Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε ποιος έπιασε στο στόμα του τον Κωνστάνταρο να τον πάρω με τις πέτρες? Ο τύπος είναι από τους καλύτερους διοικητές που υπάρχουν, και δεν κάνω πλάκα.

Ακόμα θυμάμαι το "εγώ είμαι εδώ για όλους" και την επόμενη μέρα η μισή Μοίρα έξω από το γραφείο του, άλλος γιατί του έδωσαν μικρότερες αρβύλες, άλλος γιατί δεν έχει χιτώνιο, άλλος γιατί πρέπει να πάει στο γιατρό... Σε διοικητή Μοίρας αυτά XD

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΣΤ

μη παει κανεις στρατο.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=388023&cid=4

Για τον θάνατο του 24χρονου άνδρα καταδικάστηκαν τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους, με ποινές- που κατά τους οικείους του θύματος- ήταν χάδι: 15 μήνες φυλάκιση, με την ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα.

Δημοσ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΣΤ

μη παει κανεις στρατο.

Για τον θάνατο του 24χρονου άνδρα καταδικάστηκαν τρεις από τους πέντε κατηγορούμενους, με ποινές- που κατά τους οικείους του θύματος- ήταν χάδι: 15 μήνες φυλάκιση, με την ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα.

Κλασσικά.Όπως και τις άλλες φορές με "αυτοκτονίες",με ατυχήματα λόγω μαλακίας αξιωματικών οι καραβανάδες δεν θα πάθουν τίποτα.

Όλο το σύστημα τους στηρίζει.

Και μετά λένε για στρατό, υποχρεώσεις και @@ μάντολες...

Δημοσ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΣΤ

μη παει κανεις στρατο.

Παντα ετσι γινεται , γ@μω τον κωλ@στρατο τους.

Δυστυχως.

:(

Δημοσ.

Και για οσους λενε οτι ο στρατος ειναι αχρηστος, οριστε ενα εξαιρετικο βιντεο, στρατιωτικης αισθητικης που ειμαι σιγουρος οτι εχει σωσει χιλιαδες νεους απο τα ναρκωτικα......LOL

http://www.youtube.com/watch?v=xlmxP2mAz8g&feature=player_embedded

ok> μετα απο αυτα τα 14 χαμένα λεπτά ένας πιο αδύναμος χαρακτηρας σιγουρα θα αρχιζε τα ναρκωτικά... χαχαχα! ελεος... :cry:

Δημοσ.

Το spot έχει δυο epic fails. Το πρώτο είναι ότι ο τύπος βρίσκει δουλειά, αλλά πρέπει να την αφήσει για να πάει φαντάρος και να νιώθει περήφανος γι' αυτό. Βέβαια το 1997 έβρισκες πιο εύκολα δουλειά... Και το δεύτερο είναι πως δείχνει το πόσο εύκολα διακινούνται τα ναρκωτικά στα στρατόπεδα, αλλά μάλλον και αυτό έγινε για λόγους ρεαλισμού.

Κλάμα η σκηνή με τον Κανάκη, που κάθονται στην πύλη και του λέει ο άλλος, "Να πεταχτώ μέχρι τη γωνία..." και ο λοχίας Κανάκης του λέει, "ΟΚ ρε, να πας"! Φυσικά και ο διοικητής που ξαγρύπνησε για να συμπαρασταθεί στο φαντάρο...

Τόσο ρεαλισμό ούτε στην πραγματικότητα δε βρίσκεις!

Δημοσ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΣΤ

μη παει κανεις στρατο.

4.500€ κοστολογεί το στρατοδικείο τον φόνο εξ αμελείας ενος στρατιώτη.

αντε να δούμε μέχρι πότε θα σκοτώνεται κόσμος τζάμπα στα στρατόπεδα.

Δημοσ.

4.500€ κοστολογεί το στρατοδικείο τον φόνο εξ αμελείας ενος στρατιώτη.

Τα χρήματα αυτα υποτίθεται ότι δίνονται σαν αποζημίωση στην οικογένεια ή πάνε στο κράτος;

Δημοσ.

Kηρύσσεται γενική επιστράτευση στο δάσος και όλα τα ζώα πάνε στο στρατολογικό γραφείο για να καταταγούν. Η αλεπού δεν θέλει να πάει με καμία Παναγία στον πόλεμο, οπότε σκέφτεται τί να κάνει. Kατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφάσισε να κόψει την ουρά της. Πάει λοιπόν στο γραφείο και λέει:

-"Γεια σας, ήρθα να καταταγώ"

-"Τί είσαι εσύ;"

-"Αλεπού!!"

-"Χωρίς ουρά τί να σε κάνουμε; Φύγε γρήγορα!"

Έτσι, έφυγε χαρούμενη. Στο δρόμο συναντάει το λαγό με κατεβασμένα μούτρα.

-"Τί γίνεται λαγέ, γιατί είσαι έτσι;"

-"Άσε, πάω να καταταγώ"

-"Ε, και γι' αυτό σκας; Kάνε ότι έκανα εγώ"

-"Δηλαδή, τί;"

-"Εεεεε... κόψε τ' αυτιά σου!!! Χωρίς αυτιά τί να σε κάνουνε!!!"

Έτσι κι έγινε. Πάει και ο λαγός στο γραφείο και:

-"Τί είσαι εσύ;"

-"Λαγός!!"

-"Χωρίς αυτιά τί να σε κάνουμε; Φύγε γρήγορα!"

Έτσι, έφυγαν χαρούμενοι. Στο δρόμο συναντάνε την αρκούδα με κατεβασμένα μούτρα.

-"Τί γίνεται αρκούδα, γιατί είσαι έτσι;"

-"Άσε, πάω να καταταγώ"

-"Ε, και γι' αυτό σκας; Kάνε ότι κάναμε εμείς"

-"Δηλαδή, τί;"

-"Εεεεε, κόψε κάτι για να βγεις Ι5 και να τη γλιτώσεις.

-"Και τι να κόψω δηλαδή εγώ ούτε μεγάλα αυτιά έχω ούτε ουρά. Πρέπει να βρω κάτι άλλο..."

-"Ε, κόψε τ' αρχί@δ#@ σου!!! Χωρίς αυτά τί να σε κάνουνε!!!"

-'Όχι ρε παιδιά...αυτό είναι μεγάλη καφρίλα, τίποτα άλλο δε μπορούμε να κάνουμε;"

-" Κοίτα να δεις, αν θες να είσαι σίγουρος ότι θα τη γλιτώσεις πρέπει να το κάνεις.

Πείθεται τελικά η αρκούδα, τα κόβει και πάει στη στρατολογία:

-"Τί είσαι εσύ;"

-"Αρκούδα!!"

-"Kαι τι ήρθες να κάνεις εδώ;!"

-"Να καταταγώ!"

-"KΑΛΑ, ΠΛΑKΑ ΜΑΣ KΑΝΕΙΣ;! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ!"

Δημοσ.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΥΣΤ

μη παει κανεις στρατο.

Κατι τετοια βλεπω και μετα με λενε κακο που κραζω το στρατο !!!

Υ.Γ

Μου λυθηκε η απορεια περι αποζημειωσης, ο στρατος κοστολογει τι ζωη ενος ανθρωπου κατι λιγοτερο απο 5000 :mad:

Υ.Γ.2

Και μετα βλεπεις μερικους καραβαναδες που τολμανε και παραπονιουντε για τις περικοπες στο μισθο τους :eek:

Υ.Γ.3

Μπαβο σας να εισθαι περιφανη οσοι υπηρετησατε αυτο το στρατο.

• Moderators
Δημοσ.

Κατι τετοια βλεπω και μετα με λενε κακο που κραζω το στρατο !!!

Βγες Ι5 ή υπηρετησε. Μαγκια σου οτι και αν κανεις απτα δυο, αλλα καντο να τελειωνουμεtongue.gif

Δημοσ.

Βγες Ι5 ή υπηρετησε. Μαγκια σου οτι και αν κανεις απτα δυο, αλλα καντο να τελειωνουμεtongue.gif

Φιλε μου εχω αποφασησει τι θα κανω

Ι5 παθολογικο 99%λογο παχους αλλιως Ι5 ψυχολογικο εχω πολλα σοβαρα θεματα για να χασω ενα χρονο απο τι ζωη μου

Το θεμα ομως ειναι οτι ειναι κριμα να χανονται ανθρωπινες ζωες για μλκιες και κανενας να μη τι πληρωνει !!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...