Dropsreef Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κάνε 3 μήνες πραγματική εκπαίδευση και μετά τον μπούλο...Ας καθαρίζουν τις τουαλέτες οι Εποπ και ας βαράνε 20 υπηρεσίες τον μήνα.Στα παπάκια μου.Αφού ήθελαν να γίνουν επαγγελματίες οπλίτες ας υποστούν και τις συνέπειες.Και 8ωρο και 4 υπηρεσίες το μήνα και το χιλιάρικο στην τσέπη και η φραπεδιά ανα χείρας ?
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Κάνε 3 μήνες πραγματική εκπαίδευση και μετά τον μπούλο...Ας καθαρίζουν τις τουαλέτες οι Εποπ και ας βαράνε 20 υπηρεσίες τον μήνα.Στα παπάκια μου.Αφού ήθελαν να γίνουν επαγγελματίες οπλίτες ας υποστούν και τις συνέπειες.Και 8ωρο και 4 υπηρεσίες το μήνα και το χιλιάρικο στην τσέπη και η φραπεδιά ανα χείρας ? 6 μήνες ειναι μια χαρά νομίζω(να μη φας αγγούρι από τη πρώτη μέρα).
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 εσυ θα γούσταρες να λιώσεις,εχεις δει τα επιχειρήματα των περισσοτέρων ομως,προς τα που κινούνται; Παλιότερα έγραψα οτι,οι περισσότεροι μάλλον εχουν μπερδέψει την έννοια του στρατού και τι αυτος κάνει. Μπορείς να εξηγήσεις μήπως το τι κάνει ο στρατός και σε εμάς τους αδαείς;
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μπορείς να εξηγήσεις μήπως το τι κάνει ο στρατός και σε εμάς τους αδαείς; τι λεει η φαντασία σου;
REDODIN7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ενα δραμα περασες. Που να πιασεις και δουλεια που θα ξεκινας 7 και θα σχολας ΜΕΤΑ τις 6 KAΘΕ ΜΕΡΑ και φυσικα δεν θα πληρωνεσαι πολλα παραπανω αποτι στο στρατο ως ΥΕΑ ξερωγω (λεμε τωρα). roflcopoter, αυτο σκεφτηκες να πεις ως δικαιολογια, οτι θα κινδυνεψει η υγεια σου μεσα στο στρατο?! Ωραια τα λες ξερεις ομος οτι οταν η κορι του ματιου ειναι ορθανοικτη λογο κολιριου και βλης στον ηλιο μπορει να παθεις σοβαρες βλαβες οπως τυφλωση ή καρκινο δεν νομιζω να ειναι αστειο αυτο για την υγεια καποιου, εκτος αυτου λογο παχους αν με βαλουν και κανω αγγαρειες και βγαλω κανενα προβλημα στη μεση τι γυνεται δεν ειναι και το καλυτερο μου να ειμαι στο κρεβατι και μη μπορω ουτε να σκουπιστε ! Εχω βαρεθει να ακουω τετοιου τυπου δικαιολογιες. Δεν αμφισβητω οτι ειναι αληθεις, προς θεου, ΑΛΛΑ δεν εχουνε καμια σχεση με τα του στρατου το αν ενας συγγενης νοσηλευτηκε σε ραντζο ή αν εφαγες προστιμο απο μπατσο επειδη δε του αρεσε η φατσα σου και αλλα τετοια ομορφα που ακουσ ως λογους που δεν πρεπει να υπηρετησει κανεις στο στρατο. Συμφωνω οτι ειναι μαλακια η θητεια αλλα τουλαχιστον δεν ψαχνω ακυρες με το ζητημα δικαιολογιες, απλα λεω οτι ειναι μια μαλακια, οτι ειναι χασιμο χρονου και οποιος θελει το καταλαβαινει. Δεν ειναι ντροπη να το πεις, απτο να καθεσαι να λες για αδομητο κρατος/νοσοκομεια/μπατσους κλπ Καμια δικαιολογια οταν ο γονιος σου που πληρωνει σα μ@λακας τοσα χρονια ασφαλεια εχει αναγκη αυτο το κολοκρατος και αυτο του γυριζει τι πλατη τοτε και εγω με τι σειρα μου το γραφω στα Συνέχισε να θεωρείς το επισκεπτήριο και το φρουραρχείο ως "εμπειρία" στρατού που σε κάνει κατάλληλο να εκφέρεις άποψη. Που να βάλεις και αρβύλες. Βετεράνος κανονικός. Tα υπόλοιπα φαιδρά απλά ενισχύουν τα περι γιωτομπαλισμού. Αυτη η λογικη μερικων με κανει να απορω, ειναι σαν να σου λεει καποιος σε εχουν γ@μησ@ απο το κ@λο και να τους απαντας οχι ειμαι αντρας και να σου απαντανε εε αφου δεν τον εχεις παρει απο πισω δε ξερεις δοκιμασε πρωτα και μετα μιλας
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ωραια τα λες ξερεις ομος οτι οταν η κορι του ματιου ειναι ορθανοικτη λογο κολιριου και βλης στον ηλιο μπορει να παθεις σοβαρες βλαβες οπως τυφλωση ή καρκινο δεν νομιζω να ειναι αστειο αυτο για την υγεια καποιου, εκτος αυτου λογο παχους αν με βαλουν και κανω αγγαρειες και βγαλω κανενα προβλημα στη μεση τι γυνεται δεν ειναι και το καλυτερο μου να ειμαι στο κρεβατι και μη μπορω ουτε να σκουπιστε ! λιγο ορθογραφία φίλε,δε βγαίνει το κείμενο.. Αλήθεια ομως,καλα πες στρατο δε μπορεις να πας γιατι εχεις το θέμα με το βαρος,γιατι δε τυραννιέσαι ρε παιδι μου κι εσυ λιγο να το χάσεις,ο ηλιος θα σου κανει λιγότερο κακό απο αυτο το πράγμα(αν είναι ετσι οπως τα λες)...
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 τι λεει η φαντασία σου; Μια έρωτηση έκανα, όχι τεστ δημιουργικότητας και φαντασίας. Αν δεν θες δεν απαντάς
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μια έρωτηση έκανα, όχι τεστ δημιουργικότητας και φαντασίας. Αν δεν θες δεν απαντάς μου αρέσει οι άνθρωποι,να μου λένε πως φαντάζονται το κάθε τι,γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα η κουβέντα έτσι.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 λιγο ορθογραφία φίλε,δε βγαίνει το κείμενο.. Αλήθεια ομως,καλα πες στρατο δε μπορεις να πας γιατι εχεις το θέμα με το βαρος,γιατι δε τυραννιέσαι ρε παιδι μου κι εσυ λιγο να το χάσεις,ο ηλιος θα σου κανει λιγότερο κακό απο αυτο το πράγμα(αν είναι ετσι οπως τα λες)... Συγνωμη αν σε κουρασαν αυτα που γραφω, λες να μην εχω σκεφτει να χασω βαρος αλλα αφου δεν τα καταφερνω τι να κανω. Ξερω οτι θα εχω προβλημα στο μελλον για αυτο ουτε πινω ουτε καπνιζω και ελπιζω πως καποτε θα κοψω και τη μασα
tolis_01 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 μου αρέσει οι άνθρωποι,να μου λένε πως φαντάζονται το κάθε τι,γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα η κουβέντα έτσι. Ιδρωμένα γυμνασμένα κορμιά ντυμένα στα χακί να πολεμάνε τον οχτρό. Θα μου πεις τώρα; ελπιζω πως καποτε θα κοψω και τη μασα Aν και δεν είμαι πολλάαααα κιλά (καμιά 80αριά) σε νιώθω
Aplostra Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ιδρωμένα γυμνασμένα κορμιά ντυμένα στα χακί να πολεμάνε τον οχτρό. Θα μου πεις τώρα; Aν και δεν είμαι πολλάαααα κιλά (καμιά 80αριά) σε νιώθω γεμεινααπομπταρια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Ωραια τα λες ξερεις ομος οτι οταν η κορι του ματιου ειναι ορθανοικτη λογο κολιριου και βλης στον ηλιο μπορει να παθεις σοβαρες βλαβες οπως τυφλωση ή καρκινο δεν νομιζω να ειναι αστειο αυτο για την υγεια καποιου, εκτος αυτου λογο παχους αν με βαλουν και κανω αγγαρειες και βγαλω κανενα προβλημα στη μεση τι γυνεται δεν ειναι και το καλυτερο μου να ειμαι στο κρεβατι και μη μπορω ουτε να σκουπιστε ! Αφενος στο στρατο απτη πρωτη μερα σε ρωτανε αν παιρνεις φαρμακα. Αρα λες παιρνω το ταδε κοληριο με τις ταδε αντενδειξεις και παρενεργειες και φροντιζουν αυτοι για σενα. Πιστεψε με πιο πολυ νοιαζονται αυτη για την υγεια σου, παρα εσυ και ο λογος ειναι οτι αν παθεις κατι τρεχουν σαν Βεγγοι μετα. Μπορει να εχουν 1000 μαλακιες αλλα με την υγεια του φανταρου δεν αστειευονται. Τωρα αν εσυ πας και τα κρατησεις μυστικα ολα αυτα και την παθεις, δε νομιζω να φταιει ο στρατος μετα. Για τα κιλα σου, δηλαδη τι να παθει η μεση σου απο τις αγγαρειες? Σφουγγαρισμα, πηνελοπη, αποψιλωση, κουβαλημα, φορτωμα ξεφορτωμα, γενικα light πραγματα για εναν 20ρη-35ρη που δεν ειναι πανω απο Ι4. Αν εισαι Ι4 τοτε δεν τα κανεις αυτα, ειδικα τα πιο "βαρεα". btw ετσι οπως περιγραφεις τον εαυτο σου, απο μονος σου, φανταζομαι οτι δεν μπορεις να ασκησεις και πολλα επαγγελματα παρα μονο γραφειακα. Δηλαδη μιλαμε για εξαιρεση, οποτε ας μη γενικευεις την περιπτωση σου για ολους τους αλλους.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Αφενος στο στρατο απτη πρωτη μερα σε ρωτανε αν παιρνεις φαρμακα. Αρα λες παιρνω το ταδε κοληριο με τις ταδε αντενδειξεις και παρενεργειες και φροντιζουν αυτοι για σενα. Πιστεψε με πιο πολυ νοιαζονται αυτη για την υγεια σου, παρα εσυ και ο λογος ειναι οτι αν παθεις κατι τρεχουν σαν Βεγγοι μετα. Μπορει να εχουν 1000 μαλακιες αλλα με την υγεια του φανταρου δεν αστειευονται. Τωρα αν εσυ πας και τα κρατησεις μυστικα ολα αυτα και την παθεις, δε νομιζω να φταιει ο στρατος μετα. Για τα κιλα σου, δηλαδη τι να παθει η μεση σου απο τις αγγαρειες? Σφουγγαρισμα, πηνελοπη, αποψιλωση, κουβαλημα, φορτωμα ξεφορτωμα, γενικα light πραγματα για εναν 20ρη-35ρη που δεν ειναι πανω απο Ι4. Αν εισαι Ι4 τοτε δεν τα κανεις αυτα, ειδικα τα πιο "βαρεα". btw ετσι οπως περιγραφεις τον εαυτο σου, απο μονος σου, φανταζομαι οτι δεν μπορεις να ασκησεις και πολλα επαγγελματα παρα μονο γραφειακα. Δηλαδη μιλαμε για εξαιρεση, οποτε ας μη γενικευεις την περιπτωση σου για ολους τους αλλους. Για να μου δυνουν Ι5 πρωσορινη αναβολη φανταζομαι πως μερικα παραπανιασια κιλακια τα εχω Το θεμα δεν ειναι το κουβαλημα αλλα το σκυψιμο, γενικα ναι κοιταω δουλιες γραφειου και πωλητης με το περπατιμα (χειμωνα) δεν εχω και πολυ προβλημα αλλα οπως ειπα και πιο πανω κοιταω δουλιες γραφειου δηλαδη αν και ηλεκτολογος ΤΕΙ ψαχνω για σχεδια,PLC,ΣΑΕ και παρεμφερη.
Praetorianos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Βγάζοντας στην άκρη τις προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός για το τι είναι στρατός, τουλάχιστον ας μην ακούγονται κοτσάνες. Σε θέματα υγείας στην συντριπτικότατη πλειοψηφία των περιπτώσεων οι καραβανάδες είναι κλασομπανιέρες γιατί δεν θέλουν μπλεξίματα, οπότε σε προσέχουν καλύτερα από το σπίτι σου, ειδικά αν είσαι γιωτάς. Με κονσέρβα κόπηκα μια φορά στα μαγειρεία στο δάχτυλο και εκτός ότι με δέσανε και με αποστειρώσανε λες και θα έκανα εγχείρηση καρδιάς, με έβαλαν να υπογράψω ότι δεν έχω καμία απαίτηση από τη μονάδα (!). Και όσο για γιωτόχαρτα έχω δει τα πάντα, από ελεύθερος μαγειρίων, ελεύθερος ορθοστασίας, ελεύθερος βάρους, ελεύθερος ασκήσεων ακριβείας, ελεύθερος ήλιου, μέχρι ελεύθερος επιθεωρήσεων και φρουρών. Οπότε αρλούμπες περί θα πάω να σηκώσω κανα καζάνι και θα μου ξεχαρβαλωθεί η μέση, ας λείπουν τουλάχιστον. Περιμένω να ποσταριστεί τώρα η είδηση με τον φαντάρο που πέθανε από αμέλεια λοχαγού-γιατρού.
REDODIN7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Βγάζοντας στην άκρη τις προσωπικές πεποιθήσεις του καθενός για το τι είναι στρατός, τουλάχιστον ας μην ακούγονται κοτσάνες. Σε θέματα υγείας στην συντριπτικότατη πλειοψηφία των περιπτώσεων οι καραβανάδες είναι κλασομπανιέρες γιατί δεν θέλουν μπλεξίματα, οπότε σε προσέχουν καλύτερα από το σπίτι σου, ειδικά αν είσαι γιωτάς. Με κονσέρβα κόπηκα μια φορά στα μαγειρεία στο δάχτυλο και εκτός ότι με δέσανε και με αποστειρώσανε λες και θα έκανα εγχείρηση καρδιάς, με έβαλαν να υπογράψω ότι δεν έχω καμία απαίτηση από τη μονάδα (!). Και όσο για γιωτόχαρτα έχω δει τα πάντα, από ελεύθερος μαγειρίων, ελεύθερος ορθοστασίας, ελεύθερος βάρους, ελεύθερος ασκήσεων ακριβείας, ελεύθερος ήλιου, μέχρι ελεύθερος επιθεωρήσεων και φρουρών. Οπότε αρλούμπες περί θα πάω να σηκώσω κανα καζάνι και θα μου ξεχαρβαλωθεί η μέση, ας λείπουν τουλάχιστον. Μπορει να ειναι μεμονομενα περιστατικα αλλα εχω ακουσει αρκετα οπως οτι απο αμελια του γυρισε σε πνευμονια ή περιτονιτιδα και πολλα. Αν φταει ο στρατος γιατι να υπογραψω μια τετοια δηλωση και να μην μπορω να τον παω δικαστικος για να διεκδικησω αποζημιωση ??? Δεν εχω παει στρατο αλλα ολοι οι γνωστη μου το ιδιο λενε εξαρταται τη μοναδα οποτε γιατι να το διακυνδυνεουμε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις