Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια τον Αυγουστο η σειρα μπαινει τελος του μηνα?

Επειδη τοτε ελω να μπω,ποτε με συμβουλευεται να κοψω την αναβολη?

Οσοι μενουν κοντα στα συνορα μετα την "εκπαιδευση" επιστρεφουν σε στρατοπεδο κοντα στον τοπο κατοικιας τους?

Μερος της 304 μπηκε 1-2-3 μερες πριν το 15γουστο παντως.

Την αναβολη πρεπει να την κοψεις πριν μπει μεσα η σειρα του Μαιου.

Για το τελευταιο που ρωτας, αν τα συνορα ειναι Εβρος/Νησια Ανατολικου Αιγαιου, ναι επιστρεφεις στον τοπο κατοικιας σου. Αν ειναι Ιονιο/Ηπειρος/Μακεδονια οχι, θα πας η Εβρο η Ανατολικο Αιγαιο.

Καλοι πολιτες οσοι απολυθηκαν/απολυονται αυτες τις μερες! (και καλες εφεδρειες :mrgreen: )

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

φέτος πάντως η 316 (Αυγούστου) μπήκε σε 2 δόσεις, τέλη Αυγούστο και τέλη Σεπτεμβρίου...

Δημοσ.

Παιδια τον Αυγουστο η σειρα μπαινει τελος του μηνα?

Επειδη τοτε ελω να μπω,ποτε με συμβουλευεται να κοψω την αναβολη?

Οσοι μενουν κοντα στα συνορα μετα την "εκπαιδευση" επιστρεφουν σε στρατοπεδο κοντα στον τοπο κατοικιας τους?

Μαιο και αν είσαι τυχερός θα μπεις Αύγουστο.

Δημοσ.

φέτος πάντως η 316 (Αυγούστου) μπήκε σε 2 δόσεις, τέλη Αυγούστο και τέλη Σεπτεμβρίου...

ε ακουσανε οτι μαλλον θα γινει 12μηνο και τρεχανε

• Super Moderators
Δημοσ.

Thresh btw, πόσταρε και καμιά φώτο χωρίς μούσια, μαλλιά να σε δούμε έ :mrgreen:

ήμουν σε άδεια από τις 8 Δεκεμβρίου, δεν έχω ξυριστεί από τότε :P

Δημοσ.

Με απόφαση του ΓΕΣ, οι νεοσύλλεκτοι θα παρουσιάζονται πλέον ανά δίμηνο (6 φορές το έτος) και όχι ανά τρίμηνο (4 φορές το έτος). Έτσι φέτος θα υπάρξουν 6 ΕΣΣΟ. Μάλιστα σε κάθε σειρά κατάταξης (ΕΣΣΟ) θα καλούνται όλοι «μια και έξω» και όχι σε δύο φάσεις.

Σύμφωνα με Τα Νέα, το ΓΕΕΘΑ έχει εισηγηθεί την επιστροφή των κληρωτών από τα σύνορα κοντά στον τόπο καταγωγής τους, αφού πρώτα εκπληρώσουν τα 2/3 της θητείας τους.

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231144398

Δημοσ.

Δηλαδή πόσες ΕΣΣΟ θα έχει κάθε φορά ένα κέντρο; Εκεί που ήμουν π.χ. ήταν η παλιά (2-3 ΕΣΣΟ πίσω) και η νέα. Καλό μου ακούγεται για τις υπηρεσίες αυτό.

Δημοσ.

ωραια σωθηκαμε. θα το κανουν μετα τις εκλογες γιατι εαν το κανουν πριν απο την αντιδραση του κοσμου θα χασουν πολυ

οποτε καλα ειμαστε ηρεμηστε.

Η όποια απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας θα ληφθεί εν καιρώ, ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, τη στιγμή που οι στρατιωτικοί επιμένουν στην αύξησή της έως και 3 μήνες, δηλαδή από το 9μηνο που ισχύει να πάει στο 12μηνο, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα επάνδρωσης των υφιστάμενων στρατιωτικών μονάδων.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας θα συνοδεύεται από αλλαγές στο ισχύον σύστημα μεταθέσεων.

Ειδικότερα, το ΓΕΕΘΑ έχει εισηγηθεί την επιστροφή των κληρωτών από τα σύνορα κοντά στον τόπο καταγωγής τους, αφού πρώτα εκπληρώσουν τα 2/3 της θητείας τους.

Με την αύξηση της θητείας από εννέα στους 12 μήνες «όλοι θα κάνουν 8 μήνες -τα 2/3 της θητείας- στα σύνορα και μετά θα παίρνουν τον δρόμο για μετάθεση, με βάση αντικειμενικά κριτήρια» δήλωσε αρμόδια πηγή στην εφημερίδα.

Πηγή:www.capital.gr

Δημοσ.

Παίδες πως μπορώ να ξέρω πότε παρουσιάζομαι; Γιατί και χαρτί να έχει έρθει έχουμε μετακομήσει

Είμαι γεννημένος 2/3/1993 και θέλω να πάρω αναβολή λόγω σπουδών

Δημοσ.

Συνηθως αν δεν κανεις καμια κινηση σε καλουνε με την Α ή Β ΕΣΣΟ (τωρα απ οτι βλεπω σε πιο πανω ποστ εχουν αλλαξει οι εσσο) τη χρονια που κλεινεις τα 19 σου , οχι τη χρονια που ενηλικιωνεσαι (18) αλλα την επομενη . Συνηθως. Τωρα αν θες ν παρεις αναβολη λογω σπουδων , με τα δικαιολογητικα (ακομα και απο ΙΕΚ μπορεις αν ειναι ιδιωτικο αναγνωρισμενο απο το ΟΕΕΚ ή κατι τετοιο δε θυμαμαι) ή δημοσιο , και πας στρατολογια και κανεις αιτηση αναβολης λογω σπουδων και εισαι κομπλε . Αν περασες τριτοβαθμια εκπαιδευση ρωτα στην γραμματεια, αν εισαι σε καποιο ΙΕΚ ρωτα και παλι στη γραμματεια και θα σου δωσουν ενα χαρτι οτι εχεις γραφτει στη ΤΑΔΕ σχολη , διαρκεια φοιτησης Χ εξαμηνων κατι τετοιο θυμαμαι ελεγε. Δεν θελει και πολυ χαρτουρα παντως απ οτι θυμαμαι!

και τυπικα οταν μετακομιζεις πρεπει να κανεις ενημερωση στοιχειων αν και θελω να πιστευω πως τωρα πια μπορουν να το διασταυρωσουν ηλεκτρονικα αυτο με καποιο τροπο!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...