panosno1com Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα ειχα συζητησει με ενα παιδι απ τον διπλα θαλαμο που τον πηγανε επιπλεον για εξεταση ενω ειχε φερει χαρτι γιατρου για μυωπια ..! Αλλα οπως λες αφου ετσι κ αλλιως θα σε πανε ... μην σκοτιστεις να πας εσυ καποιο χαρτι! Επισης προτείνω να πεις οποιοδηποτε προβλημα εχεις , πχ ορθοστασιας ή προβλημα με τις αρβυλες κλπ! Ειτε στους γιατρους ειτε αν δεις οτι κατι που σου δωσανε τελικα δε σου κανει..! Kαλη θητεια
mrgeorgev Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Eυχαριστώ πολύ παιδιά!!Να στε καλά!!Οκ αν δω ότι εχω χρονο θα παω σε οφθαλμιάτρο αλλιώς δεν έγινε και καμιά ζημιά.Τώρα θα πάω να ψσξω σε κανένα site, μήπως βρω τι περιλαμβάνει γενικά η εκπαίδευση στα τεθωρακισμένα.Και πάλι ευχαριστωωωωωω
salliara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Κύριοι, έχω ερώτηση: με τους κοριούς τι γίνεται?
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τι να γίνει; Σε τρώνε ζωντανό. Στα σάπια στρώματα του ΚΕΜΧ είχε και αναρίθμητα ευμεγέθη τσιμπούρια.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Κύριοι, έχω ερώτηση: με τους κοριούς τι γίνεται? Θεωρητικα δεν θα πρεπει να υπαρχουν (κρεβατια στο προαυλιο και φωτια, κουβερτες 32 φορες για πλυσιμο κ αλλα τετοια). Πχ στην περιπτωση μου ευτυχως δεν πετυχα σε κανενα στρατοπεδο (4 το συνολο) που περασα. Για να ρωτας ομως, μαλλον υπαρχει ηδη το προβλημα? Αν και δεν τα θυμαμαι καλα, θεωρητικα παλι, θα πρεπει να υπαρχει σκονη ή κατι αντιστοιχο για την καταπολεμηση τους στο ιατρειο του στρατοπεδου και εαν υπαρχει κρουσμα μεσα στο θαλαμο καλα θα κανουν να αρχισουν τα πλυσιματα και τις φωτιες στα κρεβατια που ειπα και πριν.
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Θεωρητικά ναι, την πρώτη μέρα ο λοχαγός μας είπε οτι έχει γίνει σχολαστική απεντόμωση στους θαλάμους και τα κρεβάτια και όλα είναι πεντακάθαρα. Πρακτικά, μόλις την έπεσα και σβήσαν τα φώτα μέσα από τα πράσινα μουχλιασμένα στρώματα σκάσαν μύτη κοριοί και κάτι τσιμπουράκλες ίσα με το νύχι μου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Πλακα πλακα, αυτοι οι κοριοι πολυ σοβαρο προβλημα. Με τους κοριους συνηθιζεις να ζεις απλως. Προσπαθεις να μην τους μεταφερεις σε σπιτι κλπ οταν εχεις αδειες κλπ, παιρνοντας τα καταλληλα μετρα. Για τα κρεβατια δεν νομιζω να υπαρχει λυση απτη στιγμη που οι κοριοι γινουν μονιμοι κατοικοι. Σε μια μοναδα βαζαμε φωτια στα κρεβατια, αλλα καναμε μια τρυπα στο νερο, αφου τα στρωματα συνεχιζαν να εχουν κοριους την ιδια στιγμη που καιγαμε τα κρεβατια.
salliara Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Και πως εξοντώνονται αυτα? Πλυσιμο ψεκασμα καθάρισες? Με τις φωτιές τι εννοέις Gio?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Και πως εξοντώνονται αυτα? Πλυσιμο ψεκασμα καθάρισες? Με τις φωτιές τι εννοέις Gio? Αυτο με τα bold Σε μια μοναδα βαζαμε φωτια στα κρεβατια, αλλα καναμε μια τρυπα στο νερο, αφου τα στρωματα συνεχιζαν να εχουν κοριους την ιδια στιγμη που καιγαμε τα κρεβατια. Λογικο το συγκεκριμενο, μισες δουλειες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 E με τα στρωματα τι να κανουμε? Εσυ δεν μπορεις να κανεις και πολλα προφανως, δεν ειναι δικια σου ευθυνη αλλα τι λεω τωρα θα μου πεις. Πετυχα περιπτωση που καποιος παραπονιοταν για το στρωμα του. Για να μην γινει χαμος στο θαλαμο σε περιπτωση που οντως επαιζαν κοριοι, το στρωμα βγηκε εκτος για μπολικες μερες και το ειχαν ταραξει στο χτυπημα καθε μερα (ο διοικητης επεμενε πως "ειναι οκ τωρα"). Νο idea εαν οντως εχει επιτυχια το συγκεκριμενο (σιγουρα αξιζει τον κοπο η δοκιμη εαν υπαρχει η δυνατοτητα), μια και κατεληξαν να του δωσουν αλλο στρωμα στο τελος.
SlimData Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Τα στρώματα τα βγάζεις για ώρες στον ήλιο, δεν ξέρω βέβαια τι αποτέλεσμα έχει αυτό. Εγώ έλειπα ένα δίμηνο σε φυλάκιο, γυρίζω στη μονάδα κρεβάτι γωνία κάτω και ρωτάω, "ξάπλωσε κανένας?" "Όχι κανένας" η απάντηση, ήταν και βράδυ... άπλωσα πάνω σεντονάκι κι έπεσα αμέσως. Ξυπνάω κατά τις 04:00 και είμαι κυριολεκτικά σα να μου έχει κάνει επίθεση σμήνος κουνουπιών. Την επομένη έμαθα ότι τα επόπια που μένανε μέσα για υπηρεσία κοιμόσαντο στο κρεβάτι μου με παραλλαγή και άρβυλα onboard... Όχι ότι θα σας την έδειχνα αλλά κρίμα που δεν έχω ακόμα τη φωτογραφία. Εκτός από μούρη και you know what, με είχανε γαζώσει παντού. Λογικό γιατί κοιμόμουνα μόνο με τη σωβράκα
freedubus Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 έτσι ρε χαρντκορά κι εγώ μόνο με τη σωβράκα την έπεσα σε κουβέρτα του 1953
panosno1com Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Και πως εξοντώνονται αυτα? Πλυσιμο ψεκασμα καθάρισες? Με τις φωτιές τι εννοέις Gio? τα κρεβατια ειναι σιδερενια , or smthing οποτε αφαιρεις τα παντα και τα βγαζεις το προαυλιο και τα καις με καμινετο ,νομιζω το λενε... αλλα σε εμας , το κορυφαιο λενε: να παρτε εδω καμινετα,οσοι εχετε καλους αναπτηρες ελατε και σεις και καψτε τα κρεβατια μονο στις γωνιες ή οπου δειτε κοριους κλπ !! ενω κανονικα απ οσο μου λεγε ενας καραβανας <<πρεπει να το κανεις μπανιο στη βενζινα και να το καψεις ωρέ τι σας εβαλε να παιζετε με τα τσακμακια ωρε>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις