phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες, hurin. Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου, επίσης αν θες.
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Φάνη ,η αλήθεια είναι όπως είπαν και τα παιδιά, ότι το άρθρο είναι υπερβολικο. Τώρα στο ότι πρέπει να προσαρμοστείς με τους κανόνες του στρατού, ναι οκ πρέπει. Τι ψάχνεις να βρεις τώρα.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Το είπα κι εγώ ότι το βρήκα υπερβολικό το άρθρο, παρόλο που δεν έχω μπει ακόμα (μπαίνω οσονούπω). Σίγουρα υπάρχουν πολλοί μη μου άπτου. Αλλά μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο με τους στρατόκαυλους.
Aplostra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Γίνε πιο συγκεκριμένος αν θες, hurin. Τεκμηρίωσε τις απόψεις σου, επίσης αν θες. ενα τυχαιο αρθρο απο γκουγκλ http://christopher-e...training-a15311 κι ενα τυχαιο βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=41261SjNhCc
slygeo87 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα εγώ δεν τους λέω μη μου άπτου απλώς η περιγραφή στο άρθρο είναι πιο τρομακτική απ' ό,τι ισχύει στην πραγματικότητα.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στον αρθρογράφο, αλλά σε κάποιους που είναι πραγματικά μη μου άπτου, σε βαθμό υπερβολής. Το να είσαι στα δύο άκρα είναι μαλακία για μένα. Απλώστρα, όταν βγω θα σε ρωτήσω κι εσένα και τον hurin τι σχέση έχουν αυτά που θα έχω ζήσει με αυτά που παραθέτεις. Μη ρωτήσω από τώρα γιατί θα 'χω βασιστεί σε μαρτυρίες τρίτων και δε λέει.
GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και σημερα βγήκαν τα αποτελέσματα τι γνωρίζετε για (2/39 Σύνταγμα Ευζώνων 'Σχης Καραχρήστος' (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ).???
lary7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και για οσους λενε οτι ο στρατος ειναι αχρηστος, οριστε ενα εξαιρετικο βιντεο, στρατιωτικης αισθητικης που ειμαι σιγουρος οτι εχει σωσει χιλιαδες νεους απο τα ναρκωτικα......LOL http://www.youtube.com/watch?v=xlmxP2mAz8g&feature=player_embedded
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Eχω πεθανει στο γελιο. Το βιντεο ειναι τοσο ρεαλιστικο που σε πιανει ανατριχιλα Moυ αρεσαν τα κλισε. Ο καλος Βασιλακης ο οποιος ειναι λιγο μπερδεμενος για την αποψη του για τον στρατο παει να πεσει θυμα των ναρκωτικων. Η Νταιζη δουλευει σε μπαροκλαμπο, αρα ειναι πορνη. Η Αμαλια ειναι κατα του στρατου, ειναι υπερ των μπαροκλαμπων και δεν βρισκει δουλεια. Αρα παιρνει πρεζα. Επιπλεον πεθαινει στη φυλακη λογω των παραπανω. Ο διοικητης ειναι η πατρικη φιγουρα η οποια μαλιστα καθησυχαζει τον κακομοιρο φανταρο μετα τον εφιαλτη του. Σαν ενας στοργικος πατερας. Οποιος λεει κακα πραγματα για τον στρατο (που σε καμια περιπτωση δεν αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα βεβαιως βεβαιως) ειναι εμπορος ναρκωτικων. Δεν ξερω αν υπαρχουν κι αλλα που δεν εντοπισα. Ι mean, bravo
Tenshi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και σημερα βγήκαν τα αποτελέσματα τι γνωρίζετε για (2/39 Σύνταγμα Ευζώνων 'Σχης Καραχρήστος' (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ).??? 4 Λόχοι - 4 διμοιρίες ανα λόχο Το ΚΨΜ είναι επιεικώς απαράδεκτο.Δύο τύποι σάντουιτς,τα ποιο απλά/άνοστα που βγάζει ο "Στεργίου".Ανοιχτό θα το βρείς αραιά και πού,οπότε καλό είναι να έχεις μπόλικα ψιλά για τα μηχανήματα...θα πιεις πολύ νερό. Επειδή πέφτει η δύναμη του στρατοπέδου όταν βγούν οι αποσπάσεις,κλείνουν λόχους.Μήν σου κάνει εντύπωση αν δέν δείς ζεστό νερό μετά απο 5-6 μέρες... Μήν βασιστείς στα μέτρα που θα σου πάρουν για ιματισμό-άρβυλα.Υπολόγισε 1 νούμερο κάτω,ίσως και δύο. Καθημερινό πρωινό γοπινγκ είναι must. Η κονσέρβα μοσχάρι-πατατες γιαχνί παίρνει παράταση ακόμα και αν είναι 6 μήνες ληγμένη... Ετοιμάσου για τρελό περπάτημα μέχρι την Αγριλιά (πεδίο βολής) και πίσω Πάρε μπαλαντέζα/πολύμπριζο.Γίνονται Ομηρικές μάχες για μια πλήρη φόρτιση Τα όπλα είναι άθλια...απλά.Μήν σου πέσει το ηθικό αν κάνεις βολή μπανανα,το G3 σου είναι "άψογα ρυθμισμένο" (χαχαχα) Προσοχή στην σκοπιά πίσω απο το πρατήριο.Η έφοδος στην πέφτει απο 2 μεριές ταυτόχρονα για να σε ψαρώσει. ...η νυχτερινή ζωή στο Μεσολόγγι ξεκινάει μισή ώρα αφού έχεις επιστρέψει στο στρατόπεδο Ξέχασα τίποτα ρε Cue;
Alejandro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και για οσους λενε οτι ο στρατος ειναι αχρηστος, οριστε ενα εξαιρετικο βιντεο, στρατιωτικης αισθητικης που ειμαι σιγουρος οτι εχει σωσει χιλιαδες νεους απο τα ναρκωτικα......LOL http://www.youtube.c...player_embedded Αδερφέ, μου γ@μησε το στομάχι ειλικρινά σου λέω. Χρόνια είχα να δω τέτοια παπαριά!
aris1986 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Και για οσους λενε οτι ο στρατος ειναι αχρηστος, οριστε ενα εξαιρετικο βιντεο, στρατιωτικης αισθητικης που ειμαι σιγουρος οτι εχει σωσει χιλιαδες νεους απο τα ναρκωτικα......LOL http://www.youtube.com/watch?v=xlmxP2mAz8g&feature=player_embedded Χαχαχα!Να σαι καλα.Εκατσα και το ειδα με 2 φιλους μου!Και γαμω!
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Χαχαχα!Να σαι καλα.Εκατσα και το ειδα με 2 φιλους μου!Και γαμω! Υπαρχει και σχετικο θεμα στην ενοτητα "Κινηματογραφος""
aris1986 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Υπαρχει και σχετικο θεμα στην ενοτητα "Κινηματογραφος"" Tότε φαντάζομαι αμα ήσουν mod θα τα μετέφερες τα μηνύματα μας στην προαναφερθείσα ενότητα. So? Εdit:Ακυρο αλλο καταλαβα!
-nick- Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Tότε φαντάζομαι αμα ήσουν mod θα τα μετέφερες τα μηνύματα μας στην προαναφερθείσα ενότητα. So? Δεν το πα για να μεταφερθει τοπα για να τσεκαρεις και εκει σχολια κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις