Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραια παιδια θα παρω αυριο κατα τις 9 τηλεφωνο,που θα χουνε ανοιξει και θα δουμε..

Τελικά τι το θες το πιστοποιητικό τύπου Α; :P

9 είναι ιερή ώρα όντως.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπερδευτηκα την δευτερα θα παρω τηλεφωνο,δλδ αυριο,απλα επειδη το γραψα ξημερωματα το προηγουμενο ποστ μπερδευτηκα!

Δημοσ.

Λάθος οι ιερές ώρες είναι από 7 και 30 εώς 8 και 30 και οι ιερότερες είναι μετά τις 13:30 ειδικά εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά δυσεβής για να τολμήσεις να ενοχλήσεις. Από τις εννιά μέχρι τις έντεκα είναι οι καλύτερες ώρες γιατί κανένας δεν έχει κουραστεί ακόμα...

Δημοσ.

Δε θα ξεχάσω τον ΕΜΘ Επχία που στις 12 περίπου το μεσημέρι μας έλεγε

"Μην ανοίγετε πληγές τέτοια ώρα"..

..εννοώντας να τελειώνουμε γιατί φτάνει η ώρα που σχολάει.

Δημοσ.

ωραιοι τυποι υπαρχουν παντου. και μεις με εναν μεθ λχια κανονισαμε διανυκτερευσεις και πηγαμε στα μπουζουκια. αρκει να πεσεις καπου καλα

Δημοσ.
Λάθος οι ιερές ώρες είναι από 7 και 30 εώς 8 και 30 και οι ιερότερες είναι μετά τις 13:30 ειδικά εκεί πρέπει να είσαι πραγματικά δυσεβής για να τολμήσεις να ενοχλήσεις. Από τις εννιά μέχρι τις έντεκα είναι οι καλύτερες ώρες γιατί κανένας δεν έχει κουραστεί ακόμα...

Βασικα απο τις 7:30 ως τις 2:30 ειναι ιερες ωρες και για καθε δουλεια που προκυπτει μεσα σε αυτες τις ωρες ακομα κι αν πρεπει να μετακινησουν μια καρεκλα κατα μισο μετρο, δυσανασχετουν. Πιο ευκολα θα δεχτουν να κανουν κατι μετα τις 2:30 το μεσημερι αν εχουν υπηρεσια, παρα το πρωι.

Μιλαμε οτι οι ανθρωποι αυτοι ειναι οι πλεον τεμπεληδες και ανικανοι. Αν μαλιστα συμβει κατι απροοπτο τοτε πελαγωνουν, πανικοβαλονται και γενικως δεν ξερουν τι να κανουν. Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι αν παιζει θεμα ευθυνης να την ξεφορτωθουν και ως εκει.

Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις παντως και συνηθως αυτες οι εξαιρεσεις ειναι καποιοι υπαξιωματικοι κατα την ταπεινη μου αποψη. Η πλακα ειναι πως ολοι τους αισθανονται πως κανουν μια δουλεια με αναγνωριση και πρεστιζ στην κοινωνια. Οι δε γυναικες τους-οικογενειες τους νομιζουν οτι τους αντιστοιχει σπιτι και ζωη σαν των σελεμπριτις επειδη ο αντρας του σπιτιου ειναι ""στρατιωτικος"".

Δημοσ.

Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις παντως και συνηθως αυτες οι εξαιρεσεις ειναι καποιοι υπαξιωματικοι κατα την ταπεινη μου αποψη. Η πλακα ειναι πως ολοι τους αισθανονται πως κανουν μια δουλεια με αναγνωριση και πρεστιζ στην κοινωνια. Οι δε γυναικες τους-οικογενειες τους νομιζουν οτι τους αντιστοιχει σπιτι και ζωη σαν των σελεμπριτις επειδη ο αντρας του σπιτιου ειναι ""στρατιωτικος"".

Πλάκα κάνεις; Η δουλειά του στρατιωτικού έχει υποβαθμιστεί πάρα πολύ την τελευταία δεκαετία. Δεν νομίζω ότι πλέον κάποιος θεωρεί τον εαυτό κάτι το σημαντικό λέγοντας ότι είναι στρατιωτικός.

Αυτό για τις γυναικές πιθανόν να ισχύει γι' αυτές που είναι από κανά βουνό ή υποανάπτυκτο χωριό άνεργες, αμόρφωτες ή κάτι σχετικό και δεν γνωρίζουν την κατάντια του να είσαι στρατιωτικός στις μέρες μας.

Δημοσ.

Κάποιος είπε σε κάποιο μήνυμα πιό πίσω ότι οι στρατιωτικοί έχουν ανασφάλειες και νοιώθουν καλά μόνο στο χώρο τού στρατοπέδου και όχι το ίδιο καλά έξω στην κοινωνία.Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια.

Είμαι που λέτε λοχίας υηρεσίας μιά μέρα και κάθομαι με τον αξιωματικό υπηρεσίας(εντάξει ονόματα και τόπο δεν είναι σωστό να λέμε)

Ήταν εντάξει παιδί ο αξιωματικός αλλά είχε τρομερές ανασφάλειες και φοβίες.Συζητώντας γιά να περάσει ο ατέλειωτος χρόνος ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει τι γνώμη έχω ή αν έχω ακούσει κάτι γιά τις γυναίκες των αξιωματικών.Τού λέω εγώ ότι γιατί κύριε λοχαγέ δεν είναι σαν τις άλλες γυναίκες?

Μού λέει κοίταξε να δείς σε μιά έρευνα που έγινε βρέθηκε ότι το μεγαλύτερο κέρατο το έχουν οι αξιωματικοί γιατί οι γυναίκες τους στη μεγάλη πλειοψηφία απατάνε τους άντρες τους ειδικά τον καιρό που λείπουν γιά ασκήσεις.

Λες και μένα να με κερατώνει η γυναίκα μου? Με ρωτάει.

Εγώ τού λέω ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και υπάρχουν κάποιες που τιμάνε το στεφάνι τους,

Τι να σού πω ρε Γιώργο μου λέει, προχθές πήγαμε στην αγορά και κάποια στιγμή μου ζήτησε να ψωνίσει εσώρουχα από ένα κατάστημα με extreme εσώρουχα.

Της λέω εντάξει ας πάμε.

Μπαίνοντας λοιπόν ζήτησε δύο κόκκινα βρακάκια που να είχαν τρύπα από κάτω!

Και σε ρωτώ.Γιατί να θέλει εσώρουχα με τρύπα μπροστά?Γιά να το κάνει στα όρθια γρήγορα και να φεύγει κι εγώ το κορόιδο να το παίζω φύλακας της πατρίδας και αυτή να βγάζει τα μάτια της με τον πρώτο τυχόντα?

:lol:

Τού λέω εγώ.Μα μπορεί να έχει ένα βίτσιο να θέλει να το κάνετε μαζί και γρήγορα αφού πολλές φορές πας στο σπίτι με το τζιπ γιατί ξέχασες κάτι.

Δημοσ.
Κάποιος είπε σε κάποιο μήνυμα πιό πίσω ότι οι στρατιωτικοί έχουν ανασφάλειες και νοιώθουν καλά μόνο στο χώρο τού στρατοπέδου και όχι το ίδιο καλά έξω στην κοινωνία.Αυτό μπορεί να είναι αλήθεια.

Είμαι που λέτε λοχίας υηρεσίας μιά μέρα και κάθομαι με τον αξιωματικό υπηρεσίας(εντάξει ονόματα και τόπο δεν είναι σωστό να λέμε)

Ήταν εντάξει παιδί ο αξιωματικός αλλά είχε τρομερές ανασφάλειες και φοβίες.Συζητώντας γιά να περάσει ο ατέλειωτος χρόνος ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει τι γνώμη έχω ή αν έχω ακούσει κάτι γιά τις γυναίκες των αξιωματικών.Τού λέω εγώ ότι γιατί κύριε λοχαγέ δεν είναι σαν τις άλλες γυναίκες?

Μού λέει κοίταξε να δείς σε μιά έρευνα που έγινε βρέθηκε ότι το μεγαλύτερο κέρατο το έχουν οι αξιωματικοί γιατί οι γυναίκες τους στη μεγάλη πλειοψηφία απατάνε τους άντρες τους ειδικά τον καιρό που λείπουν γιά ασκήσεις.

Λες και μένα να με κερατώνει η γυναίκα μου? Με ρωτάει.

Εγώ τού λέω ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες και υπάρχουν κάποιες που τιμάνε το στεφάνι τους,

Τι να σού πω ρε Γιώργο μου λέει, προχθές πήγαμε στην αγορά και κάποια στιγμή μου ζήτησε να ψωνίσει εσώρουχα από ένα κατάστημα με extreme εσώρουχα.

Της λέω εντάξει ας πάμε.

Μπαίνοντας λοιπόν ζήτησε δύο κόκκινα βρακάκια που να είχαν τρύπα από κάτω!

Και σε ρωτώ.Γιατί να θέλει εσώρουχα με τρύπα μπροστά?Γιά να το κάνει στα όρθια γρήγορα και να φεύγει κι εγώ το κορόιδο να το παίζω φύλακας της πατρίδας και αυτή να βγάζει τα μάτια της με τον πρώτο τυχόντα?

:lol:

Τού λέω εγώ.Μα μπορεί να έχει ένα βίτσιο να θέλει να το κάνετε μαζί και γρήγορα αφού πολλές φορές πας στο σπίτι με το τζιπ γιατί ξέχασες κάτι.

Βασικα αυτα ειναι για τ αμαξι....αρα κατι μπορει να παιζει:lol::lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:31 ----------

Ομως μαλλον καλυτερα που τον καθησυχασες...

Δημοσ.
καταλαβες... παιρνουμε 3.60 (ευρώ...) πληρωνόμαστε και ωρες ψυχολόγου μεσα σε αυτά...

XAXAXAXAXAXAXAXA!

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!!!!

Άντε να παν στο διάολο, έκανα αλλαγή επιθέτου και σήμερα περνώντας απο όλες τις υπηρεσίες για να τους ενημερώσω για την αλλαγη και να αλλαξουν της καταστασεις μου (Ταυτότητα, Δίπλωμα, Εφορία, Απολυτήρια, ΚΠγ κλπ) όταν πήγα στην Στρατολογια για να αλλάξω το χαρτί αναβολής κοίταξαν την βάση δεδομένων και το χαν ήδη κάνει!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!

Σκατόσαυρες Φασίστες, να μην υπαρχει πιθανοτητα να τους ξεφύγει ούτε ένας!

Αντε και REAL TIME ενημέρωση την επόμενη φορά με 24ωρη παρακολούθηση στο Ληξειαρχείο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!Βασικά είμαι νέος στο forum και συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή δουλεία!

Στο θέμα μου...Θα ήθελα κάποιες απαντήσεις σχετικά με τον στρατό που παρουσιάζομαι και εγώ τον Αύγουστο.

Λοιπόν, παρουσιάζομαι στην Καλαμάτα στις 17 Αυγούστουστο σώμα των διαβιβάσεων ΥΕΑ.

1)Τι είναι αυτό?

2)Μετά την ορκομωσία θα είμαι Αθήνα και συγκεκριμένα Χαιδάρι όπως έχω ακούσει ή μπορεί και σε κανά νησί?

3)Άμα δεν θέλω να πάω...τι κάνω?

4)Ήθελα να πάω Κύπρο αλλά ΜΚ35 και όχο ΕΛΔΥΚ...γίνεται ακόμα αυτό παρόλλο που με έχουν επιλέξει για εκεί?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά!Βασικά είμαι νέος στο forum και συγχαρητήρια σε όλους για την πολύ καλή δουλεία!

Στο θέμα μου...Θα ήθελα κάποιες απαντήσεις σχετικά με τον στρατό που παρουσιάζομαι και εγώ τον Αύγουστο.

Λοιπόν, παρουσιάζομαι στην Καλαμάτα στις 17 Αυγούστουστο σώμα των διαβιβάσεων ΥΕΑ.

1)Τι είναι αυτό?

2)Μετά την ορκομωσία θα είμαι Αθήνα και συγκεκριμένα Χαιδάρι όπως έχω ακούσει ή μπορεί και σε κανά νησί?

3)Άμα δεν θέλω να πάω...τι κάνω?

4)Ήθελα να πάω Κύπρο αλλά ΜΚ35 και όχο ΕΛΔΥΚ...γίνεται ακόμα αυτό παρόλλο που με έχουν επιλέξει για εκεί?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!

1)Είσαι υποψήφιος για δόκιμος...αν θέλεις πηγαίνεις αν δεν θέλεις με απλή δήλωσή σου δεν πηγαίνεις. Αν πας, πληρώνεσαι με περίπου 500 ευρώ το μήνα αλλά έχεις 5 μήνες παραπάνω θητεία.

2)Μέχρι τη μετάθεσή σου θα είσαι στο στρατόπεδό σου.

3)Απλή δήλωση όπως σου είπα παραπάνω.

4)Δηλώνεις καταρχήν να πας για καταδρομέας στην επιτροπή που θα έρθει εντός ολίγων ημερών από την ημέρα που θα παρουσιαστείς στο στρατόπεδό σου. Πάντα περνάνε από τα στρατόπεδα και παίρνουν αυτούς που γουστάρουν κάτι παραπάνω.

Όταν μετατεθείς στη μονάδα ειδικών δυνάμεων, δηλώνεις άμεσα ότι θέλεις να μετατεθείς στην Κύπρο στην 35ΜΚ...θα σε στείλουν λογικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...