Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι πρεπει σαν τους κυπριους!Και μην βλεπουμε φαινομενα 32 ετων κτλπ μεσα στον στρατο.

Μην συγκρηνεις τα ανομια η κυπρος ειναι μια πολυ μικρη χωρα με σχετικα προσφατα δραματικα γεγονοτα και απεναντι τα κατεχομενα, ασε που εχει πολυ μεγαλο ποσοστο ανυποταξιας αν δε το ξερεις.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧ

18 μηνες το πεοκρατος; θα σφουγγαριζω 18 μηνες καλλιοπες και θα χω κατι κομπλεξικους πανω απ το κεφαλι μου να μου πριζουν τα @@ για 18 μηνες;

18 μπουφλες στην μαπα του υπουργου τους μηπως μπας και νιωσει το προσωπακι του; :wub:

_________

Να ρωτησω, ΑΠΑΛΛΑΓΗ, λογω εξωτερικου γινεται;

Δημοσ.

18 μηνες το πεοκρατος; θα σφουγγαριζω 18 μηνες καλλιοπες και θα χω κατι κομπλεξικους πανω απ το κεφαλι μου να μου πριζουν τα @@ για 18 μηνες;

18 μπουφλες στην μαπα του υπουργου τους μηπως μπας και νιωσει το προσωπακι του; :wub:

_________

Αμα αλλαξεις εθνικοτητα γινεται.Αλλιως αμα γυρισεις απο εξωτερικο στα 32 θα κανεις μειωμενη θυτεια.

Δημοσ.

Τί να πει κι ο πατέρας σου που (πιθανώς) έκανε 36μηνο.

Δημοσ.

Ελα μην κανουμε σαν τους γονεις μας οσοι εχουμε παει στρατο.Παλια ετρωγαν τον στρατο στην μαπα,βγαιναν πιαναν δουλεια,παντρευονταν(οχι κανα σακι που το χουν παρει ολοι,κανανε παιδια κτλπ.)

Τωρα ολοι master εχουν και ουτε σε πιτσαρια δεν δουλευουν.

Δημοσ.

_________

Για 12 μήνες συζητάνε. Το 18 πάει στην υποχρεωτική στράτευση στα 18 χρόνια, μετά το σχολείο. Και τα δύο τα κόβω χλωμά εγώ πάντως, ειδικά το δεύτερο.

Απαλλαγή "λόγω εξωτερικού" δεν υπάρχει. Βασική εκπαίδευση και εξαγορά υπολοίπου παίζει, στα 35 θυμάμαι από παλιά, αν έγινε 32 το ηλικιακό όριο δεν ξέρω. Απαλλαγή παίζει επειδή "δεν γουστάρεις". Και αυτό αν έχεις το θράσσος να πας να τους πεις αυτολεξεί θα τα βρούνε μόνοι τους τα υπόλοιπα φαντάζομαι, αφού δεν δίνουν δεκάρα πραγματικά. Γενικά η εντύπωση μου την τελευταία πεντατία όπου ήρθα σε κάποια επαφή αλλά και από εξιστορίσεις φίλων που πήγαν αυτή την περίοδο είναι ότι οι αναβολές και οι απαλλαγές δίνονται τόσο εύκολα που η χειρότερη απειλή "ποινής" για κάποιον που απλά θέλει να ξεμπερδέψει και να μην χάσει χρόνο είναι η αναβολή και όχι η φυλακή ή το στρατοδικείο (ντάξει εκτός αν έχεις κανει καμιά χοντράδα, δολιοφθορά, ξυλοφόρτωμα κτλ).

Δημοσ.

_________

Όποιος θέλει στο στρατό σαπίζει και απλά περιμένει τον χρόνο να περάσει, άλλοι απλά πάνε σε όσα πιο πολλά σχολεία μπορούν εντός στρατού και μαθαίνουν και τίποτα.

Δημοσ.

τι να πει, περισσότερος χαμένος χρόνος. Δεν ξέρω πως ήταν παλια, αλλά ο στρατός δεν ειναι δύσκολος, αποπληκτικός ειναι. Το να στέκεσαι καμμιά ώρα στον ήλιο ακούγοντας για 74596943η φορά τον κάθε πικραμένο να λέει ότι ο θαλαμοφύλακας ειναι η πιο σημαντική υπηρεσία και άλλες τέτοιες παπαριές σου καίει τα εγκεφαλικά κύτταρα.

Όποιος θέλει στο στρατό σαπίζει και απλά περιμένει τον χρόνο να περάσει, άλλοι απλά πάνε σε όσα πιο πολλά σχολεία μπορούν εντός στρατού και μαθαίνουν και τίποτα.

Σε ποια σχολεία αναφέρεσαι; Οι κληρωτοί δεν περνάνε σχολεία.

Υπάρχει η ιδιότητα μονιμου κάτοικου εξωτερικού που απέχει νομιμα απο τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, κάνε μια αναζήτηση έχει αναφερθει και νωρίτερα.

Δημοσ.

15 μήνες? χχαχααχαχ .....καλο καλο. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο , το πολύ πολύ να γίνει 12. Αν το παρατραβήξουν τόσο θα μείνουν μόνοι τους να φυλάνε σκοπιά οι διοικητές :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

15 μήνες? χχαχααχαχ .....καλο καλο. Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο , το πολύ πολύ να γίνει 12. Αν το παρατραβήξουν τόσο θα μείνουν μόνοι τους να φυλάνε σκοπιά οι διοικητές :lol: :lol: :lol:

Στο ALTER παντος ειπαν για 14+ λογο οικονομηκης κρισης

Δημοσ.

Σε ποια σχολεία αναφέρεσαι; Οι κληρωτοί δεν περνάνε σχολεία.

Ασυρματιστής, κρυπτογράφος, επιγείων μέσων, είναι λίγα από τα σχολεία που πάνε κληρωτοί.

Δημοσ.

Στο ALTER παντος ειπαν για 14+ λογο οικονομηκης κρισης

ας γίνει και 20 , θα με δουν σε 20 χρόνια :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ασυρματιστής, κρυπτογράφος, επιγείων μέσων, είναι λίγα από τα σχολεία που πάνε κληρωτοί.

και ο αρτοποιος :P αν και δε σου μαθαινουν κατι το ιδιαιτερο πανω σ αυτο...[ειναι ειδικοτητα ομως οχι σχολειο]

Δημοσ.

εσύ πήγες σε αυτά τα σχολεία;

απο τους διαβιβαστές στο τάγμα που ήμουν κανένας δεν πέρασε τέτοιο σχολείο, και γενικότερα κανένας φαντάρος δεν πέρασε σχολείο που περνάνε οι μόνιμοι. Υποθέτω ότι θέλει χόντρο βύσμα για κάτι τέτοιο.

και ο αρτοποιος αν και δε σου μαθαινουν κατι το ιδιαιτερο πανω σ αυτο...[ειναι ειδικοτητα ομως οχι σχολειο]

άλλο ειδικότητα άλλο σχολείο, είδικότητα πέρνουν (σχεδόν) όλοι οι φαντάροι και το επίπεδο ειναι κλάφτα χαράλαμπε, τα σχολεία ειναι κυρίως για τους μόνιμους, δεν ξέρω αν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά πρέπει να είναι ελάχιστες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...