kostas_88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις!!Καλη χρονια να εχουμε!!!
REDODIN7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Κατι τετοιο θα κανω..λεω να εχω και ενα χαρτι στα χερια μου οσο το γρηγοροτερο γινεται.. Φιλε κοιτα το μαθημα σου για μενα ο στρατος εκει ειναι και θα σε περιμενει η σχολη σου ομως οχι. Απειροι γνωστη μου που πηγαν στρατο και αφησαν μαθηματα οταν παιρναν αδιες ερχονταν μονο για χαβαλε γιατι ειχαν πηξη στο στρατο μαλιστα πολυ απο αυτους παρατησαν τη σπουδες στα τελειωματα γιατι ειχαν ξεσυνηθισει.
paylidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Φιλε κοιτα το μαθημα σου για μενα ο στρατος εκει ειναι και θα σε περιμενει η σχολη σου ομως οχι. Απειροι γνωστη μου που πηγαν στρατο και αφησαν μαθηματα οταν παιρναν αδιες ερχονταν μονο για χαβαλε γιατι ειχαν πηξη στο στρατο μαλιστα πολυ απο αυτους παρατησαν τη σπουδες στα τελειωματα γιατι ειχαν ξεσυνηθισει. στο στρατο ειναι κανονας οτι δεν διαβαζουν οι φοιτητές... εγω παρόλο που ειχα τελειωσει επαιρνα βιβλία και διάβαζα ισα ισα για να μην επαναπαυομαι τελείως... Ειδικα ως θαλαμοφύλακας εριχνα πολυ διάβασμα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 καλά είσαι, διάβασα τα πέντε πρώτα books του Song of Ice and Fire (Game of Thrones)...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αρχιλοχίας στην καλύτερη? (λελέμετρο)
Obsidian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ^ Χαχα, εννοούσα όπλο. Εσύ πρέπει να είσαι αντιστράτηγος by now..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ε ναι, προς Στρατηγός Ειδικές δυνάμεις είναι, καταδρομέας...
Obsidian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 No shit? ή να ψάξω "cool story bro" εικόνα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 πήρε πράσινο μπερέ από ότι ξέρω κι αν θυμάμαι καλά είχε πει καταδρομέας...
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί ρα; Δε σου γεμίζω το μάτι; Αφού ακούω και τρανκουίλλιτυ :Ρ Πεύκο -> Χίος 3ο ΕΤΕΘ - Γ' ΜΑΚ -> Παπάγου (προς το παρόν)
panosno1com Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Kαι γω στους καταδρομείς ημουν του καψιμι , του καψά μερικες φορες ημουν και αμφίβιος !!!! βρεξει χιονίσει εκει θα με εβρισκες και φυσικά ήμουν κομάντο και fusion αλά gotenks με ροκυ μπαλμοπα ,εξολοθρευτη και ρόμποκοπ (ατσαλενια μπρατσα που λενε??? αν εχετε ακουστα!!!) Ι5 ένοπλο για να σκοτώνω την ώρα μου , αυτήν την ατάκα ελεγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις