kostas_88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες χαιρετω και ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια!!Τη χρονια φετος θα την αλλαξω μεσα στο στρατοπεδο..Τι να περιμενω?Θα βαρεθουμε την ωρα και την στιγμή ή θα ναι καλα?Ειμαι σε ενα στρατοπεδο με 20 συνολικα φανταρους.Πρωτοχρονιά συνήθως τι κανουμε?Θα ξυπνησουμε παλι απο τις 6?? Απορίες ενος απελπισμένου φαντάρου..
aris1986 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες χαιρετω και ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια!!Τη χρονια φετος θα την αλλαξω μεσα στο στρατοπεδο..Τι να περιμενω?Θα βαρεθουμε την ωρα και την στιγμή ή θα ναι καλα?Ειμαι σε ενα στρατοπεδο με 20 συνολικα φανταρους.Πρωτοχρονιά συνήθως τι κανουμε?Θα ξυπνησουμε παλι απο τις 6?? Απορίες ενος απελπισμένου φαντάρου.. Θα σου κανουν εφοδο και στο τελος θα σου πουνε χρονια πολλα. Κυριακή γιορτές και αργίες ξυπνας στις 7 (συμφωνα με το χειμερινό προγραμμα) Τπτ παραπανω. Α και αμα δίνουν δώρο χριστουγεννων ειναι άλλος ενας μισθός 8,60 χ 2 !
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 παιδες ποτε μπαινει η νεα σειρα , εχω να δωσω ενα μαθημα και τελειωνω την πρακτικη μου στις 31 Μαρτιου . Ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη αμα ξερετε και ποτε μπαινουν εκει κοντα...
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 παιδες ποτε μπαινει η νεα σειρα , εχω να δωσω ενα μαθημα και τελειωνω την πρακτικη μου στις 31 Μαρτιου . Ποτε πρεπει να κοψω την αναβολη αμα ξερετε και ποτε μπαινουν εκει κοντα... φεβρουάριο και μετα πάει μαιο αρα για μαιο σε βλέπω...
panosno1com Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες χαιρετω και ευχομαι χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια!!Τη χρονια φετος θα την αλλαξω μεσα στο στρατοπεδο..Τι να περιμενω?Θα βαρεθουμε την ωρα και την στιγμή ή θα ναι καλα?Ειμαι σε ενα στρατοπεδο με 20 συνολικα φανταρους.Πρωτοχρονιά συνήθως τι κανουμε?Θα ξυπνησουμε παλι απο τις 6?? Απορίες ενος απελπισμένου φαντάρου.. Εξαρταται , αν η μοναδα δε ειναι καπου μεσα στα χιονια και γενικα στο πουθενα τοτε μπορει να ερθει ο ταξιαρχος για να σας ευχηθει ή μπορει να ερθουν τα στελεχη [με πολιτικα αφου ειναι αργια] για να φατε οοολοι μαζι στο εστιατοριο . Τωρα αν εισαι σε κανα φυλακιο ή ξεχασμενη μοναδα τπτ δε θα γινει οπως ειπε κ ο Αρης απλα ξυπνας 7 ηωρα και εισαι πιο χαλαρα απ οτι τις αλλες μερες....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Α και αμα δίνουν δώρο χριστουγεννων ειναι άλλος ενας μισθός 8,60 χ 2 ! δίνουν και τις κρατήσεις στο δώρο, άρα 8.80
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 φεβρουάριο και μετα πάει μαιο αρα για μαιο σε βλέπω... Οκ σε ευχαριστω Man..
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πιο αναλυτικά: http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp Βέβαια τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα στην πράξη.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Πιο αναλυτικά: http://www.ellinikos-stratos.com/thiteia/katataksi_1.asp Βέβαια τα παραπάνω δεν είναι απόλυτα στην πράξη. Σε ευχαριστω man.. τωρα την αναβολη αμα ειναι πρεπει να την κοψω Φεβρουαριο???κατι τετοιο εχω ακουσει οτι πρεπει να την εχεις κοψει 3 μηνες πριν...
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν θες να μπεις με τη 2012 Β ΕΣΣΣΟ πρέπει να την κόψεις μέχρι 31 Ιανουαρίου, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι πας για Αύγουστο. Βέβαια τώρα που σπάνε οι ΕΣΣΟ μπορεί να μπεις και σε ενδεχόμενη Β2, αλλά δεν το ρισκάρεις. Απλά οι τελευταίες ΕΣΣΟ παίζει να είναι οι μεγαλύτερες ιστορικά, και με αυτά που ακούγονται βλέπω να συνεχίζεται ο «πανικός» και στις επόμενες. Οπότε δε θα το ρίσκαρα να καθυστερήσω τη διακοπή αναβολής αν ήθελα να μπω Μάιο.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Αν θες να μπεις με τη 2012 Β ΕΣΣΣΟ πρέπει να την κόψεις μέχρι 31 Ιανουαρίου, αλλιώς το πιθανότερο είναι ότι πας για Αύγουστο. Βέβαια τώρα που σπάνε οι ΕΣΣΟ μπορεί να μπεις και σε ενδεχόμενη Β2, αλλά δεν το ρισκάρεις. Απλά οι τελευταίες ΕΣΣΟ παίζει να είναι οι μεγαλύτερες ιστορικά, και με αυτά που ακούγονται βλέπω να συνεχίζεται ο «πανικός» και στις επόμενες. Οπότε δε θα το ρίσκαρα να καθυστερήσω τη διακοπή αναβολής αν ήθελα να μπω Μάιο. Δηλαδη να την κοψω λες Ιανουαριο? Ξερεις τι με κραταει ..Το κωλομαθημα.. Ειναι μονο ενα και θα το δωσω καπου στις 20 Γεναρη και αμα παει κατι στραβα και με κοψει και εχω κοψει και την αναβολη καηκα γιατι ο καθηγητης δεν παιρνει απο λογια και θελει να σε βλεπει σε καθε μαθημα που παραδιδει αλλιως σε κοβει..
paylidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 ενδεικτικά εγω αναβολή έκοψα 26/10/10 και παρουσιάστηκα 7/2/11 αλλα τοτε δεν ειχαμε σπασμένες σειρές, ολοι εντος μιας βδομάδας μπαίναμε...
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 αρα καλα τα λεω αμα την κοψω την κοψω τελη Γεναρη αρχες Φεβρουαριου καλα θα ειμαι..
phanispal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σου είπα και πριν, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε καταλαβαίνω καθώς κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, και σε πιο δυσχερή θέση βασικά. Δες τι θα γίνει με το μάθημα και πράξε ανάλογα.
Liverpool89 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Σου είπα και πριν, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σε καταλαβαίνω καθώς κι εγώ είμαι σε παρόμοια φάση, και σε πιο δυσχερή θέση βασικά. Δες τι θα γίνει με το μάθημα και πράξε ανάλογα. Κατι τετοιο θα κανω..λεω να εχω και ενα χαρτι στα χερια μου οσο το γρηγοροτερο γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις