Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού θα πας στον γιατρό σου (που φαντάζομαι ότι είναι ορθοπεδικός), για ποιό λόγο κάθεσαι και ψάχνεις στο ίντερνετ διαγνώσεις; Ξέρει αυτός τι να σου γράψει για να γίνει πιστευτό. Εσύ θα του πεις;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις δικιο απλα εχω αγχωθει οσο ναναι με την διαδικασια να παρουσιαστω στο στρατοπεδο.

ξερει κανεις τουλαχιστον αν θα εχω ξεμπερδεψει αυθημερων;γιατι στην δουλεια μου δινει

μονο δευτερα-τριτη αδεια. (δευτερα απογευμα θα ειμαι αρτα,τριτη 8 θα ειμαι στο στρατοπεδο

και μετα δεν εχω ιδεα τι γινεται)καποιος μου ειπε να παω και με συνοδο ετσι ωστε να τελειωσω

κατευθειαν!τι ισχυει;;;

Δημοσ.

και καλα κανεις και δεν ηθελες να εισαι γιοτας.δικαιωμα ομως του καθεμιανου το τι θελει να κανει

και το τι αντεχει!δεν περναμε ολοι καλα στην ζωη μας ουτε εχουμε ανεσεις που για αλλους ειναι

καθημερινοτητα.εμενα η μανα μου ειναι χωρισμενη και ανεργη,το ιδιο και ο αδελφος μου και εγω πριν

3 μερες επιασα δουλεια και δεν θελω να την αφησω!παιδευομαι 2 χρονια απο οταν επαθα τον χιαστο

και ακομα το ποδι ποναει.με το να μπω στρατο απλα καταστρεφομαι γιατι χανω δουλεια,λεφτα(που ηδη

δεν υπαρχουν)και 9 μηνες.οποτε εμενα δεν με νοιαζει το να ειμαι γιοτας απο την στιγμη που η ζωη μου

ειναι ετσι.με νοιαζει να παρω τωρα ακομα μια 6μηνη αναβολη και αφου τα βολεψω με την δουλεια μου

οταν ειναι να ξαναπαρουσιαστω θα το κανω ανετα!τωρα ομως στο θεμα μας.οποιος ξερει κατι σε αυτο που ρωτησα

ας μου πει.ευχαριστω και παλι! και ολα αυτα που ειπα φιλικα!

δεκτη η αποψη σου, αλλα και αλλοι εχουν προβληματα και δεν πιστευω οτι ουτε 10% των στρατευόμενων γουστάρουν να πάνε... Από κει και πέρα παρε το χαρτί απο σημόσιο νοσοκομείο και πηγαινε στο φρουραρχείο ή το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου (όπως προείπαν).

Δεν παρεξηγω :rolleyes:

Δημοσ.

δεκτη η αποψη σου, αλλα και αλλοι εχουν προβληματα και δεν πιστευω οτι ουτε 10% των στρατευόμενων γουστάρουν να πάνε... Από κει και πέρα παρε το χαρτί απο σημόσιο νοσοκομείο και πηγαινε στο φρουραρχείο ή το στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου (όπως προείπαν).

Δεν παρεξηγω :rolleyes:

να σαι καλα :) απλα παιδια μου ειπαν οτι μεσω στρατοπεδου θα το κανω στην αρτα.και ελεγα

μηπως ειχε καποιος εμπειρια απο αναβολη σε στρατοπεδο.

Δημοσ.

να σαι καλα :) απλα παιδια μου ειπαν οτι μεσω στρατοπεδου θα το κανω στην αρτα.και ελεγα

Μην πας τσαμπα σε στρατοπεδο θα ταλαιπωρηθεις αδικα, πηγαινε καλυτερα στο φρουραρχειο οπως εκανα εγω το μαιο.

Δημοσ.

πολλοί πήραν και σε εμάς... Κάποιοι (λιγοι) έφυγαν την ιδια μέρα, καποιοι αλλοι πηγαν νοσοκομείο για να εξακριβωθει η κατασταση τους και εφυγαν την επόμενη ή μεθεπόμενη. Καλύτερα αν μπορείς μην πας εκει...

Δημοσ.

πολλοί πήραν και σε εμάς... Κάποιοι (λιγοι) έφυγαν την ιδια μέρα, καποιοι αλλοι πηγαν νοσοκομείο για να εξακριβωθει η κατασταση τους και εφυγαν την επόμενη ή μεθεπόμενη. Καλύτερα αν μπορείς μην πας εκει...

Αυτο του πρωτινα και εγω, ειναι αλλο να πας σαν πολιτης και να σου μιλανε με το σης και με το σας και αλλο σαν φανταρος και να σε τρεχουν.

Δημοσ.

απλα οπως σας ειπα λογο το οτι στην κερκυρα δεν εχουν φρουραρχιο πρεπει να παω στο στρατοπεδο.

οποτε δεν το γλυτωνω.απλα ξερω οτι αν πας με συνοδο φευγεις αυθημερων.η λαλακια της υποθεσης ειναι οτι

η η επιτροπη απαλλαγων ειναι στα γιαννενα,οποτε μετα την αρτα πρεπει να παμε στο καπακι στα γιαννενα!

Δημοσ.

Εδω Θεσσαλονικη ... 184 και σημερα ! Ουφ !

Παροτι καλη μοναδα,και καλη εξοδος 1-1 ,η 2-1 ... δν μου φτανει εμενα :(

Ξεκολλα δες τη θετικη πλευρα των πραγματων, σε παει καλα και εχεις 84 , 84 μερες για να σπασεις κατοστάρα κ να γινεις υποψηφιος πολίτης ! Μια ιδεα ειναι , μη το σκεφτεσαι κοιτα να περνας καλα αυτες τις 150-160 μερες που απομενουν , (οι υπολοιπες αδεια απολυσεως maybe :P ) ε και θα περασει ο καιρος !!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Εδω Θεσσαλονικη ... 184 και σημερα ! Ουφ !

Παροτι καλη μοναδα,και καλη εξοδος 1-1 ,η 2-1 ... δν μου φτανει εμενα :(

μονάδα?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...