kage Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ωραια σωθηκαμε. θα το κανουν μετα τις εκλογες γιατι εαν το κανουν πριν απο την αντιδραση του κοσμου θα χασουν πολυ οποτε καλα ειμαστε ηρεμηστε. ποια αντιδραση εδω εχουν γ**** τον κοσμο πολυ χειροτερα για σοβαροτερα θεματα και δεν αλλαξε τιποτα. εγω παλι θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο να το περασουν σε μια κυβερνηση οχι μονοκομματικη.... Ειδικότερα, το ΓΕΕΘΑ έχει εισηγηθεί την επιστροφή των κληρωτών από τα σύνορα κοντά στον τόπο καταγωγής τους, αφού πρώτα εκπληρώσουν τα 2/3 της θητείας τους. αυτο εν μερη ισχυε τυπικα και τωρα με τα μορια που δεινει καθε περιοχη.αλλα εννοειται δεν γινοταν στην πραξη!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Kαλος πολιτης / poster / forumer ThReSh !!! :mrgreen: thnx man
panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 αυτο εν μερη ισχυε τυπικα και τωρα με τα μορια που δεινει καθε περιοχη.αλλα εννοειται δεν γινοταν στην πραξη! Νομιζω οτι οι μεταθεσεις το χουν κανει μονο για τους 8μηνους, οι 9μηνοι πληρης θητειας δλδ καθονται ολη τη θητεια παραμεθώριο....! Τουλαχιστον ετσι μας ειχανε πει οταν ξεκινησε το συστημα 9μηνο πληρης θητεια (308)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω οτι οι μεταθεσεις το χουν κανει μονο για τους 8μηνους, οι 9μηνοι πληρης θητειας δλδ καθονται ολη τη θητεια παραμεθώριο....! Τουλαχιστον ετσι μας ειχανε πει οταν ξεκινησε το συστημα 9μηνο πληρης θητεια (308) υπάρχουν περιπτώσεις 9μηνων που είναι σε στρατόπεδα τέρμα Θεού εξαιτίας των οποίων μαζεύουν τα μόρια που ειπώθηκαν και έρχονται Αθήνα/σπίτι, τους τελευταίους μήνες...
panosno1com Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 υπάρχουν περιπτώσεις 9μηνων που είναι σε στρατόπεδα τέρμα Θεού εξαιτίας των οποίων μαζεύουν τα μόρια που ειπώθηκαν και έρχονται Αθήνα/σπίτι, τους τελευταίους μήνες... α το αλλαξανε αυτο ;; Σε εμας μονο οι 8μηνοι φευγανε μολις κλεινανε 4μηνες υπηρεσιας στην παραμεθοριο .... και ειχαμε πεσει πανω στην κανονικη μεταθεση της 307 και σε καποια φαση φυγανε και οι 8μηνοι 308 και μειναμε τσιμα τσιμα μεχρι να ρθει η 309 θυμαμαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 είναι ΜΟΝΟ για συγκεκριμένα στρατόπεδο, έχει δωθεί λίστα...
FarCry Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 ποια αντιδραση εδω εχουν γ**** τον κοσμο πολυ χειροτερα για σοβαροτερα θεματα και δεν αλλαξε τιποτα. εγω παλι θεωρω οτι ειναι πιο ευκολο να το περασουν σε μια κυβερνηση οχι μονοκομματικη.... αφου η ΝΔ κανει τα παντα για τις εκλογες γιατι πιστευει οτι θα κερδισει τις εκλογες εαν το κανει αυτο ο αβραμοπουλος θα το χρεωθει η ΝΔ και θα χασει τα παντα ειναι πολιτικο κοστος λεμε
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 χαιρετω κ εγω την στρατευσιμη παρεα τελη 2009 μου ηρθε το χαρτι για να παρουσιαστω ομως εδινα πανελληνιες για δευτερη φορα(γεννημενος 15/10/1991),ετσι πηρα αναβολη για 2 χρονια,Η αναβολη μου τελειωσε 31/12/2011. συμφωνα με τη σελιδα εδω http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katataxi μου λεει οτι θα πρεπει να παρουσιαστω στην Β ΕΣΣΟ(Μαιος) Το θεμα μου ειναι ειμαι σε ιεκ και τωρα τελειωνω(σιβιτανιδειος-τεχνικος δικτυων υπολογιστων [και καλα..το ινσομνια περισσοτερα μου εμαθε] Εχω περασει τει χαλκιδας τμημα αυτοματισμου και θα παω εκει αφου τελειωσω το ιεκ δλδ απο σεπτεμβρη. Εγω αναβολη μπορω να παρω και αυριο πχ η πρεπει να περιμενω να μου ερθει χαρτι; Περα απο αυτο τα δικαιολογητικα θα πρεπει να ειναι απο το ιεκ η απο το τει;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 πάρε από το ΤΕΙ για να πάρεις αρκετά χρόνια και πήγαινε πριν έρθει το χαρτί...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 επειδη συζητουσα και με αλλα παιδια απο εδω μεσα υπαρχει θεμα επειδη στο τει δεν εχω πατησει και ουτε θα πατησω για τα 2 πρωτα εξαμηνα(λογω ιεκ)οταν τελειωσω το τει και μπω να φαω καμια καμπανα επειδη 1 χρονο δεν ειχα παρουσιαστει σε μαθηματα κλπ;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 από την στιγμή που έχεις κάνει εγγραφή δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα...
kosko42 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ένα ερώτημα να θέσω και εγώ!είμαι γεννημένος το 1985,ιούλιο,το 2003 πήρα αναβολή μέχρι 31/12/2012,πήρα το πτυχίο μου κανονικά και τώρα κάνω μεταπτυχιακό,το οποίο έχει δίαρκεια 18 μήνες,το ξεκίνησα τον σεπτέμβριο του 2011,και λήγει τον 2013 κάπου,το θέμα μου είναι μπορώ να πάρω και άλλη μία αναβολή για άλλους έξι μήνες?δικαιούμαι??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ναι ασφαλώς και μπορείς...
kosko42 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 γιατί κάποιος μου είπε πως άλλαξε ο νόμος και δίνουν πλέον μια και έξω δηλαδή μονοκόμματα τις αναβολές για τους παλιούς (προ 2004 εποχή δηλαδή) και πως αυτή η ενιαία αναβολή ισχύει και για μεταπτυχιακό και ψιλο ξενέρωσα.Σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου και για την απαντησή σου!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 πότε το άλλαξαν αυτό? αν είναι πρόσφατα τότε παίζει να ισχύει, αλλιώς θυμάμαι το κλασικό που μπορούσες να πάρεις κι άλλο... πάντως και να μην μπορείς να πάρεις για αυτό το λόγο πάρε ενός έτους για ψυχολογικούς λόγους και μετά την κόβεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις