Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω Θεσσαλονικη ... 184 και σημερα ! Ουφ !

Παροτι καλη μοναδα,και καλη εξοδος 1-1 ,η 2-1 ... δν μου φτανει εμενα :(

Γιατι τετοια δυσμενη μεταθεση ρε φιλε,τι τους εκανες?Κουραγιο ξερω ειναι δυσκολα αλλα θα περασει.........

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπομονη φιλε! Καποια μερα θα τα θυμασαι και θα γελας.

Dont worry!

Δημοσ.

χαχα!Που να βλεπες 24 μεσα μια εξω με κεντρικη πυλη,μαγειρία και οργανο με 3 ωρες υπνο καθημερινα και με καμπανες!

Αυτο λεγεται εμπλοκή!

Δημοσ.

Ξεκολλα δες τη θετικη πλευρα των πραγματων, σε παει καλα και εχεις 84 , 84 μερες για να σπασεις κατοστάρα κ να γινεις υποψηφιος πολίτης ! Μια ιδεα ειναι , μη το σκεφτεσαι κοιτα να περνας καλα αυτες τις 150-160 μερες που απομενουν , (οι υπολοιπες αδεια απολυσεως maybe :P ) ε και θα περασει ο καιρος !!!

Μια ιδέα είναι όλα ... όταν έχεις προβλήματα,και μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τι κάνεις ? Το βουλώνεις μάλλον.

μονάδα?

Αν σου πώ ,επειδή κατάλαβα οτι εσύ ήσουν κάπου δύσκολα,θα με πετροβολήσεις...

Γιατι τετοια δυσμενη μεταθεση ρε φιλε,τι τους εκανες?Κουραγιο ξερω ειναι δυσκολα αλλα θα περασει.........

Κατ'εξαίρεση μετάθεση έχω...αλλά και πάλι.

Υπομονη φιλε! Καποια μερα θα τα θυμασαι και θα γελας.

Dont worry!

Να'σε καλά αυτά τα λόγια ,με ενθαρύνουν όταν τα ακούω ακόμα και απο αγνώστους για εμένα.

χαχα!Που να βλεπες 24 μεσα μια εξω με κεντρικη πυλη,μαγειρία και οργανο με 3 ωρες υπνο καθημερινα και με καμπανες!

Αυτο λεγεται εμπλοκή!

Άσ'το δεν θα την πάλευα απλά.

Τώρα με τόσα θέματα που έχω προτιμώ να είμαι έξω παρά μέσα,και όχι μόνο απο άποψη δουλειάς,αλλά τα θέματα που έχω αφήσει έξω είναι ΆΠΕΙΡΑ,και με κυνηγάνε απο το 2011.Οπότε είναι δύσκολο να τα κουμαντάρεις,ευτηχώς έιμαι μικρός ακόμα , και παρότι το θέμα της αναβολής το κοίταξα,δεν γίνεται όμως γιατί θα μου επιβληθεί κάποιο πρόστιμο , στην έξω κοινωνία και έτσι πρέπει να τελειώσω τώρα. :(

Τι να λέμε...

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν σου πώ ,επειδή κατάλαβα οτι εσύ ήσουν κάπου δύσκολα,θα με πετροβολήσεις...

κατ΄εξαίρεση ήμουν κι εγώ, Αθήνα :P

Δημοσ.

Εγω Αθηναιος με κατ'εξαιρεση με εστειλαν Γυθειο, Σπαρτη, Βαρναβα και μετα Χαλκιδα, γαμω τα Hawk ^_^

Δεν σε χάλασε που όλοι παίρναν ένα μήνα άδεια απολύσεως και ο κος Βου...ης μοίραζε τα @@ του :-D

Δημοσ.

Δεν σε χάλασε που όλοι παίρναν ένα μήνα άδεια απολύσεως και ο κος Βου...ης μοίραζε τα @@ του :-D

Εδω δεν μου εδωσε ολη την φοιτητικη μου.

Εδινα 8 μαθηματα και πηρα 9 μερες (σπαστές).

Η πλακα ειναι οτι ολοι ειχαν βαλει βυσμα για να πανε Hawk, αλλα που να ηξεραν.

Κακα τα ψεμματα παντως, η μοναδα στην Χαλκιδα ηταν τρελη τουφα.

Ευτυχως που δεν βγαιναμε και συχνα γιατι θα καταστρεφομουν απο τις βενζινες.

Δημοσ.

αν ειχα τις μερες σου θα ειχα αυτοκτονησει φιλος....λοιπον ημουν πολυκαστρο,πιτα στον κοριο και στην βρωμα,αλλαξαμε διοικητη και ο νξεος πηρε ακομα ποιο πολλες υπηρεσιες να μας παει αιμα,7-1 στις καλες μερες και 14-1 εμπλοκη απο αυγουστο και μετα,ευτυχως εφυγα αποσπαση για λεσχη και γλυτωσα αλλα να παλιωσω δεν προλαβα.ουτε αδεια απολυσεως δεν με εδωσε ο παπαρας μονο 24 αγραφη οταν απολυομουν να παω να πληρτωσω 180 ευρω να απολυθω στην ωρα μου και να μην υπηρεησω αλλους 2 μηνες.μην εισαι αχαριστος,τον αχαριστο ο θεος δεν τον συγχωρεσε να το ξες :mrgreen:

Δημοσ.

μονο 24 αγραφη οταν απολυομουν να παω να πληρτωσω 180 ευρω να απολυθω στην ωρα μου και να μην υπηρεησω αλλους 2 μηνες.

φυλακη?

Δημοσ.

εκεί προσεύχομαι όμως, δεν είμαι αχάριστος προσπαθώ να δεχτώ κάθε χείρα βοήθειας ... είμαι σωστός και καλός , όσο μπορώ, για να μπορώ να πω οτι "ξέρεις , θέλω μια βοήθεια ,αν έχεις την καλοσύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω". Τίποτα άλλο..

Δημοσ.

Καλημερα

8 Μαρτιου παρουσιαζομαι και θα ηθελα να ξερω αν και τι πρεπει να αγορασω πριν φυγω

Ακουω διαφορα οποτε για να μην παρω οτι να'ναι θα ηθελα οσοι εχετε παει να μου πειτε τι χρειαζεται

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ισοθερμικο (τουλαχιστον το πανω)

Εξτρα φανελακια, καλτσες.

Ξυριστικα (συνηθως δινουν αλλα για να εισαι σιγουρος παρε και τα δικα σου)

Πατους για τα αρβυλα οπωσδηποτε.

Λουκετα για τους σακους σου και παρε και 2 μεγαλα να τα εχεις μετα για οπλο και φοριαμο.

Γυαλιστικο για τα αρβυλα (αυτο που δινουν εμενα δεν με βολεψε)

Σκουφακι και γαντια χακι (θα χρειαστουν μετα στις σκοπιες)

Μωρομαντηλα και χαρτι υγειας παρε μαζι σου γιατι παιζει να μην εχει στο ΚΨΜ

Για το κεντρο παρε μαζι σου μια καλη και μεγαλη δικια σου βαλιτσα να εισαι ανετος. (το λουκανικο φουλαρει με ολα αυτα που σου δινουν)

Ειδη προσωπικης καθαριοτητας (οδοντοβουρτσα, σαπουνια κτλ)

Οπωσδηποτε 1-2 μπουκαλακια Detol ή οποιο αλλο gel προτιμας για τα χερια σου.

Αν καπνιζεις παρε να εχεις γιατι δεν πουλανε ολες τις μαρκες μεσα.

Πολλα ψιλα. Παιζει να μην χρειαστεις πανω απο 20-30 ευρω στο κεντρο, αλλα παρε ψιλα μαζι σου για τους αυτοματους πωλητες.

Μια μπακατελα κινητο χωρις καμερα και αν θες κρυψε το καλο σου καπου στην βαλιτσα. Αναλογα με το κεντρο μπορει να μην επιτρεπουν καμερες, αλλα βαλιτσες δεν ψαχνουν.

Αυτα ειναι τα βασικα. Μην παρεις ποσοτητες μαζι σου γιατι δεν θα σου χρειαστουν πολλα πραγματα, και αμα σου λειψει κατι σου το φερνουν στο επισκεπτηριο.

Απο πολιτικα ρουχα μονο αυτα που θα φορας οταν μπεις. Δεν χρειαζονται παραπανω αλλαξιες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...