-nick- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εαν την δήλωση την έκανε κάποιος κομματικά ουδέτερος θα είχε νόημα. Δεν ειναι σε κομμα.
aris1986 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αρνούμαι να στρατευτώ γιατί ακριβώς δεν θέλω να συμμετάσχω στις δολοφονίες των προσφύγων στα σύνορα, όπου ο ελληνικός στρατός με πολύ χαρά συμμετέχει στις δυνάμεις της FRONTEX, τους τελευταίους μήνες, (έπειτα από αίτημα που κατάθεσε η υποταχτική κυβέρνηση του πασοκ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα σοβινιστικά και τα ρατσιστικά ιδεολογήματα κυριαρχούν στο έκτρωμα που βάφτισαν ως Ευρωπαϊκή Ένωση. Ποιες δολοφονιες πες του φιλου σου.Εκει ημουνα στα συνορα, βαραγα 6-ωρες σκοπιες μεχρι και πριν απολυθω.Μεταναστες επιασα και γω.Με το σις και με το σας τους φερομασταν.Βασικα μονοι τους παραδινονταν γιατι ξεραν την συνθηκη της Λισαβόνας και τους φυλουσαμε στα φυλακια μεχρι να τους παραδοσουμε στην αστυνομια.Η FRONTEX παλι τι δολοφονιες και μαλακιες.Η μονη μαλακια τους ηταν που σαπιζαν τους απυθαρχους στο ξυλο και καμια φορα χωρις να επρεπε.Τωρα για δολοφονιες και τετοια οι Τουρκοι τα κανανε.Τους ειχαν για σκοποβολη. Μην με περασεις για κανα χαζο εθνικιστη η Ελλαδα ειναι και κανεις δεν ειναι κτλπ.Αλλα ειναι η αληθεια.Βεβαια τους παροτρυνανε και οι Τουρκοι,μην σου πω τους αφηνανε να ερθουν στην Ελλάδα.Το φυλακιο τους ηταν απεναντι απο το δικο μας. Οταν απολυθηκα και εφυγα με τρενο απο Αλεξανδρουπολη συναντησα πολλους λαθρομεταναστες μιλησαμε και ειπανε ολοι: Army good,policia bad. Ακου εκει με πολυ χαρα ο Ελληνικος Στρατος συμμετεχει...Ποιος μωρε ο φανταρακος που δεν εχει βυσμα και βρεθηκε στον Έβρο να τον γαμανε ή ο ΕΠ.Ο.Π που δεν ξερει αν θα μονιμοποιηθει και παλευει με τα νοικια του Εβρου,να κωλοφτιαξει το καγκουραμαξο του,να μεγαλωσει το παιδι του κτλπ. Καλα πηγαινε η δηλωση μεχρι που γραψε τετοιες μαλακιες που ακουγονται στα στεκια των αναρχικων.Ο φιλος σου το καψε εντελως για μενα.Ευχομαι να παει Στρατο για τις ανακριβειες που γραψε και να υπηρετησει εκει που υπηρετησα εγω.Ενα ρομποτακι και μισο!
-nick- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι φιλος μου, δεν τον ξερω καν, αναδημοσιευση απο αλλο φορουμ κανω. Και γω δεν συμφωνω με τη διαλεκτικη του, στην προσπαθεια του να δικαιολογησει την αρνηση του γραφει υπερβολες ή/και ανακριβειες.
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Ποιες δολοφονιες πες του φιλου σου.Εκει ημουνα στα συνορα, βαραγα 6-ωρες σκοπιες μεχρι και πριν απολυθω.Μεταναστες επιασα και γω.Με το σις και με το σας τους φερομασταν.Βασικα μονοι τους παραδινονταν γιατι ξεραν την συνθηκη της Λισαβόνας και τους φυλουσαμε στα φυλακια μεχρι να τους παραδοσουμε στην αστυνομια.Η FRONTEX παλι τι δολοφονιες και μαλακιες.Η μονη μαλακια τους ηταν που σαπιζαν τους απυθαρχους στο ξυλο και καμια φορα χωρις να επρεπε.Τωρα για δολοφονιες και τετοια οι Τουρκοι τα κανανε.Τους ειχαν για σκοποβολη. Μην με περασεις για κανα χαζο εθνικιστη η Ελλαδα ειναι και κανεις δεν ειναι κτλπ.Αλλα ειναι η αληθεια.Βεβαια τους παροτρυνανε και οι Τουρκοι,μην σου πω τους αφηνανε να ερθουν στην Ελλάδα.Το φυλακιο τους ηταν απεναντι απο το δικο μας. Οταν απολυθηκα και εφυγα με τρενο απο Αλεξανδρουπολη συναντησα πολλους λαθρομεταναστες μιλησαμε και ειπανε ολοι: Army good,policia bad. Ακου εκει με πολυ χαρα ο Ελληνικος Στρατος συμμετεχει...Ποιος μωρε ο φανταρακος που δεν εχει βυσμα και βρεθηκε στον Έβρο να τον γαμανε ή ο ΕΠ.Ο.Π που δεν ξερει αν θα μονιμοποιηθει και παλευει με τα νοικια του Εβρου,να κωλοφτιαξει το καγκουραμαξο του,να μεγαλωσει το παιδι του κτλπ. Καλα πηγαινε η δηλωση μεχρι που γραψε τετοιες μαλακιες που ακουγονται στα στεκια των αναρχικων.Ο φιλος σου το καψε εντελως για μενα.Ευχομαι να παει Στρατο για τις ανακριβειες που γραψε και να υπηρετησει εκει που υπηρετησα εγω.Ενα ρομποτακι και μισο! Προσπαθείς να απαντήσεις λογικά σε αυτο το κείμενο; Δεν γίνεται.
aris1986 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Προσπαθείς να απαντήσεις λογικά σε αυτο το κείμενο; Δεν γίνεται. Tι εχει το κειμενο μου δλδ;
Aplostra Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Tι εχει το κειμενο μου δλδ; οχι το δικο σου. αυτό που λέει για συμβόλαια,δολοφονίες,εισβολές κλπ λέω.
aris1986 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι φιλος μου, δεν τον ξερω καν, αναδημοσιευση απο αλλο φορουμ κανω. Και γω δεν συμφωνω με τη διαλεκτικη του, στην προσπαθεια του να δικαιολογησει την αρνηση του γραφει υπερβολες ή/και ανακριβειες. Συγγνωμη για το επιθετικο υφος.Αλλα μολις επεσε το ματι μου πανω στο κειμενο αφηνιασα.
lary7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 να εκπληρώσω τις υποχρεώσεις (!!!) μου προς την πατρίδα. Οι υποχρεωσεις δεν σταματουν μονο εκει. Και εγω δεν γουσταρω να πληρωνω φορο για να παιρνει συνταξη ο 50ρης Δ.Υ και πολλοι αλλοι αλλα το κανω απο υποχρεωση. Το συνταγμα η εφαρμοζεται στο συνολο του η αμα θελουμε γινομαστε ζουγλα και εφαρμοζει ο καθενας οτι θελει. Καταρχήν ως αναρχικός Ενταξυ ηρωποιήθηκε στον χωρο του, δεν σημαινει οτι οι αποψεις του εκφραζουν τον μεσο νοημων νεο αυτης της χωρας. Ως μηχανισμός βίας μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε πειθήνιους και άβουλους δολοφόνους και πάνω απ’ όλα Αφου δεν παει, πως το ξερει? Οταν παει και βγει απο εκει μεσα ο Τζακ ο Αντεροβγαλτης τοτε θα τον λαβω υποψιν ποιο σοβαρα. Από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι σήμερα ο ελληνικός στρατός συνεχίζει να αποτελεί τον ένοπλο μηχανισμό των κρατιστών Αλλα παραλληλα εξασφαλησε οτι η Ελλαδα ειναι 131 τ.χλμ και οχι 31 και στην μοιρασια των βαλκανιων δεν πιαστηκαμε κοροιδα. Γενικα το κειμενο βριθει απο ιδεολογικες κονσερβοποιημενες ακραιες και ανακριβεις αποψεις. Μηδενικη αξια κατ'εμε, θα τις χαρακτηριζα με τον ιδιο τροπο που χαρακτηριζω τις αποψεις των ακροδεξιων, ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
V for Vagelis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εαν την δήλωση την έκανε κάποιος κομματικά ουδέτερος θα είχε νόημα. Ποιο κόμμα υποστηρίζει; Αλλα παραλληλα εξασφαλησε οτι η Ελλαδα ειναι 131 τ.χλμ και οχι 31 και στην μοιρασια των βαλκανιων δεν πιαστηκαμε κοροιδα. Απ τη στιγμή που δηλώνει ότι δε πιστεύει σε έθνη, νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει πώς αποκαλείται ο τόπος που μένει;
aris1986 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Τεμπλιδες ''αναρχικοι''.Μια ζωη στους αγωνες, με μπαμπα μεγαλοψυχιατρο,Δικηγορο κτλπ.Τους βαρεθηκα και αυτους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μιας και σημερα εκοψε την αναβολη ο γιος μου και το παλευει να προλαβει την ΕΣΣΟ του Νοεμβριου για στρατο ξηρας ποια κεντρα νεοσυλεκτων λειτουργουν παιδια ?
Str Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 απολιτίκ είναι το νέο εθνίκ? οτιδήποτε ανάμεσα σε κεντρόος μέχρι αναρχικός έχει νόημα να κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση... νόημα δε θα είχε να την έκανε κανας χρυσαυγίτης...
lary7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 νόημα δε θα είχε να την έκανε κανας χρυσαυγίτης... Ή ελευθερα και λογικα σκεπτομενο ατομο..... Απ τη στιγμή που δηλώνει ότι δε πιστεύει σε έθνη, νομίζεις ότι τον ενδιαφέρει πώς αποκαλείται ο τόπος που μένει Αλλα τον ενδιαφερει να επωφελειται απο τα προτερηματα που του προσφερει ο τοπος που μενει....
panosno1com Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μιας και σημερα εκοψε την αναβολη ο γιος μου και το παλευει να προλαβει την ΕΣΣΟ του Νοεμβριου για στρατο ξηρας ποια κεντρα νεοσυλεκτων λειτουργουν παιδια ? Υπαρχει μια περιπτωση να παει στο ΚΕΕΜ (ειτε ως εφοδιασμου μεταφορων ειτε ως πεζικαριος,συνηθως οι χωρις βυσμα ειναι οι πεζικαριοι, συνηθως παντα) , λειτουργει η Αυλώνα (τεθωρακισμενα) , η Κορινθος νομιζω.... Παντως κανα μηνα και λιγο παραπανω θα ξερει που θα παρουσιαστει,αφενος μεν θα λεει το χαρτι αφετερου με τηλεφωνο στη στρατολογια θα σας πουν κοιταζοντας το pc τους
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Υπαρχει μια περιπτωση να παει στο ΚΕΕΜ (ειτε ως εφοδιασμου μεταφορων ειτε ως πεζικαριος,συνηθως οι χωρις βυσμα ειναι οι πεζικαριοι, συνηθως παντα) , λειτουργει η Αυλώνα (τεθωρακισμενα) , η Κορινθος νομιζω.... Παντως κανα μηνα και λιγο παραπανω θα ξερει που θα παρουσιαστει,αφενος μεν θα λεει το χαρτι αφετερου με τηλεφωνο στη στρατολογια θα σας πουν κοιταζοντας το pc τους Ευχαριστω.Το ΚΕΕΜ ειναι Λαμια ??? Η Κορινθος 6ο ΣΠ που καποτε πηγα εγω λειτουργει ακομα ???????????????Τοτε (1982) μονο για ΥΕΑ ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις