Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρου στορι. Απορώ που δεν το ξέρεις. Οκ μη φανταστείς ότι κυκλοφορούν με λαμέ παραλλαγές και αντί για παρέλαση κάνουν gay pride. Α ρε τόξο, δεν ήξερες δεν ρώταγες.

android.png

Ράδιο αρβύλα που πέφτει στα Ελληνικά στρατά.Τι σας ταίζουν να πούμε.Μην παίζει να σας λένε ότι έχει κ μονάδα με aliens φάση.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ράδιο αρβύλα που πέφτει στα Ελληνικά στρατά.Τι σας ταίζουν να πούμε.Μην παίζει να σας λένε ότι έχει κ μονάδα με aliens φάση.

Όπως νομίζεις. Δεν λέω ποτέ παπάδες, και το συγκεκριμένο θέμα το γνωρίζω από «χέρι» που είναι πιο έγκυρο κι από το να ήταν πρώτο.

android.png

Δημοσ.

Παλι έγω παιδιά!!!Επειδή δεν βγάζω άκρη με την στρατολογία ( γιατι δεν σηκώνουν ποτέ τα τηλέφωνα????, οχι δεν τους πηρα σημερα αλλα τις καθημερινες), σαν προστάτης που ειμαι κ πολυτεκνος ( εχει πεθανει ο πατερας μου), δεν κανω 8μηνη θητεία?Γιατι καποιοι( τουλαχιστον 3 ατομα) μου ειπαν οτι κάνω 6.Ξερουμε ποιο απο τα δυο αληθευει?

Δημοσ.

Παλι έγω παιδιά!!!Επειδή δεν βγάζω άκρη με την στρατολογία ( γιατι δεν σηκώνουν ποτέ τα τηλέφωνα????, οχι δεν τους πηρα σημερα αλλα τις καθημερινες), σαν προστάτης που ειμαι κ πολυτεκνος ( εχει πεθανει ο πατερας μου), δεν κανω 8μηνη θητεία?Γιατι καποιοι( τουλαχιστον 3 ατομα) μου ειπαν οτι κάνω 6.Ξερουμε ποιο απο τα δυο αληθευει?

http://www.thiteia.o...id=49&Itemid=56

απ οτι καταλαβα μαλλον για 8 μηνος πας ...δε τα θυμαμαι και καλα βεβαια!

Δημοσ.

Και εγω ετσι ξερω αλλα ειπα να ρωτησω για να ειμαι σιγουρος..Βεβαια θα ειχε λυθει η απορια μου αν σηκωναν τα τηλεφωνα :mad: αλλά τελοςπαντων..

Δημοσ.

ποτε επαιρνες? αν επαιρνες παρασκευη = αργια :P χααχχα ειναι ποτε θα πετυχεις εχει τυχει οταν επαιρνα εγω το 2009 να το σηκωνανε στο 5ο ντριν ! ενω φιλοι μου παιρνανε στο ιδιο στρατ/κο γραφειο και los poulos !

να παιρνεις πρωινες ωρες γυρω στις 9 με 11

Δημοσ.

Ευχαριστώ Panos και Tilemaxx!!Τους παίρνω καθημερινά τηλεφωνο, από το πρώι μεχρι τη μια το μεσημέρι περίπου..Ποτε μου κανει οτι μιλανε και οταν δεν μιλανε απλα δεν το σηκωνουν ποτε.Τοσο απλα κ ξεκάθαρο για αυτους!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ Panos και Tilemaxx!!Τους παίρνω καθημερινά τηλεφωνο, από το πρώι μεχρι τη μια το μεσημέρι περίπου..Ποτε μου κανει οτι μιλανε και οταν δεν μιλανε απλα δεν το σηκωνουν ποτε.Τοσο απλα κ ξεκάθαρο για αυτους!!

Είναι Δημόσιο εκεί και μάλιστα σκληρός πυρήνας.Με τα τηλέφωνα δεν κάνεις τίποτα,πάνε μια βόλτα από εκεί μπας και συνενοηθείς.

Και εγώ προσπάθησα με το τηλέφωνο αλλά όταν είδα ότι δεν γίνεται τίποτα πέρασα από εκεί και είδα ότι απλά δεν το σήκωναν.

Το γραφείο ήταν άδειο,αλλά οι εποπίνες στα @@ τους τα άφηναν και χτυπούσαν.

Δημοσ.

έτσι ρε χαρντκορά

κι εγώ μόνο με τη σωβράκα την έπεσα σε κουβέρτα του 1953

1949 αλλα εβαζα εξτρα σεντονακι απο πάνω... :-D

Btw... τέρμα η κοροιδία σε 5 κσ. :-D

Δημοσ.

1949 αλλα εβαζα εξτρα σεντονακι απο πάνω... :-D

Btw... τέρμα η κοροιδία σε 5 κσ. :-D

Παρανέστι είχε 1947,δεν νομίζω να υπήρχαν παλιότερες.

Καλός πολίτης φίλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...