panosno1com Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να έχει υπηρετήσει, και να θεωρεί το φαγητό του κέντρου, καλύτερο από της μονάδας. μονο οσοι υπηρετησαμε στο ΚΕΕΜ παντως το ΚΕΕΜ που αναφερθηκε πιο πανω , τουλαχιστον στη Γ εσσο του 2009 ,σε γενικες γραμμες ηταν μια χαρα. Βεβαια και την !@@$@##$ φρουρα ειχε που καθε μερα σου λεγαν τα ιδια και τα ιδια , ακομα και το οτι αν για μεριεκς στιγμες αφησω το οπλο απ τα ματια μου θα το χασω και ετσι θα εξοπλιζονται παρανομες οργανωσεις , απο οπλα που χανουν οι φανταροι o.O , την παρελαση μεσ στον ηλιο αλλα εντελως χαλαρο απο θεμα εκπαιδευσης αφου πηγα στη μοναδα και δεν ηξερα να κανω καποια πραγματα ειδικα σε οπλασκησεις Αλλα γενικα πρεπει να σαι τυπικος σε καποια θεματα και στα @@ σου σε καποια αλλα , απ οτι συμπέρανα δλδ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 έσπασε η 100αρα επιτέλους, άντε Οκτώβριος και Νοέμβριος έμειναν ακόμα...ζωάρα
demessakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ερωτηση-χαζη απορεια, αν σου δημιουργησει ο στρατος απεδηγμενα σοβαρα ψυχολογικα ή σωματικα προβληματα εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστηκα και να ζητησεις αποζημειωση ??? Στον στρατό, τα μεγαλύτερα κόμπλεξ που είδα, είχαν σχέση με ομάδες ή με σωματικά προσόντα. Δηλαδή προϋπήρχαν του στρατού. Παράδειγμα: - ο δοίκας ήταν γαύρος. Όταν έχανε η ομάδα του, στην επόμενη αναφορά... ήταν χουβαρντάς (πάλι καλά που δεν ήταν βάζελος ). Είχαμε κάτι Παόκια, που το 'παιζαν φανατικοί, αλλά ήταν σκέτοι φλώροι, και ειδικά ο επιλοχίας μας (ΠΑΟΚτζής και πιθανότατα με αυξημένο επίπεδο οιστρογόνων), όταν έχανε ο ΠΑΟΚ, από καμιά ομάδα, "έχωνε" όσους υποστήριζαν την νικήτρια ή απλά "δεν πήγαιναν" τον ΠΑΟΚ. - Από άτομα που έχουν παραπάνω κιλά, δεν πρόσεξα κάτι άξιο αναφοράς. Αντιθέτως από άτομα που έφταναν σε ύψος το 1,5 μέτρο (μαζί με τα άρβυλα), συνάντησα αρκετούς. Ειδικά ένας παλιός, αν του "έριχνες κεφάλι", τότε το κόμπλεξ του, χτυπούσε κόκκινο. Μια φορά πήγε να "σηκώσει ανάστημα", σε μένα, αλλά μετά την παρέμβαση ψυχραιμότερων, γλύτωσε από... ελεύθερος υπηρεσίας για την υπόλοιπη θητεία του. Με λίγα λόγια, αν είσαι σωστός, παραμένεις σωστός. Αν έχεις κόμπλεξ και δεν μπορείς να κατανοήσεις την όλη κατάσταση, τότε αυτό αυξάνεται. Ο καθένας είναι υπεύθυνος του εαυτού του. μονο οσοι υπηρετησαμε στο ΚΕΕΜ Ε, δηλαδή τώρα .
washcloud Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Το αρθρο αν δε το εχει συνταξει γιωτας και "απαλευτος" ειναι υπερβολικοτατο. ...εγώ θα έλεγα "απλώς" και κατά πάσα πιθανότητα πως το άρθρο το έχει συντάξει αδελφή κληρωτού. Άσχετα που γενικά η θητεία, όπως είναι, είναι μια μαλακία και μισή.
hurin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι ο στρατός έχει συγκεκριμένο τρόπο λειτουργείας, όσο και αν φαίνεται παράλογος είναι θεμελιωμένος και αποτελεσματικός καθώς εφαρμόζεται χιλιάδες χρόνια. Αν κάποιος πήγε στρατό και νόμιζε ότι θα κάνει διακοπές, μάλλον ζει σε άλλο πλανήτη...
moldovan20 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι ο στρατός έχει συγκεκριμένο τρόπο λειτουργείας, όσο και αν φαίνεται παράλογος είναι θεμελιωμένος και αποτελεσματικός καθώς εφαρμόζεται χιλιάδες χρόνια. Αν κάποιος πήγε στρατό και νόμιζε ότι θα κάνει διακοπές, μάλλον ζει σε άλλο πλανήτη... Επειδή εσύ δεν το κολοβάρεσες και δεν έχασες ένα χρόνο από τη ζωή σου ΤΣΑΜΠΑ δεν σημαίνει ότι ο στρατός είναι όπως θα έπρεπε να είναι ..
aris1986 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 What the fuck am i reading here; Γνώμες!
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 What the fuck am i reading here; Oτι ο τροπος λειτουργιας του στρατου ειναι αποτελεσματικος. Kαι θεμελιωμενος. Επισης τα παραπανω συμβαινουν επειδη εφαρμοζεται εδω και χιλιαδες χρονια. Ο τροπος λειτουργιας του στρατου.
phanispal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν πω ότι το πρώτο πράγμα που μου 'ρθε στο νου είναι η υπογραφή ενός μέλους εδώ που αναφέρει ότι οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες καθώς όλοι έχουν από μία, όταν λέγονται τέτοιες βαρύγδουπες κουβέντες θα 'θελα και μια ανάλογη τεκμηρίωση.
hurin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα. Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή περνούν περαστικοί για κανά χρόνο, πρέπει να αλλάξει ο στρατός αντί να προσαρμοστούν αυτοί.
Mika Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 ελα μου ντε... τοσα χρονια σκουπιζαν και σφουγγαριζαν οι πατεραδες μας, τοσους μηνες θητεια στο ορος πατατα ιδρωναν στα μαγειρεια οι θειοι μας και τωρα ερχονται τα κακομαθημενα να μας πουνε πως πρεπει να λειτουργει ο στρατος... αν ηταν στο χερι μου ουτε φαρασι δεν θα τους εδινα. παρα ποδα τη σκουπα ρε ψαρακλες
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλιστα. Κάποιοι πιστεύουν ότι επειδή περνούν περαστικοί για κανά χρόνο, πρέπει να αλλάξει ο στρατός αντί να προσαρμοστούν αυτοί. Δες την υπογραφη μου. Το καφε μερος.
hurin Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δες την υπογραφη μου. Το καφε μερος. Δεν διαφωνώ με την υπογραφή σου. Ωστόσω καψόνια και αγγαρείες είναι βασικό κομμάτι του τρόπου που λειτουργει ο στρατός από αρχαιοτάτων χρόνων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις