινε στην στρατολογια και ρωτα τι χαρτια πρεπει να τους πας.

Στην απιθανη περιπτωση που σε βαλουν μεσα, μπορεις πολυ ευκολα απο την πρωτη κιολας μερα στο κεντρο να σηκωθεις να φυγεις με αναβολη.

Δημοσ.

Αμα εισαι ακομα μαθητης σιγουρα. Πηγαινε στην στρατολογια και ρωτα τι χαρτια πρεπει να τους πας.

Στην απιθανη περιπτωση που σε βαλουν μεσα, μπορεις πολυ ευκολα απο την πρωτη κιολας μερα στο κεντρο να σηκωθεις να φυγεις με αναβολη.

Να εισαι καλα φιλε :)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...