Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στάνταρ.

χαχα! τότε να πάρω άλλη μία αναβολή σπουδών να πάω σε δύο χρόνια που θα τον ξαναμιώσουν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι θα την κανει 6 μηνο , και οταν παρουσιαστουν θα βγαλει ανακοινωση : ααακυρο ψαραααδεςςςςς!!! και μετα το σπιτι του θα γινει πεδιο βολης :P : P: P

Δημοσ.

Kαι κατ επεκτασην αρχισαν να οργιαζουν τα blogs

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/08/12-15.html

Μάλιστα μιλώντας στη "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ο υπουργός απαντώντας στην ερώτηση "Γιατί θα προχωρήσει στην αύξηση της θητείας ενώ όλες οι χώρες του κόσμου τη μειώνουν ή τη καταργούν" απαντά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα:

“Προφανώς οι χώρες της Ευρώπης στις οποίες αναφέρεστε δεν αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η ιστορία και η γεωγραφία πρέπει να συνεχίσουν να μας διδάσκουν. Η εθνική ασφάλεια της Ελλάδας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί η διαχείρισή της σε “φιλελευθεριάζουσες” αντιλήψεις”.

Δημοσ.
Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι έρχονται δύσκολες ημέρες που κρύβουν άμεσους κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας. Μην ξεχνάμε ότι παραμονές του Β’Π.Π. όλα τα εμπλεκόμενα κράτη είτε αύξησαν την θητεία είτε την θέσπισαν, όπου δεν υπήρχε, όπως η Βρετανία.

έλεοc

Δημοσ.

Μία μικρή ερώτηση...για να πας στρατό πρέπει να έχεις κλείσμένα τα 18?

Όταν κλείνεις τα 18 σου έρχεται χαρτί,αλλά μπορείς να καταταχθείς και πιο νωρίς σαν εθελοντής(δεν ξέρω διαδικασίες).

Είχαμε ένα παλικάρι(από τα λίγα btw)που ήταν 17.

Δημοσ.

Όταν κλείνεις τα 18 σου έρχεται χαρτί,αλλά μπορείς να καταταχθείς και πιο νωρίς σαν εθελοντής(δεν ξέρω διαδικασίες).

Είχαμε ένα παλικάρι(από τα λίγα btw)που ήταν 17.

Οκ..ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Αποκλείεται να γίνεται αυτό που ζητάω, αλλά δε χάνω τίποτα να ρωτήσω: έχω κάνει διακοπή της αναβολής στρατευσης και μπαίνω Δ ΕΣΣΟ. Μπορώ να ακυρώσω την απόφαση μου, και να συνεχίσει να ισχύει το υπόλοιπο της αναβολής μου?

Δημοσ.

Αποκλείεται να γίνεται αυτό που ζητάω, αλλά δε χάνω τίποτα να ρωτήσω: έχω κάνει διακοπή της αναβολής στρατευσης και μπαίνω Δ ΕΣΣΟ. Μπορώ να ακυρώσω την απόφαση μου, και να συνεχίσει να ισχύει το υπόλοιπο της αναβολής μου?

οχι,εκτος κι αν,μοταν παρουσιαστείς,παρουσιάσεις καποιο πρόβλημα υγείας.

Δημοσ.

και μολις το ειπανε στο alter περι αυξησης θητειας και συζητηση για υποχρεωτικη θητεια στα 18.

Ετσι πρεπει σαν τους κυπριους!Και μην βλεπουμε φαινομενα 32 ετων κτλπ μεσα στον στρατο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...