Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

lol, τι εννοείς χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο διοικητής; την ηκαλ ποιος την υπέγραφε;

Ο δοικητηςhappy.gif

..αλλα στην ΗΚΑΛ δεν φαινονταν οι τιμητικες. Μονο κανονικες, αιμοδοτικες,οδοιπορικα κλπ κλπ. Και γι αυτο ακριβως το λογο μπορουσες να τσιμπισεις τις 'τιμητικες' που ειπα πριν.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο δοικητηςhappy.gif

..αλλα στην ΗΚΑΛ δεν φαινονταν οι τιμητικες. Μονο κανονικες, αιμοδοτικες,οδοιπορικα κλπ κλπ. Και γι αυτο ακριβως το λογο μπορουσες να τσιμπισεις τις 'τιμητικες' που ειπα πριν.

έχεις δίκιο αλλά και πάλι οι απόντες φαίνονται στο δυναμολόγιο που δίνει ο κάθε λόχος κάθε πρωί

Ειδική αν εισαι Κύπρο,Έβρο,Νησια παραμεθωρίου.

αυτό είναι το ΤΑΠ (τιμητική άδεια παραμεθωρίου), εγω μιλάω για την φοιτητική, την αγροτική και την αναρρωτική που δικαιούνται όλοι.

Κανεις λαθος.Στρατιωτικο βυσμα δεν κανει τπτ ποια.Μονο μην πει κανα σκοπετο το παιδακι γιατι πονεσαν τα ποδαρακια του απο τα αρβυλα.Το πολιτικό παλι κατι κανει.Και δεν βαζουν μονο οι στρατιωτικοι βυσμα για τα δικα τους παιδια.Όλοι λιγο αριστερα-δεξια κοιτανε απο κανενα ξαδερφο,φίλο,γωνστο γνωστου κτλπ.Απο την αλλη υπαρχουν υψηλόβαθμοι στρατιωτικοι που στειλαν τα παιδιά τους και βελαξανε χωρις να τα βοηθήσουν.

υπηρέτησα μαζί με τον ανηψιό του διοικητή και τον γιο ένος ταξίαρχού, τα παλικάρια έβγαλαν όλη την θητεία τρώγοντας τυρόπιτες και πίνοντας καφέ στη λέσχη, είχαμε άλλες περιπτώσεις με βυσματα δημαρχους, βουλευτές, παπάδες, στρατιωτικούς γιατρούς, στρατιωτικούς δικαστές, προμηθευτές, ό,τι να ναι...

• Moderators
Δημοσ.

έχεις δίκιο αλλά και πάλι οι απόντες φαίνονται στο δυναμολόγιο που δίνει ο κάθε λόχος κάθε πρωί

Το δυναμολογιο ηταν σωστο,χωρις απουσιες και με ολους τους σωστους παροντες. Η δικαιολογια "ειναι στην τιμητικη" εαν ποτε αναρωτιοταν κανεις που ειναι ο ταδε λειτουργουσε κανονικα εφοσον ηδη ελειπε σε αδεια.

Απροβληματιστα, ξερω τι λεωgrin.png

Δημοσ.

Εγω θα ντρεπομουν αν δεν ειχα παει φανταρος ή αν δεν πηγαινε ο γιος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ το αντίθετο. Ντρέπομαι που πρέπει να λέω ότι συνείσφερα για 9 μήνες στον θεσμό του στρατού :(

Δημοσ.

Εγώ το αντίθετο. Ντρέπομαι που πρέπει να λέω ότι συνείσφερα για 9 μήνες στον θεσμό του στρατού :(

Εγω υπηρετησα 22 μηνες και το θεωρω τιμη μου.Η πατριδα ειναι Ιδεα για καποιους τουλαχιστον.

Δημοσ.

ο στρατος θα "φτιαξει"τα ποσοστα ανεργιας!οποτε περισσοτεροι μηνες στρατο λιγοτεροι ανεργοι γι αυτο το διαστημα.

Βεβαια μαλλον αυτο κοστιζει περισσοτερο σε δαπανες!

Δημοσ.

πες

Τίποτε μωρέ, ένα αστείο σχόλιο, έμμεσα επικριτικό και στις δύο πλευρές, όχι προσωπικά σ'εσένα ή τον Γιάννη, στα Εθνικά Ιδεώδη και τον αντιδραστικό μηδενισμό που προκαλούν. Καλύτερα, θα γινόταν flame φάση.

Δημοσ.

Εγω υπηρετησα 22 μηνες και το θεωρω τιμη μου.Η πατριδα ειναι Ιδεα για καποιους τουλαχιστον.

Καλα εκανες οποιος θελει ας συνησφερει, το θεμα ειναι με αυτους που δεν θελουν...

Δημοσ.

Τίποτε μωρέ, ένα αστείο σχόλιο, έμμεσα επικριτικό και στις δύο πλευρές, όχι προσωπικά σ'εσένα ή τον Γιάννη, στα Εθνικά Ιδεώδη και τον αντιδραστικό μηδενισμό που προκαλούν. Καλύτερα, θα γινόταν flame φάση.

Α cool, δεν διαφωνουμε απλα κ εγω το ποσταρα απο αντιδραση κυριως για να πικαρω ελληναρισμο

Δημοσ.

Καλα εκανες οποιος θελει ας συνησφερει, το θεμα ειναι με αυτους που δεν θελουν...

Οποιος δεν θελει ας πραξει κατα συνηδειση αλλα συμφωνα με τους νομους.

Δημοσ.

Οποιος δεν θελει ας πραξει κατα συνηδειση αλλα συμφωνα με τους νομους.

Οταν η ιδια η πολιτεια δεν εφαρμοζει τους νομους και εχουμε υπουργους αμυνας που δεν εχουν παει στρατο ειναι πολυ δυσκολο για τον πολιτη να πειθαρχησει

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Οταν η ιδια η πολιτεια δεν εφαρμοζει τους νομους και εχουμε υπουργους αμυνας που δεν εχουν παει στρατο ειναι πολυ δυσκολο για τον πολιτη να πειθαρχησει

Ποιος εκλεγει την αθλια πραγματι αυτη Πολιτεια ????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...