MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παρε σιλικονης να τελειωνεις. Δεν ξερω τα αλλα υλικα τι ρολο βαρανε (αν ξερει κανεις θα σου πει καλυτερα), εγω με σιλικονης ημουν και ηταν κομπλε. Ανθεκτικοι, καθαροι, ανετοι και ευκολοι στον καθαρισμο. Τελειωσα το στρατο και λυπηθηκα να τους πεταξω
LongTom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Παρε σιλικονης να τελειωνεις. Δεν ξερω τα αλλα υλικα τι ρολο βαρανε (αν ξερει κανεις θα σου πει καλυτερα), εγω με σιλικονης ημουν και ηταν κομπλε. Ανθεκτικοι, καθαροι, ανετοι και ευκολοι στον καθαρισμο. Τελειωσα το στρατο και λυπηθηκα να τους πεταξω Δοκίμασα τα πάντα από πάτους και συμφωνώ,οι πάτοι σιλικόνης είναι οι καλύτεροι. Μπορεί να στοιχίζουν παραπάνω,αλλά 100% αξίζουν τα λεφτά τους.
panosno1com Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 και για ενα περιεργο λογο οι καλτσες του στρατου ειναι ο,τι πρεπει για τις αρβυλες , ειδικα με τη συνδρομη πατων σιλικονης! δεν ξερω γιατι...
lary7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω την εβγαλα με τους woodland,και εκανα αρκετα χλμ στον στρατο. Και οι σιλικονης αυτοι καλοι δειχνουν αλλα κατι παιδια ειχαν παρει απο φαρμακειο κατι διαφανες μαλακιες με 30Ε και χαλασαν γρηγορα.
LongTom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω την εβγαλα με τους woodland,και εκανα αρκετα χλμ στον στρατο. Και οι σιλικονης αυτοι καλοι δειχνουν αλλα κατι παιδια ειχαν παρει απο φαρμακειο κατι διαφανες μαλακιες με 30Ε και χαλασαν γρηγορα. Εγώ τους πήρα τότε 20ευρά και δεν έδειξαν σημάδια διάλυσης μετά από 9 μήνες καθημερινής σκληρής χρήσης(ούτε καν φαινόταν ότι τις φορούσα). Μήπως ήταν τίποτα μούφες και τους τα πούλησαν σαν κανονικά;
snik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εμενα ενας φιλος μου ειχε πει να μην παρω με σιλικονη γιατι σε πολλα παιδια απο την σειρα του τους ειχαν χαλασει. Οποτε εβγαλα την θητεια μου με κατι σαν δερματινους πατους και δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.
mrgeorgev Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε πιστεύω Long tom!!Προφανώς θα μιλάγανε στο τηλ με συγγενικά τους πρόσωπα και τέτοια, και μετα απλα δεν υπήρχε λόγος να το σηκώσουν!!Πραγματικά μου χτυπάει τόσο πολύ άσχημα!!!Τεσπα...
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 τι υλικο απο πατους ειναι οι καλυτεροι? Sorbothane Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με σιλικόνες κλπ. Και ακριβότεροι (30-35 €), αλλά αξίζει να επενδύσεις σε τέτοιους πάτους. Γενικότερα, αλλά ειδικά για το στρατό. Φοράω κάθε μέρα αρβύλες και μπότες, τα πόδια μου είναι μαθημένα σε σκληρά και βαριά παπούτσα, παρόλα αυτά με μόλις 1,5 μέρα που φόρεσα τις αρβύλες του στρατού μούδιασαν και τα 2 μου μεγάλα δάχτυλα και παρέμειναν έτσι για κανά μήνα μετά. Τι να πούν και όσοι βγάζουν θητεία.
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Sorbothane Η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με σιλικόνες κλπ. Και ακριβότεροι (30-35 €), αλλά αξίζει να επενδύσεις σε τέτοιους πάτους. Γενικότερα, αλλά ειδικά για το στρατό. Φοράω κάθε μέρα αρβύλες και μπότες, τα πόδια μου είναι μαθημένα σε σκληρά και βαριά παπούτσα, παρόλα αυτά με μόλις 1,5 μέρα που φόρεσα τις αρβύλες του στρατού μούδιασαν και τα 2 μου μεγάλα δάχτυλα και παρέμειναν έτσι για κανά μήνα μετά. Τι να πούν και όσοι βγάζουν θητεία. ούτε καν... Magnum 3D, 12 ευρώ... εκτός αν επιτρέπει αλλου τύπου η μονάδα και πάρεις γιουφτικους τώρα με 3-4 ευρω για 15 μέρες και μετα ένα καλο σετακι pentagon κλπ - επενδυση για τα ποδια σου...
freedubus Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οι συγκεκριμένοι είναι γτπκ όπως και όλοι όσοι πουλάνε τα γνωστά μαγαζιά σε μοναστηράκι και αλλού. Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους από δαύτους. Πεταμένα λεφτά.
paylidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Οι συγκεκριμένοι είναι γτπκ όπως και όλοι όσοι πουλάνε τα γνωστά μαγαζιά σε μοναστηράκι και αλλού. Έχω δοκιμάσει τους περισσότερους από δαύτους. Πεταμένα λεφτά. εγω τους ειχα για κανενα μηνα μια χαρα μου έκατσαν... Και σε κανα 2 φιλους 315-16 που τους πρότεινα ήταν ευχαριστημένοι απολυτα. Αναλογικά με το κόστος τους πάντα. Προσωπικά δεν ειχα πρόβλημα με τις αρβύλες γιατι κ οι υπηρεσιακές ουτε με χτυπησαν ούτε τιποτα απλα πήρα pentagon gore-tex για πολλούς λόγους αλλα κυρίως επειδη οι υπηρεσιακές ειναι περίπου 1 κιλό έκαστη και επιβαρύνουν τα ποδια παρα πολύ, ειδικα αν εχεις εστω και λίγο προδιαθεση για προβλημα (χιαστους, μηνισκους, χονδρους κλπ). Αν ειναι να δώσει 35 για πάτους παιρνει με 50-60 αρβυλο γαματο...
freedubus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ντάξει για άρβυλο δεν ξέρω, δεν επιτρέπονται παντού, μιλάμε για προβλεπόμενα τώρα. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΕΝΩ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΠΟΗΝΤ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ
nash-gf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Παιδες μια ερωτηση: Εγω επειδη ημουνα εσπερινο και εκανα 4 ταξεις ειχα παρει αναβολη, η οποια ισχυει μεχρι Δεκεμβρη του 12. Τωρα λοιπον που ειμαι σε ενα ΙΕΚ, και καλως εχοντων των πραγματων θα το τελειωσω σε 2 χρονια (+6 μηνες για την πιστοποιηση) μπορω να επεκτεινω την αναβολη μου; Και αν ναι, ποτε πρεπει να κανω τετοια αιτηση πχ. μπορω και τωρα η πρεπει να ληξει η προηγουμενη;
LongTom Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Παιδες μια ερωτηση: Εγω επειδη ημουνα εσπερινο και εκανα 4 ταξεις ειχα παρει αναβολη, η οποια ισχυει μεχρι Δεκεμβρη του 12. Τωρα λοιπον που ειμαι σε ενα ΙΕΚ, και καλως εχοντων των πραγματων θα το τελειωσω σε 2 χρονια (+6 μηνες για την πιστοποιηση) μπορω να επεκτεινω την αναβολη μου; Και αν ναι, ποτε πρεπει να κανω τετοια αιτηση πχ. μπορω και τωρα η πρεπει να ληξει η προηγουμενη; Αυτά θα σου τα πουν 100% στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου. Πέρνα μια βόλτα από εκεί και ρώτα(μην πάρεις τηλέφωνο,οι ΕΠΟΠ κοιμούνται ).
nash-gf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Σ ευχαριστω πολυ, μηπως ξερεις αν μπορω να παω και απογευμα απο κει; Η μονο πρωι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις