panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το κεεμ ειναι στη Σπαρτη ! Κεντρο Εκπαιδευσης Εφοδιασμου Μεταφορων !!! Ναι το 6ο ΣΠ λειτουργει ακομη , τουλαχιστον πριν 2 χρονια που πηγα εγω στη Σπαρτη ( ) ειχα γνωρισει ατομα που πηγαν κεντρο στην Κορινθο !ΑΑΑΑ στη Λαμια το Υλικου Πολεμου ειναι !
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Το κεεμ ειναι στη Σπαρτη ! Κεντρο Εκπαιδευσης Εφοδιασμου Μεταφορων !!! Ναι το 6ο ΣΠ λειτουργει ακομη , τουλαχιστον πριν 2 χρονια που πηγα εγω στη Σπαρτη ( ) ειχα γνωρισει ατομα που πηγαν κεντρο στην Κορινθο !ΑΑΑΑ στη Λαμια το Υλικου Πολεμου ειναι ! ΣΥΠ...Για αυτο μπερδευτηκα !!!!
Tilemaxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ΥΠΕΘ: Δεν έχουμε αποφασίσει για τη στρατιωτική θητεία
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ΥΠΕΘ: Δεν έχουμε αποφασίσει για τη στρατιωτική θητεία Ακουσα στην tv οτι 10/9 θα παρουν αποφαση.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 έχω την εντύπωση ότι κοροιδεύουν τον κόσμο πάλι...
Tilemaxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι μπορείτε να βάλετε βύσμα πάντως, να το σπρώξετε. Καμία ανοχή στον παραλογισμό και το χάσιμο χρόνου που λέγεται ελληνικός στρατός. Είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που αντί να μειώνει την θητεία σταδιακά όπως όλες οι υπόλοιπες πολιτισμένες, την αυξάνει! Στην χώρα του ΔΝΤ, όταν η ήδη λαβωμένη ελληνική οικογένεια υπομένει τα χαράτσια του μνημονίου, με τους τρείς μήνες επιπλέον της βάζουν στην ουσία νέα βαρίδια για την συντήρηση του παιδιού τους. Το μόνο που θα κατεφέρουν στο τέλος είναι να μην προλαβαίνουν να δίνουν γιωτόχαρτα.
aris1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Όσοι μπορείτε να βάλετε βύσμα πάντως, να το σπρώξετε. Καμία ανοχή στον παραλογισμό και το χάσιμο χρόνου που λέγεται ελληνικός στρατός. Είμαστε η μόνη χώρα παγκοσμίως που αντί να μειώνει την θητεία σταδιακά όπως όλες οι υπόλοιπες πολιτισμένες, την αυξάνει! Στην χώρα του ΔΝΤ, όταν η ήδη λαβωμένη ελληνική οικογένεια υπομένει τα χαράτσια του μνημονίου, με τους τρείς μήνες επιπλέον της βάζουν στην ουσία νέα βαρίδια για την συντήρηση του παιδιού τους. Το μόνο που θα κατεφέρουν στο τέλος είναι να μην προλαβαίνουν να δίνουν γιωτόχαρτα. Να φιλησουν κατουριμενες ποδιες δλδ και να διαιωνιζετε το προβλημα που υπαρχει στην Ελλαδα με τις 2 οικογενεις μαφιες που μας κυβερνανε.Ολα αυτα για να εισαστε 5 λεπτα απο το σπιτι σας να σχολατε στις 3 το μεσημερι,να τρωτε απο καψιμι και σπιτικο φαγητακι...Μαλιστα...Υποχρεωσου στον Αλλο για να σε βοηθησει με τι;;;με τον στρατο... Γι αυτο δεν παμε μπροστα σαν Χωρα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα ντρεπομουν αν δεν ειχα παει φανταρος ή αν δεν πηγαινε ο γιος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τις βυσματικές θέσεις τις δημιουργούν οι ίδιοι στον στρατό για να βολευουν τα "δικά τους" παιδιά, αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα στους στρατιωτικούς δεν θα υπήρχαν και τα βύσματα. Ο κανονισμός λέει 15 μέρες κανονική άδεια και άλλες τόσες ειδική. Είχαμε άτομα που είχαν πάρει πάνω απο 100 μέρες άδεια βυσματικά, υπήρχε δε άτομο με 180 μέρες άδεια, αφού μπόρεσαν να το κάνούν μαγκιά τους, τον διοικητή όμως γιατί δεν τον ελεγχει κανείς πόσες μέρες δίνει; edit: κύριε Γιάννη, όταν μπει ο γιος σας θα έχετε 2 επιλογές είτε να τον αφησετε χωρίς βοηθεια να του φορτώσουν τις σκοπιές και τις αγγαρείες των βυσμάτων και θα τον στείλουν στις χειρότερες μονάδες, είτε θα προσκυνήσετε το κάθε βύσμα για να τον βοηθήσετε επιβαρύνοντας άλλους που δεν έχουν τέτοια δυνατότητα. Δεν ξέρω αλλά πιο αξιοπρεπές μου φαίνεται να μην υπηρετήσει αυτό το σύστημα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τον διοικητή όμως γιατί δεν τον ελεγχει κανείς πόσες μέρες δίνει; Στη μοναδα που υπηρετησα ηταν ιδιαιτερα ευκολο να 'τσιμπισεις' 4 και 5 μερες τιμητικη αδεια χωρις να το παρει χαμπαρι ουτε ο διοικητης(πιθανοτατα δεν τον ενδιαφερε καν). Αρκει να ηξερε να χειριστει το χαρτομανι το καταλληλο ατομο. 100 και 180 μερες ομως δεν επαιζε με τιποτα.
Aplostra Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα ντρεπομουν αν δεν ειχα παει φανταρος ή αν δεν πηγαινε ο γιος μου !!!!!!!!!!!!!!!!! σε παω
Pantelwolf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα ντρεπομουν αν δεν ειχα παει φανταρος ή αν δεν πηγαινε ο γιος μου !!!!!!!!!!!!!!!!! Εγώ πάλι ντράπηκα που πήγα, ήταν το πιο εξευτελιστικό πράγμα που αναγκάστηκα να υπομείνω.
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Στη μοναδα που υπηρετησα ηταν ιδιαιτερα ευκολο να 'τσιμπισεις' 4 και 5 μερες τιμητικη αδεια χωρις να το παρει χαμπαρι ουτε ο διοικητης(πιθανοτατα δεν τον ενδιαφερε καν). Αρκει να ηξερε να χειριστει το χαρτομανι το καταλληλο ατομο. 100 και 180 μερες ομως δεν επαιζε με τιποτα. lol, τι εννοείς χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο διοικητής; την ηκαλ ποιος την υπέγραφε;
aris1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ο κανονισμός λέει 15 μέρες κανονική άδεια και άλλες τόσες ειδική Ειδική αν εισαι Κύπρο,Έβρο,Νησια παραμεθωρίου. Ποια μαγκια τους!Φευγει ο αλλος με αδεια λογω βυσματος που τηλεφωνει στον Δικοιητη και μενουν οι αλλοι με διπλο-τριπλο υπηρεσίες; Και μεις μανα,πατερα,αδερφο,γιαγια,παππου,γκομενα δεν εχουμε;Υποδεέστεροι απο τον Θεό ημαστε;Όσο για τον διοιηκητη μια μαριονετα των ανωτέρων τους ειναι.Το μαθανε στην Ευελπίδων ζητώντας αδεια για το αλάτι απο το Διάρι.Χτυπάει κανενας ταξίαρχος τηλεφωνο και του λεει δωσε μια αδεια στο παιδι κτλπ.Απο την αλλη οταν ειναι υπερπλήρη τα ταγματα δεν εχουν να ταίσουν και δίνουν αδειες αβέρτα κουβέρτα.Απλά θα πρεπε να γινει σωστος διαμοιρασμός. τις βυσματικές θέσεις τις δημιουργούν οι ίδιοι στον στρατό για να βολευουν τα "δικά τους" παιδιά, αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα στους στρατιωτικούς δεν θα υπήρχαν και τα βύσματα. Κανεις λαθος.Στρατιωτικο βυσμα δεν κανει τπτ ποια.Μονο μην πει κανα σκοπετο το παιδακι γιατι πονεσαν τα ποδαρακια του απο τα αρβυλα.Το πολιτικό παλι κατι κανει.Και δεν βαζουν μονο οι στρατιωτικοι βυσμα για τα δικα τους παιδια.Όλοι λιγο αριστερα-δεξια κοιτανε απο κανενα ξαδερφο,φίλο,γωνστο γνωστου κτλπ.Απο την αλλη υπαρχουν υψηλόβαθμοι στρατιωτικοι που στειλαν τα παιδιά τους και βελαξανε χωρις να τα βοηθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις