Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες χοντρό πρόβλημα...Μου την πέφτει ο λοχαγός μου..Δεν λέω μ.....ς..Σας έχει τύχει ποτέ τίποτα τέτοιο ή από κανέναν γνωστο σας?Τι να κάνω?Ημουν στο γραφείο του και μου χαιδευε το χερι....Να το πω σε ανωτερο?Και να του πω τι μου χαιδευε το χερι?SOS!!!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξεκαθαρισεις τη θεση σου με τον λοχαγο ευγενικα θα ελεγα , κι αν δεν δεις προκοπη τοτε να κανεις καποια αλλη ενεργεια!!!

Δημοσ.

τη πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία αλλά γενικά το πράγμα έχει αρχίσει κ γίνεται κάπως..Τελος παντων δεν το περίμενα αυτό..Θα δείξει.

Δημοσ.

Εννοείς αυτό που καταλαβα ε?Τι να πω ολα περνάνε από το μυαλό μου..Γενικά εχει παρατηρηθεί ξανά τέτοιο φαινόμενο?Πως αντέδρασε το άτομο?Για να ξερω τις κινησεις μου..

Δημοσ.

Άν σου ζητήσει να του γυαλίσεις την κάνη, ήρθε η ώρα να τρέξεις στον δίκα για απόσπαση σε φυλάκιο.

Αν ο captain είναι λουλού σίγουρα θα το ξέρει το αφεντικό.

Δημοσ.

Ρώτα το μέλος τοξοβόλος_uk. Αυτός γενικά τον παλουκώνει το Δράκουλα και έχει αναφέρει οτι όταν υπηρετούσε αεροπορία είχε οπισθογραφήσει αρκετές επιταγές.

Δημοσ.

Κοριοί και τσιμπούρια μόνο με αλλαγή στρώματος φεύγουν σε κάτι σάπια κρεβάτια στα κέντρα σαν την Θήβα.Το να το βγάζεις έξω και να κάνεις τελετές με φωτιές δεν κάνει τίποτα.

Όταν πήγαμε θήβα κάψαμε τα στρώματα που κοιμόντουσαν οι ανεπιθύμητοι,εκεί να δεις μαμούνι που πετάχτηκε.

Οι απεντομώσεις κάνουν δουλειά αλλά στην μονάδα που ήμουν μόνο όταν άλλαζε ο στρατηγός κάναν.

Επίσης μπορείς να τα ξεφορτωθείς με σπρέι όταν είναι καλό το στρώμα.Αυτό όταν κάποιος μ... κοιμηθεί στο κρεβάτι σου την προηγούμενη με τα άρβυλα/παραλλαγή.

Στα φυλάκια σλίπινγκ μπαγκ και όταν δεν αφήνουν υπομονή...

Δημοσ.

επειδή σου χαιδεψε το χέρι δε σημαινει οτι αμα πας σε ανώτερο ή στον δίκα θα σε πάρει στα σοβαρά, αρχικά γράφτον αν συνεχίσει και σου κάνει διάφορες προτάσεις ή σε εκβιάσει τότε πήγαινε στον δίκα ή αν ξέρεις άλλον ανώτερο.

Που δεν νομίζω να επιμείνει σε εσενα, λογικα θα την πέσει και σε άλλους και οποιος ψαρώσει...

Δημοσ.

Freedubus ακόμα γελάω με την έκφραση "τον παλουκώνει τον Δράκουλα"!!!Και που θα το βρω αυτό το μέλος;Pablo Hasan συμφώνω μαζί σου!!Η κατάσταση θέλει προσεκτική μεταχείριση κ εννοείται πως κανείς δεν θα με πιστέψει ότι μου χαιδεψε το χερι!!Για να ειμαι ειλικρινής ουτε και εγω θα το πιστευα!!Εχεις δίκιο, τόσοι ειμαστε, θα βαρεθεί να ασχολείται μαζί μου...

Δημοσ.

Ρώτα το μέλος τοξοβόλος_uk. Αυτός γενικά τον παλουκώνει το Δράκουλα και έχει αναφέρει οτι όταν υπηρετούσε αεροπορία είχε οπισθογραφήσει αρκετές επιταγές.

Μωρέ νταξ εγώ την χτυπάω την τσάκιση στη φόδρα αλλά πως με κάνει να πούμε ειδικό σε αυτό που καταγγέλει το παληκάρι;

Τέσπα φίλε πήρα το μέηλ σου κ απαντάω δημόσια σε περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει κ κάποιον άλλο η απάντηση.Καταρχήν ενα χαιδεμα στο χέρι θεωρήται ότι στη πέφτει ο άλλος;Ας πούμε ότι έχεις δίκιο μιας κ προφανώς χαζός δεν είσαι .Λογικά η ευθεία αντιπαράθεση με τον ανώτερο σου θα είναι αρκετή υποθέτω για να τον αναδιπλώσει.Δλδ ξέρεις ,απλά ξεκαθαρίζεις οτι δεν γουστάρεις φάση κ αν δεις ότι κλιμακώνει αγνοώντας σε κλιμάκωσε κ εσύ αντίδραση.Βασικά αμφιβάλω οτι θα βγάλεις άκρη αν πας σε ανώτερο.Ότι άκρη βγαλεις με εκείνον.Αν δε βγάλεις άκρη και συνεχίζει παρά του ότι του έχεις καταστήσει σαφές ότι δεν ψήνεσαι λογικά θα πήγαινα σε ανώτερο.Επίσης να πω ότι ανάλογη εμπειρία είχα κ γω με έναν μόνιμο υπαξ. αλλά του εξήγησα ότι άσχετο το οτι πάω το γράμμα με το γεγονός οτι δεν με ψήνει ο συγκεκριμένος κ το έκοψε μαχαίρι.

Δημοσ.
Καταρχήν ενα χαιδεμα στο χέρι θεωρήται ότι στη πέφτει ο άλλος;

Στον στρατό λέμε, ε. Υπάρχει τόση τεστοστερόνη στον αέρα που μπορείς να την κόψεις με σουγιά (εκτός από κάποιες πιό gay friendly μονάδες που όσοι πάνε, ξέρουν πού πάνε). Όσο να πεις, δεν συνηθίζεται.

Δημοσ.

Στον στρατό λέμε, ε. Υπάρχει τόση τεστοστερόνη στον αέρα που μπορείς να την κόψεις με σουγιά (εκτός από κάποιες πιό gay friendly μονάδες που όσοι πάνε, ξέρουν πού πάνε). Όσο να πεις, δεν συνηθίζεται.

υπάρχουν γκει φλεντλι μονάδες;Πούντες;κ γιατί δε με έστειλε εκεί το βύσμα μου;

Δημοσ.

υπάρχουν γκει φλεντλι μονάδες;Πούντες;κ γιατί δε με έστειλε εκεί το βύσμα μου;

Τρου στορι. Απορώ που δεν το ξέρεις. Οκ μη φανταστείς ότι κυκλοφορούν με λαμέ παραλλαγές και αντί για παρέλαση κάνουν gay pride. Α ρε τόξο, δεν ήξερες δεν ρώταγες.

android.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...