Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο ΚΕΥΠ πάντως από ότι άκουσα το Μάιο γινόταν χαμός από μεταπτυχιακά και διδακτορικά, κατά τα άλλα το ΥΠ>all ισχύει σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις και όχι για το μορφωτικό επίπεδο μόνο, IMHO πάντα :P

651ΑΒΥΠ ζωάρα...

Αγ. Στέφανο τσ τσ τσ.

Και γω εκεί παρακαλούσα (τον Κθούλου γιατι βύσμα δεν είχα) να πάω, και κατέληξα από Κομοτηνή να με στείλουν Γιάννενα τελικα.

και πάλι ζωάρα δεν λέω :P ΥΠ ftw

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κεεμ εχει και ....χμμμ ... ειδικες δυναμεις, τα ΤΕΝΕΦ , αλεξιπτωτιστες ή κατι τετοιο ... Συνανταω μετα την απολυση μου ενα παιδι που μασταν μαζι στη σπαρτη και γουσταρε κ πηγε τενεφ και μου λεει : ρε συ παιζουν βυσματα εκει! και του λεω τι εννοεις βαζουν βυσμα να πανε ειδικες δυναμεις?!?! ναιιι ,βαζουν βυσμα για να καθονται σε γραφειο και να λενε οτι υπηρετησαν στις ειδικες δυναμεις αλλα ηταν γραφιαδες στην ουσια! whatever ,δε το λεω για να κρινω , απλα το ειπα ...! Παντως επειδη ρωτουσε ο phanispal που ανηκει το κεεμ , ειπα να τον ενημερωσω επειδη απ οτι καταλαβα θελει κ ΕΔ. Α επισης , λενε πως αυτη η σειρα θα ναι πολυ μεγαλη , ισως ραδιο αρβυλα ισως οχι αλλα φιλος μου τεθωρας που ηρθε απ την Εβρό-πη με μεταθεση πισω στην Αυλωνα , τους λεγανε οτι περιμενουν μεγαλη σειρα και θα παρουν ποστα ως παλιοι αυτοι μπλα μπλα

Δημοσ.

Θεωρώ πως τα μορφωμένα παιδιά (ή τουλάχιστον τα περισσότερα), επιλέγονται είτε στο Μηχανικό είτε σε κάποιο σώμα.

Ειδικές δυνάμεις, Πεζικό, Τεθωρακισμένα συνήθως πάνε οι "δευτεροκλασάτοι". :devil:

1] Οχι απαραιτητα, μπορει απλως (sic) εκει να καταληξουν οσοι δεν βαλουν κανενα -μα κανενα λεμε!- βυσμα*.. :fear:

2] Υποψιν επισης οτι: ορισμενα ΚΕΝ -Πεζικου τουλαχιστον- ειναι/λειτουργουν και σαν "κεντρα ανεπιθυμητων".. :mad:

*Καπως ετσι κληθηκα @ Πεζικο -με πτυχιο & μεταπτυχιακο κομπλε...

(βεβαιως εντασομουν και στην 2η περιπτωση -μεγαλη ιστορια αυτη)

Ειδικές Δυνάμεις, αλλά όχι επειδή είμαι στρατόκαυλος ή φιλοπάτρις (κάθε άλλο), απλά για διάφορους άλλους λόγους.

Phanispal, αν τελικα πας Ειδικες Δυναμεις, υπολογισε οτι τις πρωτες 1-5 ημερες,

θα ειναι περιπου...σαν να σε εχουν χτυπησει (!) στο κεφαλι (!!) με ενα σφυρι (!!!)

[Εκει ειδικα] δεν οφελει το να πολυσκεφτεσαι, πλην του να "προφυλαξεις" τον εαυτο σου

απο τυχον βλακειες αλλων. Τα πιτσιρικια, κυριως, μπορει να γινουν επικινδυνα για ολους

& με διαφορους τροπους ['παιζουμε παιχνιδακια με τα οπλα ειμαστε τρελα κομμαντα' κλπ]

στο ΚΕΥΠ πάντως από ότι άκουσα το Μάιο γινόταν χαμός από μεταπτυχιακά και διδακτορικά, κατά τα άλλα το ΥΠ>all ισχύει σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις και όχι για το μορφωτικό επίπεδο μόνο, IMHO πάντα :P

651ΑΒΥΠ ζωάρα...

Στην εποχη μου (sic!) τα αδιαμφισβητητα top/Uber Alles ηταν: Υγειονομικο & Ταχυδρομικο Σωμα :-(

Τελος στην 651 ΑΒΥΠ, ειχα φαει 20Φ, οχι μονο γιατι δεν χαιρετησα Υποστρατηγο (or something!),

αλλα και βεβαιως γιατι αμεσως μετα, χα-λα-ρα, του εδωσα την εξης σoυπερφανταστικη απαντηση:

-> Γιατι δεν με χαιρετησες?? [εννοειται ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ]

-> Και γιατι δηλαδη, να το κανω αυτο? Δεν σε γνωριζω!!

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω αν θα κάτσω ή αν θα με στείλουν, καθώς πριν 5 χρόνια είχα κάνει επέμβαση στο γόνατο, οπότε αν το πάρουν χαμπάρι οι πιθανότητες να μείνω λιγοστεύουν επικίνδυνα. Ίδωμεν όμως..

Τώρα για τα πιτσιρίκια και τις βλακείες τους νταξ, θα δούμε πώς θα γίνει.

• Moderators
Δημοσ.

Στην εποχη μου (sic!) τα αδιαμφισβητητα top/Uber Alles ηταν: Υγειονομικο & Ταχυδρομικο Σωμα :-(

Επιβεβαιωνω για την 302 τουλαχιστον. Αν και ειχα πετυχει γιατρο τον οποιο λυπηθηκα, ειχε λιωσει κ ας μην εκανε σκοπιες,αγγαρειες,κλπ

Δημοσ.

Αεροπορία στρατού ξέρει κανείς τι γίνεται; Μου το είπε ένας φίλος αλλά ακούγεται πολύ βυσματικό.

Θέλει επαγγελματικό βύσμα.

Τους είχαμε στην Θήβα και ήταν όλοι ένας και ένας,το μικρότερο βύσμα είχε μπάρμπα υποστράτηγο. :P

Δημοσ.

πως το λεγανε?

αριθμος διψηφιος , πολιτης υποψηφιος?

:P

και αριθμός μονος , πολιτης προσεχώς!

Δημοσ.

Θέλει επαγγελματικό βύσμα.

Τους είχαμε στην Θήβα και ήταν όλοι ένας και ένας,το μικρότερο βύσμα είχε μπάρμπα υποστράτηγο. :P

χαχ! Μαλιστα. Και κλαιγότανε...!

• Super Moderators
Δημοσ.

Τελος στην 651 ΑΒΥΠ, ειχα φαει 20Φ, οχι μονο γιατι δεν χαιρετησα Υποστρατηγο (or something!),

αλλα και βεβαιως γιατι αμεσως μετα, χα-λα-ρα, του εδωσα την εξης σoυπερφανταστικη απαντηση:

-> Γιατι δεν με χαιρετησες?? [εννοειται ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ]

-> Και γιατι δηλαδη, να το κανω αυτο? Δεν σε γνωριζω!!

σήμερα το πρωί υποστράτηγος είδε σκοπό στην ΚΠ να κοιμάται (09:00) και δεν του είπε τπτ :P

Δημοσ.

Έχετε νταραβέρια και με τέτοιους βλέπω. Εγώ σε καμιά παρέλαση τους έβλεπα, μέχρι ταξίαρχο είχαμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...