MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν γινεται να μπεις Νοεμβριο, αρα μην σε απασχολει το ερωτημα. *Ο καθηγητης προφανως και δεν ειναι σε θεση να απανταει σε φημες σε μια φαση που τα νομοσχεδια για την παιδεια αλλαζουν καθε λιγο, μετα τροποποιουνται μετα ψηφιζονται μετα λεει ο Πρετεντερης τα δικα του στο Μεγκα για νεες επερχομενες αλλαγες κλπ. Ειναι αδυνατο καθε καθηγητης να παρακολουθει σχολαστικα τη διαδικασια αυτη και να γνωριζει να απανταει σε φημες, οταν δεν γνωριζουν ουτε οι ιδιοι οι νομοθετουντες αρκετες φορες τι θελουν.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Aκριβως τα ιδια στην Κορινθο και μερικα απο αυτα στο ταγμα. Βαστατε γερα οι νεοι που θα μπειτε θα γινετε βρωμιαριδες,θα σας πουν χαζους,θα αρρωστήσετε,θα αγανακτίσετε,θα βρίσετε κτλπ.αλλα παντα να χετε την τρελα μεσας σας και τον χαβαλε για να αντεξετε!
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πανω κατω αυτη ηταν και η δικη μου εμπειρια στην Θηβα. Βεβαια ποτε δεν μας αποθαρρυναν να παμε στον γιατρο και γενικοτερα τα στελεχη ηταν πολυ νορμαλ. Επισης ο φιλος απο πανω ειχε την τυχη να μην κοιμαται με ποντικια μεσα στον θαλαμο.
aris1986 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Πανω κατω αυτη ηταν και η δικη μου εμπειρια στην Θηβα. Βεβαια ποτε δεν μας αποθαρρυναν να παμε στον γιατρο και γενικοτερα τα στελεχη ηταν πολυ νορμαλ. Επισης ο φιλος απο πανω ειχε την τυχη να μην κοιμαται με ποντικια μεσα στον θαλαμο. Ναι αυτο με τον γιατρο βασικα στο ταγμα.Σου κανανε διαγνωση με το ματι και σου λεγαν:Τωρα δλδ θες να πας στον γιατρο; Μυριζαν ελευθερο υπηρεσίας!
LongTom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Σε κάποια έχει δίκιο σε άλλα όχι. Δηλαδή από ότι ξέρω παντού αυτά γίνονται με τις "ποινές",όλο λένε και τίποτα μετά την ορκωμοσία. Και εμάς στο Παρανέστι τα ίδια μας λέγαν αλλά δεν έγινε τίποτα. Βέβαια στην Θήβα(που πήγα για μετεκπαίδευση)τα πράγματα είναι τραγικά από άποψη εστιάσεως και δεν συγκρίνονται με το Παρανέστι. Επίσης είναι ανάλογα στον άνθρωπο αυτό που λέει.Άλλοι μια χαρά ήταν έτοιμοι και ας ξυπνούσαν 6:30,προσωπικά δεν το κατάφερνα αλλά δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Στο θέμα των ιώσεων είναι σωστό.Και εγώ είχα πυρετό για καμιά 4 μέρες και μου έλεγαν ότι καλά είσαι.Μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο με δικά μου μέσα μπας και γίνω καλά Τεσπα είναι μεγάλη μαλακία στρατός,αν και ξέρω ότι σε σχέση με άλλα μέρη(π.χ Σπάρτη) η Θήβα ήταν ζωάρα.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Ερωτηση-χαζη απορεια, αν σου δημιουργησει ο στρατος απεδηγμενα σοβαρα ψυχολογικα ή σωματικα προβληματα εχεις δικαιωμα να τους πας δικαστηκα και να ζητησεις αποζημειωση ???
slygeo87 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως στο στρατό, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ τα ψυχολογικά σου προβλήματα, δεν προκύπτουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβαζοντας αυτο το γραμμα-επιστολη, νιωθω λοκατζης που η εκπαιδευση και οι προβες ορκωμοσιας μου ηταν στο κεντρο της Θηβας, αλλα με 40C υπο σκια (εμεις φυσικα κατω απτον ηλιο) και οχι με "κρυο" (ποσο "μη ανεκτο" κρυο να πιανει η Θηβα το Φλεβαρη btw?) οπως ο καταγγελων του αρθρου. Σημειωνω οτι με τις συνθηκες καυσωνα που τραβηξαμε για 15 μερες κατα τις προβες δεν λιποθυμησε ουτε ενας αναμεσα σε 1000+ ατομα. Αυτοματως αμφισβητω αυτο που λεει οτι λογω κρυου λιποθυμουσαν οι φανταροι. Παρεπιπτοντως οταν περασα απο Θηβα ειχα διοικητες αυτους τους 2 που αναφερει το αρθρο. Ο μεν ταξιαρχος μια χαρα ηταν και χωρις παραλογες απαιτησεις. Ο δε Κωνστανταρος με τη μουστακα του ηταν ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΜΠΛΕ και πολυ ελαστικος μαζι μας. Για κανεναν απο αυτους τους 2 δε θα χρησιμοποιουσα τη φραση "εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει ο στρατος". Το λεω γιατι αυτο το διαπιστωσα οτι ισχυει εκ των υστερων, στην μοναδα που πηγα. Μια χαρα ηταν και ο Χατζησταυρου και ο Κωνστανταρος και καναμε και ζωαρα στη Θηβα στη 2η Μοιρα. Μακαρι να ηταν ετσι οι δικες ως το τελος της θητειας μου. Το αρθρο αν δε το εχει συνταξει γιωτας και "απαλευτος" ειναι υπερβολικοτατο. Συμφωνω ωστοσο στα περι εστιασης οπου οι συνθηκες δεν ηταν οι καλυτερες.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Συνήθως στο στρατό, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ τα ψυχολογικά σου προβλήματα, δεν προκύπτουν. Δεν μιλαμε για ατομα που το παιζουν ναπολεωντες , ρωταω για παιδεια που εχουν μικρο προβληματα που μπορει να εχει καποιος ψυχολογικα ή σωματικα και λογο αμελειας υπευθηνων χειροτευρευουν σημαντικα. Σε αυτη τη περιπτωση μπορεις να ζητησης αποζημειωση. Υ.Γ Οι στρατιοτικοι περνανε ψυχολογικο ελενχο και αν ναι καθε ποτε ???
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 απο το 2009 ο συντάκτης μάλλον θα έχει ξεμπερδέψει με τον στρατό μέχρι σήμερα.
demessakis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Από την γραφή του άρθρου, φαίνεται* πως ο τύπος το συνέταξε, αμέσως μετά την θητεία του στο κέντρο, και πριν πάει στην μονάδα. Αν είχε υπομονή να το γράψει μετά το πέρας της θητείας του, θα καταλάβαινε κάποια αυτονόητα πράματα, όπως π.χ. όταν το φαγητό φτιάχνεται σε μεγαλύτερη ποσότητα (αναφέρει 1580 άτομα), λογικό είναι να είναι κατώτερο ποιοτικά από ένα φαγητό που φτιάχνεται για 100. Δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να έχει υπηρετήσει, και να θεωρεί το φαγητό του κέντρου, καλύτερο από της μονάδας. Πάντως ελπίζω το άτομο που έγραψε το παραπάνω, να ήταν ένας από τους "μάγκες" ή τεμπέληδες, και με τα παραπάνω (που η συντριπτική πλειοψηφία τους κατατάσσονται στην κατηγορία "ψάρωμα") ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ, να του κόπηκε η μαγκιά. Αλλά δυστυχώς, τα ψυχολογικά του προβλήματα (τα οποία, απ' ότι φαίνεται τα είχε, προτού μπει μέσα) θα τα υπέστησαν τα "ποντίκια", όταν ο συγκεκριμένος θα ήταν παλιά σειρά. * Ίσως να το συνέταξε, μετά το πέρας όλης της θητείας, αλλά να αναφέρεται μόνο στο κέντρο, λόγω των κόμπλεξ του, που έβγαζε στους νέους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 απο το 2009 ο συντάκτης μάλλον θα έχει ξεμπερδέψει με τον στρατό μέχρι σήμερα. Mπα για εξ αναβολης τον κοβω τον τυπο
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 και αναβολή να είχε πάρει πλέον εχει λήξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις