Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα χρήματα αυτα υποτίθεται ότι δίνονται σαν αποζημίωση στην οικογένεια ή πάνε στο κράτος;

To quote που εμπεριείχε το ποστ το οποίο κουόταρες (γαμώ τα ρήματα ε) έλεγε περί καταδικαστικής απόφασης 15 μηνών φυλάκισης ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΗΣ προς 10€/μέρα. Αν και χλωμό να γίνει στην πράξη, η περίπτωση να δρομολογηθεί το συνολικό ποσό προς την οικογένεια του εκλιπόντος κληρωτού, αποτελεί/προϋποθέτει ξεχωριστή πρωτοβουλία (δεν έχω ιδέα από ποιά αρχή).

Προφανώς δε η απόφαση για αποζημιώσεις/οδύνες κτλ, ΑΝ έχει τελεστεί σχετική αγωγή, είναι επίσης ξεχωριστή διαδικασία.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου εχω αποφασησει τι θα κανω

Ι5 παθολογικο 99%λογο παχους αλλιως Ι5 ψυχολογικο εχω πολλα σοβαρα θεματα για να χασω ενα χρονο απο τι ζωη μου

Το θεμα ομως ειναι οτι ειναι κριμα να χανονται ανθρωπινες ζωες για μλκιες και κανενας να μη τι πληρωνει !!!

Για να μην χάσεις ένα χρόνο απ τη ζωή σου, έχεις χάσει (?) δύο για να σκέφτεσαι και μόνο.

Δημοσ.

Για να μην χάσεις ένα χρόνο απ τη ζωή σου, έχεις χάσει (?) δύο για να σκέφτεσαι και μόνο.

Δεν νομιζω να εχω χασει τσαμπα χρονο περνοντας αναβολη, οταν εχεις μητερα με καρκινο τοτε ποτε δεν παει ο χρονος σου χαμενος γιατι μεσα σε αυτα τα δυο χρονια που κερδισα περναω πολυ σημαντικες στιγμες ενω αν ημουν στο στρατο να καθαριζω χεστρες επειδη μου το ειπε ενας ρατσιτσης σκατοκαραβανας που με εχωσε γιατη ειμαι χοντρος δεν θα μπορουσα να αναπληρωσω με τιποτα το χρονο που εχασα.

Νομιζω να συμφωνεις <_<

• Moderators
Δημοσ.

Εκει που ηθελε να εστιασει ο status(φανταζομαι θα με διορθωσει εαν χρειαστει) και εγω, δεν ειναι ο λογος που θελεις να παρεις I5 ή να υπηρετησεις στους καταδρομεις, αλλα ο χρονος που ξοδευεις ενω υπερασπιζεσαι την οποια αποφαση σου, χωρις τελικα να κανεις τιποτα απο τα δυο εδω και αρκετο καιρο.

Δεν θα σου πω τι να κανεις προφανως, απλα υποθετω πως θα το χα παρει χωρις ιχνος σκεψης το Ι5, εαν ειχα να αντιμετωπισω τα σοβαρα προβληματα που εχεις να αντιμετωπισεις και δεν θα ξοδευα ουτε χτυπημα στο πληκτρολογιο μου γραφοντας σ αυτο το thread.

Δημοσ.

Status, εσείς οι φοιτητές με τις μεγάλες αναβολές είστε πολύ είρωνες. Μικρέ. :P

Είδες, είδες. μόνο που εχω απολυθεί εδώ και 9 χρόνια;ρ

Δεν νομιζω να εχω χασει τσαμπα χρονο περνοντας αναβολη, οταν εχεις μητερα με καρκινο τοτε ποτε δεν παει ο χρονος σου χαμενος γιατι μεσα σε αυτα τα δυο χρονια που κερδισα περναω πολυ σημαντικες στιγμες ενω αν ημουν στο στρατο να καθαριζω χεστρες επειδη μου το ειπε ενας ρατσιτσης σκατοκαραβανας που με εχωσε γιατη ειμαι χοντρος δεν θα μπορουσα να αναπληρωσω με τιποτα το χρονο που εχασα.

Νομιζω να συμφωνεις <_<

Όχι, εννοώ το πως το συζητάς για να πάρεις αναβολή είναι χαμένος χρόνος.

Δημοσ.
επειδη μου το ειπε ενας ρατσιτσης σκατοκαραβανας που με εχωσε γιατη ειμαι χοντρος

Και ποιος σου πε οτι υπαρχει ρατσιστης καραβανας που θα σε χωνει για χεστρες επειδη είσαι χοντρός;

Τι νομίζεις οτι ειναι ο στρατός;Λουφα και παραλλαγή του '80.

Αν υπαρξει τοτε πολυ απλα τον αναφερεις σε καποιον αξιωματικο ή σε κανα διοικητη.Θα τρέχει και δεν θα φτάνει.

Ίσα ίσα αμα βγεις και ι4 λογω παχυσαρκιας,μεσης,κτλπ μπορει να σαι ελευθερος καθαριοτήτων.

Όσο για τις ατυχίες που σε χουν βρεί,ειναι κρίμα αλλα δεν εισαι και ο μονός που σε καλούν να υπηρετήσεις.Αλλος ηταν μεσα με αδερφο μαχαιρομένο για ναρκωτικά,μανα με καρκίνο,πατερα μεθύστακα τρελο και την κοπελα του εγκυος.Φαντασου τι σκατα περναγε και αυτος.

Και παλι κανεις τα χαρτια σου παίρνεις ευνοϊκή μετάθεση στον τοπο σου.Βαζεις τα στρατιωτικα και στις 3 θα σχολάς να πας σπιτι σου(εκτος αμα εχεις υπηρεσια που θα καθεσαι στις ελεύθερες ώρες σου στο ΚΨΜ και θα κάνεις χαβαλε με τους αλλους.

Δημοσ.

Εκει που ηθελε να εστιασει ο status(φανταζομαι θα με διορθωσει εαν χρειαστει) και εγω, δεν ειναι ο λογος που θελεις να παρεις I5 ή να υπηρετησεις στους καταδρομεις, αλλα ο χρονος που ξοδευεις ενω υπερασπιζεσαι την οποια αποφαση σου, χωρις τελικα να κανεις τιποτα απο τα δυο εδω και αρκετο καιρο.

Δεν θα σου πω τι να κανεις προφανως, απλα υποθετω πως θα το χα παρει χωρις ιχνος σκεψης το Ι5, εαν ειχα να αντιμετωπισω τα σοβαρα προβληματα που εχεις να αντιμετωπισεις και δεν θα ξοδευα ουτε χτυπημα στο πληκτρολογιο μου γραφοντας σ αυτο το thread.

Ο δικηγόρος μου ορθώς εμίλησε ;ρ

Δημοσ.

Όσο για τις ατυχίες που σε χουν βρεί,ειναι κρίμα αλλα δεν εισαι και ο μονός που σε καλούν να υπηρετήσεις.Αλλος ηταν μεσα με αδερφο μαχαιρομένο για ναρκωτικά,μανα με καρκίνο,πατερα μεθύστακα τρελο και την κοπελα του εγκυος.Φαντασου τι σκατα περναγε και αυτος.

Και παλι κανεις τα χαρτια σου παίρνεις ευνοϊκή μετάθεση στον τοπο σου.Βαζεις τα στρατιωτικα και στις 3 θα σχολάς να πας σπιτι σου(εκτος αμα εχεις υπηρεσια που θα καθεσαι στις ελεύθερες ώρες σου στο ΚΨΜ και θα κάνεις χαβαλε με τους αλλους.

nope, το πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΓΕΣ προβλέπει Τετάρτη και Παρασκευή εξοδούχους στις 3, τις άλλες μέρες στις 6 (εκτος ΣΚ) οπου οι στρατιώτες απασχολούνται με "απογευματινή εκπαίδευση" i.e. γοππινγκ, τουαλετες, αποψίλωση, συντηρηση οπλισμού, οπλοασκησεις και άλλα τέτοια εκπαιδευτικά :lol:

Δημοσ.

nope, το πρόγραμμα εκπαίδευσης του ΓΕΣ προβλέπει Τετάρτη και Παρασκευή εξοδούχους στις 3, τις άλλες μέρες στις 6 (εκτος ΣΚ) οπου οι στρατιώτες απασχολούνται με "απογευματινή εκπαίδευση" i.e. γοππινγκ, τουαλετες, αποψίλωση, συντηρηση οπλισμού, οπλοασκησεις και άλλα τέτοια εκπαιδευτικά :lol:

Ναι αυτο ηταν το προγραμμα σε μηχανοκινητα ταγματα στον Έβρο.Ελα που καποιοι της σειράς μου πηραν καθ'εξαίρεση μεταθεση στα μερη τους και στις 3 σχολαγαν και σαββατοκυριακα εξω εκτος αμα ειχαν υπηρεσία κτλπ.

Δημοσ.

αυτό ειναι θέμα διοικητη και επάνδρωσης της μονάδας, όσο ήμουν σε μονάδα κοντα στην Αθηνα 6 ωρα φευγαμε και ΣΚ μέσα (εκτος αν είχες γλυψει για υπηρεσιακο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...