jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Σ αυτό έχεις δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Σ αυτό έχεις δίκιο. ή μήπως χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!! ή μήπως φγηφγηφγηφγηφγηφγηφγηφγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δεν πιστεύω να μιλάς σοβαρά ε?Την εποχή που περνάμε δεν νικάς φωνάζοντας αέραααα. Το παιχνίδι παίζεται αλλού και εκεί πρέπει να είμαστε παρόντες.Ή μήπως πιστεύουν μερικοί αφελείς ότι με το συμβατικό στρατό(γι αυτόν δεν μιλάμε τώρα) μπορείς σήμερα να κερδίσεις ένα πόλεμο?Τι κατάφεραν νομίζεις τόσο καιρό στο Ιρακ οι Αμερικάνοι?Τίποτα. Και αν δεν κάνω λάθος τον πόλεμο του Βιετνάμ τον έχασαν έτσι?Δεν είναι αντίφαση αυτό?Δηλαδή η μεγαλύτερη πολεμική μηχανή του πλανήτη? Αν είμασταν εμείς και οι Τούρκοι μόνοι στι κόσμο τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά.Αλλά τώρα τολμάς να κάνεις κάτι έξω από τις συμφωνίες με τους συμμάχους? Μα φιλε μου συμφωνω απολυτως σε αυτο που λες.Αν κοιταξεις λιγο ποιο πανω λεω για προαιρετικη στρατευση.ομως αυτοι που θα ειναι επαγγελματιες θα πρεπει να χειριζονται οπλα τελευταιας τεχνολογιας φρεσκα πραγματα.οσο ποιο συγχρονη τεχνολογια εχεις τοσο μειωνεις τις πιθανοτητες να σου κανου ντου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Προς το παρόν αγαπητέ alexdelpiero "ντού" μας κάνουν σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά κράτη που είναι πολύ πιο μπροστά από μας σε τομείς όπως ρυθμός ανάπτυξης, μισθοί, δαπάνες για εκπαίδευση κτλ. Ντού επίσης μας κάνουν οι εισαγόμενοι "πτυχιούχοι" από τα Βαλκάνια. (και όχι ο στρατός τους) Αλλά για όλα αυτά δεν ανησυχούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 τυχερέ Τρίτωνα ι να λεμε ρε παιδια.Με βαλανε υπευθυνο ΥΕΣΑ.Ο προηγουμενος που με εκπαιδευσε μου λεει...οταν πρωτοηρθα τους ειπα να αναλαβω να μηχανογραφησω ολη την αλληλογραφια και το μονο που ζητησε ειναι ενα pc των 100 ευρω.Και του λενε..."δεν εχουμε χρηματα!" Και αν δειτε τι γινεται απο βιβλια και χρεωστικα και αρχειο....χαλι μαυρο.Και με αφησανε και μονο μου και για γραψιμο και για την διανομη στα τραινα. όλα αυτά, καί πολλά περισσότερα γίνονται σε pc σαν της υπογραφής σου βασίσου στο Linux προβλέπω λαμπρή σταδιοδρομία, και τιμητικές άδειες ! αυτό με την διανομή στα τραίνα, λίγο δύσκολο να γίνει απο κονσόλα ! βλέπω και μιά βελτίωση στο "ύφος της γραφής" και φαντάζομαι οτι ήδη θα αισθάνεσαι παλιοσειρά ! ελπίζω να μη σ' εκνευρίζω, γιατί εμένα δεν με "ακουμπά" ούτε η "εφεδρεία" ! μετά τα πόστ της άλλη βδομάδας θα είμαστε στο 0,6 ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexdelpiero Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Που ολα ομως φροντιζουν κ για την ασφαλεια τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 τυχερέ Τρίτωνα όλα αυτά, καί πολλά περισσότερα γίνονται σε pc σαν της υπογραφής σου βασίσου στο Linux προβλέπω λαμπρή σταδιοδρομία, και τιμητικές άδειες ! αυτό με την διανομή στα τραίνα, λίγο δύσκολο να γίνει απο κονσόλα ! βλέπω και μιά βελτίωση στο "ύφος της γραφής" και φαντάζομαι οτι ήδη θα αισθάνεσαι παλιοσειρά ! ελπίζω να μη σ' εκνευρίζω, γιατί εμένα δεν με "ακουμπά" ούτε η "εφεδρεία" ! μετά τα πόστ της άλλη βδομάδας θα είμαστε στο 0,6 ! . Ναι ηρθαν δυο καινουργια παιδια και γω που ειμαι 1 βδομαδα παλιοτερος...πηρα τα πανω μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ρ Αυτό δεν είναι κρυφό ούτε μυστικό, τα τελευταία χρόνια οι Ενοπλες Δυναμεις είναι ο πιο κομματικοποιημένος θεσμός της Ελλάδος. Ακόμα οι μητροπολίτες λύνουν και δένουν. Εκεί είναι τα μεγάλα βύσματα. ?Τι κατάφεραν νομίζεις τόσο καιρό στο Ιρακ οι Αμερικάνοι? μέχρι το 2004, τα πετρέλαια στο Ιράκ, ήταν εθνικοποιημένα. Τώρα πλέον, αμερικάνικες (μαζί με κινέζικες και ολλανδικές) εταιρείες, μπορούν να τα εκμεταλλεύονται. Ο physics rulez, που είναι οικονομολόγος, μπορεί να σου εξηγήσει καλύτερα, από ότι εγώ, τα οφέλη, που θα έχουν τα κράτη αυτά από αυτό το γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 συγνωμη,κατι ασχετο τον αριθμο στρατολογικου μητρωου,μπορουν να το πουν και τηλεφωνικα ή πρεπει sony και καλα να παρω πιστοποιητικο τυπου Α για να το δω??? θεωρειται κατι αντιστοιχο του ΑΦΜ ξερω γω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 θεωρειται κατι αντιστοιχο του ΑΦΜ ξερω γω? Ακριβώς. Είναι το ΑΣΜ ή αλλιώς ασημί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ευχαριστω κιολας για την απαντηση! μου ειπαν ομως οτι για να παρω πιστοποιητικο τυπου Α χρειαζομαι τον ΑΣΜ μου αλλιως θα παρει πολυ καιρο να εκδοθει...και εγω καποιο χαρτι που να το λεει δεν εχω,δυστυχως μονο το χαρτι αναβολης ειχα το οποιο παρεδωσα και δε σκεφτηκα να κρατησω μια κοπια δλδ απο τηλεφωνου δεε το λενε με την καμια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Αν τους πεις τον αριθμό ταυτότητας ίσως και να σου το πούνε, αλλά μάλλον θα χρειαστεί να πας από κει... γνώμη μου. Ούτως ή άλλως για να βγάλεις το πιστοποιητικό λίγο γρήγορα στη στρατολογία θα πας. Στα ΚΕΠ αργούν πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ευχαριστω κιολας για την απαντηση!μου ειπαν ομως οτι για να παρω πιστοποιητικο τυπου Α χρειαζομαι τον ΑΣΜ μου αλλιως θα παρει πολυ καιρο να εκδοθει...και εγω καποιο χαρτι που να το λεει δεν εχω,δυστυχως μονο το χαρτι αναβολης ειχα το οποιο παρεδωσα και δε σκεφτηκα να κρατησω μια κοπια δλδ απο τηλεφωνου δεε το λενε με την καμια? Αυτό που λες δεν έχει λογική. Θα πάρεις τηλέφωνο το στρατολογικό γραφείο για να μάθεις το ΑΣΜ για να ξαναπάρεις τηλέφωνο το στρατολογικό γραφείο να τους δώσεις το ΑΣΜ (που το πήρες από το στρατολογικό γραφείο) για να σου βγάλουν το πιστοποιητικό τύπου Α; Επίσης να πω ότι βάσει νόμου απαγορεύεται να σου ζητούν το πιστοποιητικό τύπου Α σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία καθώς είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αυτεπάγγελτα, χωρίς δική σου αίτηση. Αν παρόλα αυτά επιμένεις ώστε να έχεις ένα τύπου Α στο σπίτι σου κάνε αίτηση με τα στοιχεία σου, δε χρειάζεται το ΑΣΜ. Μέχρι πριν από 2 χρόνια ζητούσαν τύπου Α για την κατάθεση στις "άκρες" ώστε να αλλάξει ο κλάδος κατάταξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ωραια παιδια θα παρω αυριο κατα τις 9 τηλεφωνο,που θα χουνε ανοιξει και θα δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ωραια παιδια θα παρω αυριο κατα τις 9 τηλεφωνο,που θα χουνε ανοιξει και θα δουμε.. 9 ειναι ιερη ωρα για το στρατο. Πινουν τον 3ο καφε (εκτος αν απανταει κανα φανταρακι στο τηλεφωνο). Και θα τους διακοψεις εσυ τον 3ο καφε για τις αποριες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις