Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε άμα πάω 12 μήνες στρατό θα με χωρίσει, το καταλαβαίνεις;

Τωρα τι το πες αυτο;Θα χεις και αδειες.Αλλα αμα σε χωρισει δεν θα αξιζε να ναι μαζι σου.Στασου στα ποδια σου.Δεν ζεις γι'αυτη για τον εαυτο σου ζεις.

Δημοσ.

κατσα και διάβασα σχεδόν όλα τα post (χαράς στο κουράγιο μου..)και έχω να πω ότι ορισμένοι είναι πολύ καλομαθημένοι πρώτον από την κλασσική ελληνίδα μάνα (που θα πάει το παιδάκι μου τι θα τρώει κλπ) και έπειτα να γράψω και εγώ την ιστορία μου...

Λοιπόν ένα ωραίο πρωινό του αυγούστου πριν 5 χρονια έρχεται χαρτάκι που λέει κύριε σας καλεί η πατρίδα.. "ξενερωμενος" και μπαφιασμένος περνώ τα sea μου και τραβιέμαι στην θήβα όπου περιμένω τα χειρότερα.. Περνάω από το κλασσικό τραπέζι και μονο πως κάνω sex δεν "μερωτησαν" πάω στους γιατρούς (φοβούμενος μην κανεις την "λαλακια" κάποιος και πει γυρνα να δω τι παίζει) με νεύρα, "μερωτανε" αν πονάω αν έχω ποδάγρα και αλλα τέτοια όμορφα και τέλος πάω να πάρω τα ηρωικά ρούχα (που μετά από πολύ τσακωμό μου δώσανε 2 παραλλαγές που μου έκαναν γκάντι)πάω στον θάλαμο και είναι όλα χειρότερα απότι μπορούσα να "φαντασω".

Μετά τις πρώτες ημερες λοιπόν που έγινε το ξεσκαρτάρισμα από αναβολές κλπ έχοντας δηλώσει ότι θέλω DEA αρχινάμε ασκήσεις βήμα προσοχές τρέξιμο και έρχεται η μέρα για βολή.. AXXXX ηρωικές στιγμές... Οι μέρες περνάνε αρκετά ευχάριστα παρα την κούραση (δεν ήμουν ούτε είμαι "στρατοκαουλος") έρχεται και το χαρτάκι για την σχολη πυροβολικού στο πεύκο... Από την μια το χώσιμο από τους B από την άλλη να θέλουν να ανταγωνιστούμε τα κομάντα...

Μετάθεση λοιπόν στον Εμπρό... Φτάνω μονάδα και τι να δω?? Δύναμη στα χαρτιά 120 άτομα στην μονάδα παρόντες 30 και 20 στα φυλάκια (ξεχασμένοι από τον θεό). Ο δόικας ένας αν/ξής που ήταν η πρώτη του φορα ως διοικητής ένας ταλαίπωρος τα/ξής να τρέχει πανικόβλητος γιατί ο δόικας δεν ήξερε χριστό και 4 ακόμα στελέχη χαμένα... Λέω δεν μπορεί οι EMTH και οι EP OP θα βοηθάνε τους φαντάρους.. @@ με εξαίρεση 2-3 EM8 οι λοιποί καθώς και οι EP OP στον κόσμο τους (και φυσικά χώσιμο σε σημείο να έχει τελειώσει ο ταλαίπωρος ο φαντάρος την καθαριότητα και να θέλει να πιει μια στάλα καφέ και να αρχίζει ο EPOP "ρε κωλόψαρο στην λούφα?? 3 μέρες κράτηση κλπ). Έτσι το θέλετε λέω ok κανένα πρόβλημα αναλαμβάνω καθήκοντα και την 2 βδομάδα μου λένε είσαι AYDM (το χαμέγελο στα αυτιά), και το πρωί κάθομαι στην πύλη με το ρολοι ανά χείρας και "περιμεω".. αρχίζουν οι EPOP να έρχονται με καθυστέρηση από 10 έως 45 λεπτά και καθώς περνάνε την πύλη αρχίζω να μοιράζω F ... στην αναφορά λοιπόν " και 12 για την αναφορά αυτής " κοιτάει και δόικας πίσω μου δεν βλέπει κανέναν και ρωτάει που είναι... αφού με τα πολλά βγήκαν και άρχισαν οι καμπάνες ( για τους EPOP οι φυλακες δεν είναι να μείνουν μέσα αλλα κράτηση μισθού) τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν.. τέρμα τα χωσίματα αναλάβανε υπηρεσίες κανονικά κλπ... Όσο για το φαΐ... στην θήβα ήταν "ψιλοαπελπιστικο" αλλα αν δεν έχεις μάθει σε σολομούς κλπ την παλεύεις.. όσο για τις μονάδες ίσως ήμουν τυχερός (έτρωγα πάντα με τους φαντάρους και ποτε στην λέσχη) το φαΐ ήταν καταπληκτικό....

Δημοσ.

Απ'ολα βλεπεις.Απο την αλλαη ειχαμε εναν δοκιμο εμεις και νομιζε οτι ειχε παει Ευελπιδων.Πολυ χωσιμο,χαζοφατσα,δεν γελαγε ποτε,βλακας,

βασικα σαν τον Κατακουζινο.Πολυ σκατανθρωπος.

Ηταν απο τους λιγους που θα κανα ταξιδι να ''μιλησουμε'' ξερεις αυτα που λεμε οταν τελειωσουμε τον στρατο.

Δημοσ.

Τον ήπιατε... :blink:

Θα μετανιώσετε που δεν πήγατε στρατό νωρίτερα...

Aν απευθύνεσε σε μενα , εχω παει εδω και 2 χρονια περιπου.

Δημοσ.

δεν πιστεύω ότι αντέχουν μετά απο τα μέτρα της δεθ να ανακοινώσουν και άλλα αντιλαϊκά μέτρα. Προβλέπω αλχημίες/παπατζηλίκια να κάνουν πάλι.

Δημοσ.

Δείτε και την θετική πλευρά, θα παλιώσετε πριν απολυθείτε. Μουαχααχαχαχαχαχα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα. Νομιζω τον νοεμβριο μπενουν μεσα για θητεια,και ηθελα να ρωτησω, αν μπω τωρα , θα κανω την θητεια μου 9μηνες ενω αν μπω αργοτερα θα παει 12+ μηνες που λενε? επισης αμα παω φανταρος και δωσω παννεληνιες θα εχω περισσοτερα μορια η δεν ισχυει αυτο?

φανταστητε σε τι κρατος ζουμε ρωτησα καθηγητη και δεν ηξερε..

τελωςπαντων ευχαριστω προκαταβολικα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...