Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος εκλεγει την αθλια πραγματι αυτη Πολιτεια ????

Θεωριτικα ο λαος αλλα νομιζω πως δεν ισχυει αυτο πλεον

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θεωριτικα ο λαος αλλα νομιζω πως δεν ισχυει αυτο πλεον

Μια χαρα ισχυει.......Μην ριχνουμε τα λαθη μας σε αλλους.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Αν τα χαζοχαμογελα σε εκφραζουν δικαιωμα σου!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μια χαρα ισχυει.......Μην ριχνουμε τα λαθη μας σε αλλους.

Αν τα χαζοχαμογελα σε εκφραζουν δικαιωμα σου!!!!!!!!!!!!

Δεν ψηφίζει ο λαος αλλα ο οχλος εχει διαφορα !

Δημοσ.

παραλιγο να πεσω απ'την καρεκλα λεμε...

Ευτυχως...γλυτωσες !!!!!!!!!!!!!! Παλι καλα !!!!!!!!!!!!!!

Δεν ψηφίζει ο λαος αλλα ο οχλος εχει διαφορα !

Αυτο με το να το λες ετσι απλα δεν το αποδικνυει.Τον οχλο ο λαος τον συνιστα.

Δημοσ.

Εγω παλι , υπηρετησα 10 μηνες και ακομα χτυπαω το κεφαλι μου για τον 1 χρονο δουλειας που εχασα στο μαγαζι.

Αλλα δεν εχω παραπονο.Εμαθα να κοβω πατατες φουρνου!

Εμαθα και κατι.

Παλι καλα...

Τωρα πως ο συνδυασμος - κοψιμο πατατων και απωλεια 1 χρονου δουλειας - θεωρειται τιμη ... ενας θεος ξερει.

Δημοσ.

Αυτο με το να το λες ετσι απλα δεν το αποδικνυει.Τον οχλο ο λαος τον συνιστα.

Η διαφορα ειναι οτι στη πρωτη περιπτωση διαλεγεις αυτο που θελεις ενω στη δευτερη αυτο που σου επιβαλουν

• Moderators
Δημοσ.

Αλλα δεν εχω παραπονο.Εμαθα να κοβω πατατες φουρνου!

Τι?Δεν ειχατε πατατοκαθαριστη?Εκεινο το φοβερο μηχανημα που οταν δουλευε αναρωτιοσουν ποιος διαολο εφερε κομπρεσερ μεσα στη κουζινα.Και καθαριζε και 10 πατατες το 10λεπτο..Πφ..Μα καλα,στον Εβρο ησουν?Οh wait..mrgreen.png

Εγω παντως ουτε πατατες εμαθα να καθαριζω λογω του προαναφερθεντωςtongue.gif

Δημοσ.

Τι?Δεν ειχατε πατατοκαθαριστη?Εκεινο το φοβερο μηχανημα που οταν δουλευε αναρωτιοσουν ποιος διαολο εφερε κομπρεσερ μεσα στη κουζινα.Και καθαριζε και 10 πατατες το 10λεπτο..Πφ..Μα καλα,στον Εβρο ησουν?Οh wait..mrgreen.png

Εγω παντως ουτε πατατες εμαθα να καθαριζω λογω του προαναφερθεντωςtongue.gif

Και ομως ... μονο το ξεφλουδισμα εκανε.(και εκεινο μονο τα χοντρα επερνε)

Εκεινη η "πρεσσα" ηταν χαλασμενη ...το ειχαν φροντισει οι προηγουμενοι.

Αποτελεσμα?

Κοψε tritona τις πατατες με το χερι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..tritona...μ@λ@κ@ tritona... :-(

Μην αναφερω τα κ@λ#κρεμυδα..

Και ο εποπ?Να καθεται σε μια γωνια να καπνιζει -- ζωααρα.

Που σαν και αυτον , στην δουλεια μου τους εχω να μου καθαριζουν το τασακι.(γιατι δεν τους κοβει για τιποτα παραπανω)

Συγχηστηκα.. :-(

Δημοσ.

Εγω υπηρετησα 22 μηνες και το θεωρω τιμη μου.Η πατριδα ειναι Ιδεα για καποιους τουλαχιστον.

Νταξ, εσύ μπορεί να θεωρείς τιμή σου και που σε ξεζουμίζει τόσα χρόνια η πατρίδα σου, δε νομίζω πως λέει και πολλά αυτό.

Δημοσ.

Νταξ, εσύ μπορεί να θεωρείς τιμή σου και που σε ξεζουμίζει τόσα χρόνια η πατρίδα σου, δε νομίζω πως λέει και πολλά αυτό.

Οχι αυτο δεν το θεωρω τιμη αλλα ολοι εχουμε ευθυνη για αυτο.Αλλα δεν μας το κανει η Πατριδα αλλα κατι ηλιθιοι που εμεις εκλεγουμε.

Δημοσ.

Οταν η ιδια η πολιτεια δεν εφαρμοζει τους νομους και εχουμε υπουργους αμυνας που δεν εχουν παει στρατο ειναι πολυ δυσκολο για τον πολιτη να πειθαρχησει

Ρε συ redodin κάνε τα χαρτιά σου για εναλλακτική θητεία και άσε τους άλλους να τρέχουν.

Που σαν και αυτον , στην δουλεια μου τους εχω να μου καθαριζουν το τασακι.(γιατι δεν τους κοβει για τιποτα παραπανω)

Έλα, κιώπα κιώπα και καθάριζε ;ρ

Δημοσ.

Και ομως ... μονο το ξεφλουδισμα εκανε.(και εκεινο μονο τα χοντρα επερνε)

Εκεινη η "πρεσσα" ηταν χαλασμενη ...το ειχαν φροντισει οι προηγουμενοι.

Αποτελεσμα?

Κοψε tritona τις πατατες με το χερι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ..tritona...μ@λ@κ@ tritona... :-(

Μην αναφερω τα κ@λ#κρεμυδα..

Ρε μπας και ήσουν αλεξ/πόλη γιατί πολύ οικία μου ακούγονται. :mrgreen:

Και εγώ είχα την τιμή να κάνω ορειβασία στο βουνό πατάτα πολλάκις (γιατί ο ΕΠ-ΩΩΩΩΠ υπεύθυνος δεν ήθελε να ξοδέψει ρεύμα για τον φυγοκεντριτή-καθαριστή :rolleyes: ,ενώ βέβαια δεν είχε πρόβλημα να ταΐζει τους άλλους ΕΠ-ΩΩΩΩΠ/brain dead με δημόσιο υλικό).

Η Πατρίδα υπηρετήθηκε επαρκώς πάντως,χιλιάδες μισοσάπιες πατάτες εξολοθρεύτηκαν και καθαρίστηκαν μέσα σε 9 μήνες.

Δημοσ.

Ρε συ redodin κάνε τα χαρτιά σου για εναλλακτική θητεία και άσε τους άλλους να τρέχουν.

Το σκεφτικα αλλα θα καθομουν για 15 και μηνες σε καπιο μακρινο χωριο οποτε πηρα το προσορινο Ι5 παθολογικο, αμα ηταν αθηνα θα πηγαινα συγουρα.

Υ.Γ

Ασχετο αλλα στη περιπτωση μου τα ψυγολογικα σε σχεση με τα παθολογικα ηταν 70%-30% και αυτο κατι λεει

Δημοσ.

Το σκεφτικα αλλα θα καθομουν για 15 και μηνες σε καπιο μακρινο χωριο οποτε πηρα το προσορινο Ι5 παθολογικο, αμα ηταν αθηνα θα πηγαινα συγουρα.

Υ.Γ

Ασχετο αλλα στη περιπτωση μου τα ψυγολογικα σε σχεση με τα παθολογικα ηταν 70%-30% και αυτο κατι λεει

Πάρε Ι5 να ηρεμήσεις απ αυτόν τον βραχνά, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος θα είσαι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...