Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιζει να σου φανε κανα μισθο στο τελος κανα λαμογιο.ολο και κατι θα "ξεχασει" στο μετρημα.

απο εμενα πιο ευκολα τρως γυναικα παρα ευρω... :devil:

και ειδικα στο στρατο που τους πούλαγα και τους αγόραζα όλους... Αξιωματικούς/Αρχικαραβαναδες/καραβαναδες/εποπ/οβα/δεα/Υδνεις/Στρτες/ΜΥ και τα καρουλια μεσα...

Ομόλογα του κράτους πήρα...

καλύτερα να τα ειχες επενδύσει σε fix απο το ΚΨΜ προς 0,7/τεμάχιο... :-(

Δημοσ.

ειμαι ο 3ος απο τα 4 αδερφια,το τελευταιο κοριτσι.ο 2ος ηταν εποπ και τωρα παρουσιαστηκε τον φλεβαρη για την κανονικη του θητεια καθως δεν ειχε 5 χρονια ως εποπ.ο 1ος εχει κανει κανονικα την θητεια του.

και τα ερωτηματα ειναι.

θα με στειλουν στον τοπο διαμονης μου λογο του 2ου αδερφου που κανει την θητεια του τωρα;

Δικαιούμαι μειωμένη θητεία?

μπαινω κεεμ σπαρτης 6/3/2012.

Δημοσ.

παιζει να σου φανε κανα μισθο στο τελος κανα λαμογιο.ολο και κατι θα "ξεχασει" στο μετρημα.

Δεν σου τρωνε τπτ. Πρέπει να πάρεις υπογραφή απο την Διαχείριση οτι δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για να απολυθείς .

Μακάρι να μην στα δώσουν για να πας δικαστικά μόλις απολυθείς να πάρεις κάνα 2 χιλιαρο ευρώ αποζημίωση.

Φυσικά κορόιδα δεν είναι να κινδυνέψει το τομάρι τους.

Δημοσ.

πριν 1 ωρα περιπου με πηραν τηλ να παω να παρω το χαρτι

η σελιδα army.gr ελεγε οτι μπαινω μαιο ο αστυνομικος απο εκει μου ειπε οτι εχει γινει σε πολλους αυτο το λαθος:shock:

Πηρα τα χαρτια μου,περασα και απο το ΚΕΠ και εκανα τα χαρτια της αναβολης.

Μου ειπε η κοπελα απο εκει οτι θα σταλουν αυριο μεχρι τις 11(γιατι εχουν σταση εργασιας)αλλιως 100% την πεμπτη.

Εγω να ηρεμισω η να παρω τα χαρτια μου πισω και να τρεξω αυριο;

Δημοσ.

η σειρα του φλεβαρη τωρα δεν παρουσιαζεται;;; ή το αλλαξανε αυτο με τις σειρες ,βαλανε εξτρα; (ανα 2 μηνες;) το χαρτι ποτε ελεγε οτι παρουσιαζεσαι;

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση? Άν θέλω να μπω στρατό το φθινόπωρο του 2012 (Οκτώβριο περίπου) από πότε πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω τα χαρτιά μου? (Έχω πάρει ήδη αναβολή λόγω σπουδών)

• Super Moderators
Δημοσ.

γράφει στο army.gr μέχρι πότε πρέπει να τη κόψεις για να μπεις στην ΕΣΣΟ που θες...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...