Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και sleeping bag μάχιμο :P

Οντως πολυ βασικο. Εγω ειχα και ενα σεντονι που εστρωνα πρωτα πριν βαλω το sleeping bag απο πανω.

Απλα εχε το νου σου γιατι σε καποια κεντρα δεν το επιτρεπουν, αλλα καλο ειναι να το εχεις μαζι σου.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες

Ρουχα να μην παρω καθολου μαζι μου αλλα εκτος απο αυτα που θα φοραω?

Εσωρουχα φανελες κτλ να μην παρω πολλα εξτρα?

Κινητα να παρω 2?Της προκοπης και το καλο?Η μονο ενα μουφα να κανω την δουλεια μου?Το ψιλοφοβαμαι και δεν θελω να το βουτηξει κανεις

Για ριχτε και μια σουμα να δουμε ποσο παει το μαλλι.Α και αν ξερει κανεις κανα μαγαζι καλο(και φτηνο :D) ας το πει

Thanks again

Δημοσ.

Εγώ είχα πάει σε ένα μαγαζί στην Δάφνη Army κάτι λεγόταν και είχα δώσει γύρω στα 135 ευρώ.

Αλλα είχα πάρει φανέλες, κάλτσες, βαφτικά για τα άρβυλα, sleeping bag, 5-6 λουκέτα(πάρε αυτά με τα νούμερα, όχι τα κλασσικά με τα κλειδιά), πάτους για τα άρβυλα(must) κλπ.

Δημοσ.

Τα φανελακια μην τα λυπηθεις, παρε να εχεις.

Υπηρχαν περιπτωσεις που αλλαζα και ενα την ημερα.

Απλα προσπαθησε να βρεις αυτα που ειναι σκετο χακι, οχι παραλλαγη, για να μπορεις να τα χρησιμοποιεις και μετα τον στρατο.

Καλτσες παρε τις δικες σου αθλητικες, αλλα μπολικες επισης. Αν δεν εχεις παρε απο καπου φθηνες. Το χρωμα δεν εχει σημασια.

Για το κινητο, αν την παλευεις χωρις ιντερνετ, μην παρεις καν το καλο μαζι σου.

Παρε ενα βιβλιαρακι τσεπης να περναει η ωρα σου, αλλα σε γενικες γραμμες στο κεντρο δεν θα εχεις χρονο για διαβασμα.

Οταν δεν θα κοιμασαι ή δεν θα περιμενεις σε μια ατελειωτη ουρα, θα κανεις χαβαλε με τα συνφανταρα, οποτε μην σκας.

Δημοσ.

Κάλτσες καλύτερα να αγοράσει ειδικές για το στρατό. Χοντρές και χακί. Όχι τις δικές του και φυσικά όχι ό,τι νάναι χρώμα γιατί μπορεί να τον κράξουν.

Δημοσ.

Καλα δεν θα επαιρνα με μπλε με ελεφαντακια πανω :D

Αλλα νομιζω κι εγω χακι θα ειναι οκ και φανελακια και καλτσες

Νομιζω καλυφθηκα παιδες δεν νομιζω να αφησατε κατι απ'εξω οποτε ευχαριστω

Αν θυμηθει βεβαια κανεις κατι που ξεχασαμε η αν ξερει κανα μαγαζι στην Αθηνα συμπληρωνει

Δημοσ.

Φανελάκια μπορείς να πάρεις και άσπρα αν θέλεις. Εμάς άσπρο μας είχαν δώσει μέσα. Δεν φαίνεται άλλωστε μέσα από τα ρούχα - και στο στρατό θα δεις ότι παίζει πολύ το τι φαίνεται και όχι το τι είναι. Κάλτσες μόνο μην φοράς άσπρες γιατί μπορεί εκτός από δούλεμα να τρως και χώσιμο επειδή θα ξεχωρίζεις. Καλύτερα να περνάς απαρατήρητος. Θυμάμαι έναν που φορούσε άσπρες και τον φωνάζανε "Μάικλ Τζάκσον".

Δημοσ.

Καλτσες φοραγαμε ο,τι χρωμα μπορειτε να φανταστειτε.

Στο κεντρο αμα φορας τις αρβυλες οπως πρεπει, δεν φαινονται οι καλτσες οποτε κλαιν.

Στην μοναδα κυκλοφορουσαμε συνηθως με σαγιοναρα ή αθλητικο αμα δεν ειχαμε υπηρεσια.

Φανελακια δεν χρειαζεται να ειναι παραλλαγη, αρκει να ειναι χακι, μην ειναι κανα κοκκινο. Φαινεται λιγο κατω απο το χιτωνιο, αλλα το χακι ειναι προβλεπε

Α και που'σαι...

Αμα καπνιζεις, μονο στριφτα εκει μεσα. Ελαχιστοποιειται η τρακα.

Δημοσ.

Οχι ευτυχως δεν καπνιζω οποτε δεν εχω τετοιο θεμα

Κατι αλλο

Τα λεφτα που δινει ο στρατος ποσα ειναι?Ειναι παραπανω για τους πολυτεκνους?

Δημοσ.

Οχι ευτυχως δεν καπνιζω οποτε δεν εχω τετοιο θεμα

Κατι αλλο

Τα λεφτα που δινει ο στρατος ποσα ειναι?Ειναι παραπανω για τους πολυτεκνους?

Κανονικα ειναι περιπου 8,5 ευρω τον μηνα, αλλα για τους πολυτεκνους ειναι παραπανω. Ποσο δεν ξερω.

Εγω σαν προστατης επαιρνα περιπου 35 τον μηνα νομιζω.

313 σειρα Πυροβολικο, μαγειρας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...