REDODIN7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Όσο για τις ατυχίες που σε χουν βρεί,ειναι κρίμα αλλα δεν εισαι και ο μονός που σε καλούν να υπηρετήσεις.Αλλος ηταν μεσα με αδερφο μαχαιρομένο για ναρκωτικά,μανα με καρκίνο,πατερα μεθύστακα τρελο και την κοπελα του εγκυος.Φαντασου τι σκατα περναγε και αυτος. Και παλι κανεις τα χαρτια σου παίρνεις ευνοϊκή μετάθεση στον τοπο σου.Βαζεις τα στρατιωτικα και στις 3 θα σχολάς να πας σπιτι σου(εκτος αμα εχεις υπηρεσια που θα καθεσαι στις ελεύθερες ώρες σου στο ΚΨΜ και θα κάνεις χαβαλε με τους αλλους. Φιλε μου εχω παλεψει πολυ για το αν θα παω η οχι σκεφτικα λογο υγειας της μανας μου να παρω κατ'εξαιρεση μεταθεση στην Αθηνα και μετα απο πολυ ψαξιμο καταλαβα οτι παιζουν πολυ τα εξης δυο ενδεχομενα : α) Να μην παρω μεταθεση Αθηνα γιατι θα επαιρνε τη θεση μου καποιο κολοβισμα β) Να επεφτα σε στρατοπεδο στην αθηνα που θα ετρωγα τετοιο πιξιμο που θα παρακαλαγα με στειλουν στον εβρο. Υπαρχουν στιγμες που λεω οτι αν θα πηγαινα ισος να ηταν καλυτερα αφου ετσι και εξαλου ανεργος ειμαι και μεσα στο σπιτη μου δεν επικρατουν και οι καύτερες συνθηκες οποτε τωρα θα ειχα κανει 5 απο τους 9 μηνες. Ολα αυτα ομως τα ξεχναω μολις βλεπω τη μανα μου χαρουμενη κατι που δυστηχως ειναι σπανιο δεδομενου της καταστασης, οποτε στο τελικο απολογισμο αισθανομε δικαιομενος που πηρα απαλαγη. Εκει που ηθελε να εστιασει ο status(φανταζομαι θα με διορθωσει εαν χρειαστει) και εγω, δεν ειναι ο λογος που θελεις να παρεις I5 ή να υπηρετησεις στους καταδρομεις, αλλα ο χρονος που ξοδευεις ενω υπερασπιζεσαι την οποια αποφαση σου, χωρις τελικα να κανεις τιποτα απο τα δυο εδω και αρκετο καιρο. Δεν θα σου πω τι να κανεις προφανως, απλα υποθετω πως θα το χα παρει χωρις ιχνος σκεψης το Ι5, εαν ειχα να αντιμετωπισω τα σοβαρα προβληματα που εχεις να αντιμετωπισεις και δεν θα ξοδευα ουτε χτυπημα στο πληκτρολογιο μου γραφοντας σ αυτο το thread. Αγαπητε φιλε Gio ασχολουμαι με αυτο το θεμα για δυο λογους, πρωτον γιατι αν και δικαιουμε το Ι5 με κανουν πολυ να αισθανομαι πολυ ασχημα και στο φορουμ και στο περιβαλλον μου και ετσι μου βγαινει μια ενοχη και θελω συνεχως να δικαιολογουμε. Και δευτερων μου αρεσει να συζηταω για θεματα που με αφορουν εδω στο insomnia δες το σαν ψυχαναλυση, πολλες φορες καλος ή κακος μια ζητηση σε ενα φορουμ σε κανει να νιωθεις καλυτερα απο οτι με εναν γνωστο σου.
lary7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Redoni7 αμα εχεις την μανα σου με καρκινο δικαιουσαι αυτοματα κατ'εξαιρεση μεταθεση στον τοπο σου και 99% κανενα βυσμα δεν μπορει να στην φαει γιατι ειναι νομος. Και μιας και εισαι αθηνα που εχει μοναδες μπολικες γυρνας σαν Ι4 , δουλευεις σε κανενα ΚΨΑ το πρωι και 3 η ωρα γυρνας σπιτι σου και κοιμασαι εκει. Καφε σε κανεναν διοικητη θα ψηνεις, αρκει να μην του γκρινιαζεις και αυτου οπως εδω και σε στειλει Γκατζολια. Οπως βλεπεις αμα υπηρετησεις παλι μια χαρα θα εισαι, θα βλεπεις και την μανα σου και θα γνωρισεις και λιγο κοσμο να ξεσκασεις και θα εχεις και εναν μισθο (8,62). Αν παλι δεν γουσταρεις πανε βγαλε Ι5 να τελειωσεις και ασε αυτους που αναγκαστηκαν να πανε να ρισκαρουν την ζωη τους. Αυτο ομως που κανεις εδω μεσα δεν παλεύετα ρε φιλε....
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πολλες φορες καλος ή κακος μια ζητηση σε ενα φορουμ σε κανει να νιωθεις καλυτερα απο οτι με εναν γνωστο σου. Αποψη μου?Κακως. Για τα υπολοιπα δεν θα αναπτυξω και παλι τη γνωμη μου, καταληξαμε για μια ακομα φορα να το αναλυουμε. Cheers απο μενα, καλο I5,ευχομαι να το παρεις το συντομοτερο δυνατον
status Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Αποψη μου?Κακως. Για τα υπολοιπα δεν θα αναπτυξω και παλι τη γνωμη μου, καταληξαμε για μια ακομα φορα να το αναλυουμε. Cheers απο μενα, καλο I5,ευχομαι να το παρεις το συντομοτερο δυνατον Πάρε εσύ Diplomacy και άσε το εαν θα πάρει ο Ρόννιν ι5..;ρ
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πάρε εσύ Diplomacy και άσε το εαν θα πάρει ο Ρόννιν ι5..;ρ
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Redoni7 αμα εχεις την μανα σου με καρκινο δικαιουσαι αυτοματα κατ'εξαιρεση μεταθεση στον τοπο σου και 99% κανενα βυσμα δεν μπορει να στην φαει γιατι ειναι νομος. Και μιας και εισαι αθηνα που εχει μοναδες μπολικες γυρνας σαν Ι4 , δουλευεις σε κανενα ΚΨΑ το πρωι και 3 η ωρα γυρνας σπιτι σου και κοιμασαι εκει. Καφε σε κανεναν διοικητη θα ψηνεις, αρκει να μην του γκρινιαζεις και αυτου οπως εδω και σε στειλει Γκατζολια. αν δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ορθότητα των πληροφοριών που δίνουμε καλύτερα να μην τις γράφουμε. Δεν υπάρχει αυτόματα κατ'εξαίρεση μετάθεση. Εκτός απο τη χαρτούρα που θα καταθέσει, θα πρέπει η μητέρα του να παρουσιαστεί και σε υγειονομική επιτροπή του στρατού για να εγκρινουν ότι δικαιούται μετάθεση, Το ραντεβού για την επιτροπή παίζει κανα μήνα και μετά μέχρι να κινηθεί όλη η διαδικασία απο ΔΟΘ, Δ. Μεταθέσεων, κτλ. και να βγεί η μετάθεση θα περάσει πολύς καιρός. Έιχαμε στρατιώτη με πατέρα αναπηρο που περίμενε 3.5 μήνες για να πάει στον τόπο κατοικίας του. Και ότι θα πάει κοντά στο σπίτι του δε σημαίνει ότι θα περάσει καλύτερα, οι περισσότερες μονάδες κοντα στην Αθήνα ειναι μαύρες και άραχνες, πιο πιθανό ειναι να πάρει επ ώμου την λάτζα (εστιατορας) και το θαλαμοφυλίκι παρά ότι θα τον βάλουν στη λέσχη να ψήνει καφέδες για τον δικα. (ειδικά αν δεν έχει βύσμα )
FarCry Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=P-gSpFpCet0&feature=BFp&list=WLE7499341867E636B
slygeo87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν περίμενα να το πω αυτό πάντως φίλε ρεντούντιν για 'μενα, καλύτερα να πας να υπηρετήσεις!
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Μπα καλύτερο είναι να ΜΗΝ πάει - αλλά να φροντίσει να ενδυναμώσει τον χαρακτήρα του, και (ως συνέπεια) να φροντίσει από μόνος του το σώμα του.
slygeo87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Από το να κλείνεται στον εαυτό του είναι προτιμότερο να ζήσει την εμπειριούλα. Γιατί ντε και καλά πρέπει να πεις: "σιγά μη πάω να βαράω προσοχές στα επόπια", πες "οκ θα καθαρίσω τις πατατούλες μου, θα γνωρίσω και λίγο κόσμο και θα επιστρέψω με ελαφρά". Σε μερικούς δεν κάνει και τόσο κακό τελικά.
Aplostra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Από το να κλείνεται στον εαυτό του είναι προτιμότερο να ζήσει την εμπειριούλα. Γιατί ντε και καλά πρέπει να πεις: "σιγά μη πάω να βαράω προσοχές στα επόπια", πες "οκ θα καθαρίσω τις πατατούλες μου, θα γνωρίσω και λίγο κόσμο και θα επιστρέψω με ελαφρά". Σε μερικούς δεν κάνει και τόσο κακό τελικά. Οχι,θα ειναι βαρος στους αλλους,λογω ψυχολογίας κυριως κι επειδη οταν ενας ανθρωπος παει στρατο,για καποιο περίεργο λογο πεταει το μυαλο του,με το που μπει στο στρατόπεδο,οι συνάδελφοι του,μπορει να τον κακομεταχειριστουν και αυτο,δεν ξερεις ποτε που μπορει να οδηγήσει. Δεν κανει το παιδι λεμε
washcloud Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σύμφωνοι Sly, αλλά δεν είναι όλοι ίδιοι - ούτε οι καταστάσεις τους. Και κάποιες φορές, αν δεν το 'χεις "να ζήσεις την εμπειρία", τρως πολύ άσχημο πακέτο. ΜΑΚΑΡΙ να το 'χε, καλό θα του 'κανε. Αλλά γνώμη μου είναι δεν το 'χει (δεν τον ψέγω, απλά έτσι είναι) και καλύτερα να το αποφύγει, γιατί αν το περάσει με το ζόρι, ποιός ξέρει τί επιπτώσεις θα έχει (είναι και η παράμετρος της μάνας του, με όλα όσα ενέχει αυτό). Να κάνει όμως κάτι για τον εαυτό του, ειδικά στο χρόνο που θα ήταν μέσα. Να βάλει ένα πείσμα και να βελτιωθεί, γιατί ούτως ή άλλως του χρειάζεται. Απλά θα είναι αλλιώς η φάση, πιέζοντας ο ίδιος τον εαυτό του.
slygeo87 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Οχι,θα ειναι βαρος στους αλλους,λογω ψυχολογίας κυριως κι επειδη οταν ενας ανθρωπος παει στρατο,για καποιο περίεργο λογο πεταει το μυαλο του,με το που μπει στο στρατόπεδο,οι συνάδελφοι του,μπορει να τον κακομεταχειριστουν και αυτο,δεν ξερεις ποτε που μπορει να οδηγήσει. Δεν κανει το παιδι λεμε Θα πήξει στο θαλαμοφυλίκι και το psp. Όχι και τόσο άσχημα.Αυτό πάντως το "πού μπορεί να οδηγήσει" μου προκαλεί εμετό. Να κάνει όμως κάτι για τον εαυτό του, ειδικά στο χρόνο που θα ήταν μέσα. Να βάλει ένα πείσμα και να βελτιωθεί, γιατί ούτως ή άλλως του χρειάζεται. Απλά θα είναι αλλιώς η φάση, πιέζοντας ο ίδιος τον εαυτό του. Δε βλέπω να κάνει τίποτα για τον εαυτό του παρα μόνο να κλαίγεται. Δε βοηθάει ιδιαίτερα αυτή η αντιμετώπιση για τη ζωή, σε ό,τι "στρατόπεδο" και να υπηρετείς. Φιλικά.
Aplostra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Θα πήξει στο θαλαμοφυλίκι και το psp. Όχι και τόσο άσχημα.Αυτό πάντως το "πού μπορεί να οδηγήσει" μου προκαλεί εμετό. Ναι ενταξει δεκτον αλλα εγω θα σου πω ενα αληθινο περιστατικο,στο οποιο εγω ημουν παροντας. Μας ειχαν στειλει εναν χοντρό ο οποίος δεν τη πολυ πάλευε,με το που ήρθε,έσκασε τηλ απο τάγμα,σύνταγμα κ μεραρχία να μην γινει καμιά μλκια και τρέχουμε. Την δεύτερη νυχτα,παει ενα βλαμμένο 18 χρονών και του βάζει αφρο στη μύτη ενω κοιμόταν....Κόντεψε να σκάσει και φυσικα έγινε της πουτάνας......
Προτεινόμενες αναρτήσεις