Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε Ι5 να ηρεμήσεις απ αυτόν τον βραχνά, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είσαι.

Όντως.Δεν αξίζει μια η κατάσταση.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάρε Ι5 να ηρεμήσεις απ αυτόν τον βραχνά, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είσαι.

Kοιτα αυτο σκοπευω να κανω εκτος αν καταφερω και αδυνατισω οποτε θα παω, αν και να χασω βαρος παλι θα το παρω στο στρατο π=οποτε τσαμπα κοπος.

Δημοσ.

Όντως.Δεν αξίζει μια η κατάσταση.

Ε, σχετικό, προσωπικά αποκόμισα και καλές γνώσεις.

Kοιτα αυτο σκοπευω να κανω εκτος αν καταφερω και αδυνατισω οποτε θα παω, αν και να χασω βαρος παλι θα το παρω στο στρατο π=οποτε τσαμπα κοπος.

Βάρος, είχαμε fun-τάρο που ήταν 120 κιλά με ύψος 1.50 .

Πάρε αϊ5 να μην αγχώνεσαι, αν και πολλοί μπαίνουν θέλουν να βλέπουν μόνο τα αρνητικά μιας θητείας και κάπου στη μέση είτε συμβιβάζονται (άλλωστε ένας χρόνος θητείας δεν είναι και τίποτα, κακά τα ψέμματα), είτε το διασκεδάζουν.

Δημοσ.

Ρε μπας και ήσουν αλεξ/πόλη γιατί πολύ οικία μου ακούγονται. :mrgreen:

Κοντα επεσες.

Σουφλι. :shifty:

Έλα, κιώπα κιώπα και καθάριζε ;ρ

Nα παραθεσω την φοτο σου??

Τον υπνο προς τιμην της πατριδας? :mrgreen: :P

Δημοσ.

Βάρος, είχαμε fun-τάρο που ήταν 120 κιλά με ύψος 1.50 .

Σε αυτη τη κατηγορια παιζω και οχι μονο :mrgreen:

Πάρε αϊ5 να μην αγχώνεσαι, αν και πολλοί μπαίνουν θέλουν να βλέπουν μόνο τα αρνητικά μιας θητείας και κάπου στη μέση είτε συμβιβάζονται (άλλωστε ένας χρόνος θητείας δεν είναι και τίποτα, κακά τα ψέμματα), είτε το διασκεδάζουν.

Οπως το βλεπει κανενας εμενα παντα μου φαινοταν χασιμο χρονου, τωρα πια με τα οικογενικα προβληματα που εχω θεωρο οτι εκανα αριστα που πηρα αναβολη.

Δημοσ.

Εγω θα ντρεπομουν αν δεν ειχα παει φανταρος ή αν δεν πηγαινε ο γιος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω ποτε πηγες στρατο αλλα ο σημερινος στρατος δεν εχει καμια σχεση με την "πατριδα".

Οπως το ειδα εγω (Υπηρετισα προεδρικη φρουρα ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ) ειναι ενα δημοσιουπαλλιστικο σωμα, οπου ο κερδισμενος βγαινει ο γλυφτης, το βυσμα, ο χαφιες και χαντακωνονται ή χωνονται αυτοι που πραγματικα εχουν αξια αλλα δεν εχουν τα υπολοιπα.

Γουσταρα να παω φανταρος και να "υπηρετησω την πατριδα" μεχρι που ειδα οτι ο στρατος δεν ειναι παρα το εκολαπτιριο των συμπεριφορων που χουν φερει την ελλαδα σε αυτο το σημειο.

Συμβουλη μου? οποιος μπορει να το αποφυγει να το κανει και να ειναι περιφανος που εσωσε ενα χρονο απο την ζωη του.

Δημοσ.

Δεν ξερω ποτε πηγες στρατο αλλα ο σημερινος στρατος δεν εχει καμια σχεση με την "πατριδα".

Οπως το ειδα εγω (Υπηρετισα προεδρικη φρουρα ΧΩΡΙΣ ΒΥΣΜΑ) ειναι ενα δημοσιουπαλλιστικο σωμα, οπου ο κερδισμενος βγαινει ο γλυφτης, το βυσμα, ο χαφιες και χαντακωνονται ή χωνονται αυτοι που πραγματικα εχουν αξια αλλα δεν εχουν τα υπολοιπα.

Γουσταρα να παω φανταρος και να "υπηρετησω την πατριδα" μεχρι που ειδα οτι ο στρατος δεν ειναι παρα το εκολαπτιριο των συμπεριφορων που χουν φερει την ελλαδα σε αυτο το σημειο.

Συμβουλη μου? οποιος μπορει να το αποφυγει να το κανει και να ειναι περιφανος που εσωσε ενα χρονο απο την ζωη του.

Συμφωνω και επαυξανω....Στρατος??????

Εδω ο κοσμος καιγεται και το μο#$@ι χτενίζεται.....

Πήγα (πάνε πολλά χρόνια) και ηταν η χειρότερη εμπειρια της ζωης μου....

Δημοσ.

Εγω υπηρετησα 22 μηνες και το θεωρω τιμη μου.Η πατριδα ειναι Ιδεα για καποιους τουλαχιστον.

φυσικά και η πατρίδα ειναι ιδέα και θα ήθελα πάρα πολύ να την είχα υπηρετήσει, αντ'αυτού βρέθηκα να υπηρετώ ένα μάτσο πατριδοκάπηλους και ένα συστημα που σε πολλές περιπτώσεις βλάπτει την πατρίδα (πχ. υπόθεση των υποβρυχίων).

Από ένα σημείο και μετά και εγώ ντρεπόμουν που ήμουν φαντάρος, γιατί είχα καταλάβει τον ρόλο μου σε αυτό το θεατράκι και εν γνώση μου καθόμουν και δεν τους έδωσα πέντε φάσκελα και αντε γεια...

πολύ σωστός, ΔΥ με στολή

Δημοσ.

Nα παραθεσω την φοτο σου??

Τον υπνο προς τιμην της πατριδας? :mrgreen: :P

Ταπείνωσε με ταχυδρόμε, ταπείνωσε με ;ρ

Αναβολή και τελειώνεις ρε νυν συνάδελφε. ;ρ

Δημοσ.

Ι5 παθολογικό παχυσαρκίας!Ε λογικα δεν πας.Αμα δε εχεις και κανα προβλημα υγείας...

Δημοσ.

Ι5 παθολογικό παχυσαρκίας!Ε λογικα δεν πας.Αμα δε εχεις και κανα προβλημα υγείας...

Ακομα οχι ευτηχως μονο λιγο η μεση και αυτη σε εξαιρετικες περιπτωσεις

Δημοσ.

Εγω θα ντρεπομουν αν δεν ειχα παει φανταρος ή αν δεν πηγαινε ο γιος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

Και καλά θα έκανες , ο καθένας μας έχει δικαίωμα στο αυτομαστίγωμα και την αυτοτιμωρία, ανάλογα με το βίτσιο.

Εγω υπηρετησα 22 μηνες και το θεωρω τιμη μου.Η πατριδα ειναι Ιδεα για καποιους τουλαχιστον.

Τιμή σου ? χα! ωραίος , δεν σε κρίνω βεβαια , απλά είναι αστείο που υπάρχει κόσμος που περηφανεύεται για το καθάρισμα τουαλετών/πατάτας και για το ότι υπηρετούσε ένα μάτσο πιθήκεια με τέτοιο τρόπο που ακούγεται λες και πολέμησε για την "πατρίδα" του.

Μπράβο , είσαι σωστός Έλληνας πατριώτης που αγαπάει την χωρα του και νιώθει υπερήφανος για αυτήν.

Αλλα και η πατρίδα φροντίζει να σε ανταμείβει καθημερινά στέλνοντας σε ένα σκαλοπάτι παρακάτω.

Δημοσ.

Και καλά θα έκανες , ο καθένας μας έχει δικαίωμα στο αυτομαστίγωμα και την αυτοτιμωρία, ανάλογα με το βίτσιο.

Τιμή σου ? χα! ωραίος , δεν σε κρίνω βεβαια , απλά είναι αστείο που υπάρχει κόσμος που περηφανεύεται για το καθάρισμα τουαλετών/πατάτας και για το ότι υπηρετούσε ένα μάτσο πιθήκεια με τέτοιο τρόπο που ακούγεται λες και πολέμησε για την "πατρίδα" του.

Μπράβο , είσαι σωστός Έλληνας πατριώτης που αγαπάει την χωρα του και νιώθει υπερήφανος για αυτήν.

Αλλα και η πατρίδα φροντίζει να σε ανταμείβει καθημερινά στέλνοντας σε ένα σκαλοπάτι παρακάτω.

Αυτο το κανουν οι κυβερνωντες που εμεις εκλεγουμε και εχουμε την ευθυνη μας....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...