REDODIN7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Ναι,άλλα πόσες είναι αυτές οι περιπτώσεις,αναλογικά με το σύνολο των κληρωτών και υπαξ/αξιωματικών;Λίγο πολύ όλοι πέσαμε σε καθίκια και έχουμε πεί (είτε απο μέσα μας/είτε "απ έξω" μας)..."οταν απολυθώ...εγώ-εσένα-θα σε-οχοχοαχοχοοοοοο-μπινέ". Και φτάνει η απόλυση ,παίρνεις το χαρτί στο χέρι και τρέχεις να φύγεις απο το κωλοχανείο ASAP.Για εκείνα τα αντίποινα ούτε λόγος,αρκετό χρόνο σπατάλησες για την πάρτη τους. Ετσι γυνεται εως τωρα αλλα με τις συνθηκες που επικρατουν σε λιγο βλεπω να αυξονονται. Εγω το Μαιο που εκοψα αναβολη ηταν 100+ ατομα ετοιμα να πλακοσουν κατι στελεχη στο φρουραρχιο απο τη ταλαιπορια που μας εβαλαν.
Tenshi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Οπότε δέν μιλάμε για περιπτώσεις,άλλα για εκτιμήσεις; Δέν αξίζει να αναλύσω κάτι,καλύτερα να βιώσεις κάποιες καταστάσεις μόνος σου.Και μόνο στον φόβο οτι ο κάθε καθυστερημένος μπορεί να σε τραβήξει άσχημα,με αποτέλεσμα να φάς ποινή ~ΕΣΣΟ σε στρατοδικείο,θα αναθεωρήσεις.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ομηρικούς καυγάδες στο στρατό ειναι ότι το να πάρεις αναβολή/απαλλαγή είναι κάτι σχετικά εύκολο. Όποιος δε γουστάρει φεύγει, όποιος έχει φάει το παραμυθάκι περί υποχρεωτικής θητείας κάθεται και τα τραβάει χωρίς λόγο...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αρα οσοι υπηρετουν ειναι η στρατοκαυλοι/εθνικοφρωνες, η ηλιθιοι που φαγαν το παραμυθακι περι υποχρεωτικης θητειας. Μαλιστα. Tip1: Η απαλλαγη δεν ειναι ευκολη, μη λεμε για να λεμε τωρα...Νταξ ακουσαμε στο στρατο ολοι τις ραδιοαρβυλες για εναν που ντυθηκε με τα σεντονια και κατεβηκε στην αναφορα και επαιζε τον Καισαρα και του δωσανε Ι5 και γλυτωσε το στρατο κλπ κλπ, αλλα η απαλλαγη δεν ειναι παιξε-γελασε ειδικα αν δεν εχεις βυσμα. Tip2: Η αναβολη ειναι ευκολη αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θα υπηρετησεις. Χωρια οτι καταληγεις ανεργος ως τα 30++, επειδη δεν εχεις "το χαρτι". Αρα καποιοι που θελουν να δουλεψουν, πανε στρατο για να βγουν εξω και να δουλεψουν/αξιοποιησουν πτυχια κλπ. Αλλοι που σκοπευουν να κωλοβαρανε ως τα 35 τους η που ειναι εξασφαλισμενοι, ναι καλα κανουν και παιρνουν αναβολες μεχρι να ασπρισουν τα μαλλια τους, αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι η πλειοψηφια.
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 1. το μεγαλύτερο μέρος της θητείας το πέρασα σε κέντρο και 2 φορές ήμουν παρών σε κατάταξη, οι εξ αναβολής εμπαιναν 1 βδομάδα νωρίτερα, όσοι απο αυτούς δεν ήθελαν/μπορούσαν να υπηρετήσουν έφευγαν. Δεν μπορούν να σε κρατήσουν στο στρατό με το ζόρι, τι είναι φυλάκή; 2. Σε όσες δουλειές πήγα μετα το στρατό ποτέ δεν μου ζήτησαν το απολυτήριο του στρατού. Ζητουσαν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, που σημαίνει ότι ακόμη και με Ι5 δεν έχεις ακόμη την υποχρέωση. Κόλλημα υπάρχει μόνο με σώματα ασφαλείας κτλ. Το Ι του στρατού είναι προσωπικό δεδομένο και δεν έχει το δικαίωμα να το δει ο καθένας. 3. όσοι πήγαν ήταν σε μεγάλο βαθμό βύσματα, παραπληροφορημένοι, πιεσμένοι απο το κοινωνικό & οικογενειακό περιβάλλον και κάποιοι ελάχιστοι στρατόκαυλοι/εθνικόφρονες. Λες και αμα υπηρετήσεις τους καραβανάδες δείχνεις εθνικοφροσύνη ή φιλοπατρία, αλλά τέσπα...
Erwdios Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μπαίνεις στρατο?Θα πίξεις! Πρωτες 3-4 μερες θα ξεχασεις τι να παει να πει υπνος! +1 ειδικά αν κοιμάσαι πάνω από 18χρονο το οποίο σκέφτεται τη γκομενά του και τη μάνα του και κλαίει. Από τη μία ήθελα να το πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια, από την άλλη με έπιασε το πατρικό μου και τον ντάντευα τον φούστη. Πάντως το πρώτο ξύπνημα σε ένα θάλαμο με 80 μαντραχαλέους, αξία ανεκτίμητη. Για όλα τα άλλα υπάρχει η Mastercard
SlimData Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 3. όσοι πήγαν ήταν σε μεγάλο βαθμό βύσματα, παραπληροφορημένοι, πιεσμένοι απο το κοινωνικό & οικογενειακό περιβάλλον και κάποιοι ελάχιστοι στρατόκαυλοι/εθνικόφρονες. Λες και αμα υπηρετήσεις τους καραβανάδες δείχνεις εθνικοφροσύνη ή φιλοπατρία, αλλά τέσπα... Τι κρίμα να μη μας έχεις ανοίξει τα μάτια λίγα χρόνια νωρίτερα
REDODIN7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Αρα οσοι υπηρετουν ειναι η στρατοκαυλοι/εθνικοφρωνες, η ηλιθιοι που φαγαν το παραμυθακι περι υποχρεωτικης θητειας. Μαλιστα. Ενα 50% μη πω και παραπανω παει γιατι αναγκαζεται ειτε απο φοβο και καλα απο τις συνεπειες, ειτε απο παραπληροφωρησει, ειτε γιατι του τα πρηζει το συγκενικο του περιβαλλον. Tip1: Η απαλλαγη δεν ειναι ευκολη, μη λεμε για να λεμε τωρα...Νταξ ακουσαμε στο στρατο ολοι τις ραδιοαρβυλες για εναν που ντυθηκε με τα σεντονια και κατεβηκε στην αναφορα και επαιζε τον Καισαρα και του δωσανε Ι5 και γλυτωσε το στρατο κλπ κλπ, αλλα η απαλλαγη δεν ειναι παιξε-γελασε ειδικα αν δεν εχεις βυσμα. Εγω μιλαω πρωτιστος για Ι5 παθολογικο αλλα και το ψυχολογικο δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυδσκολο αν δεν γουσταρεις να πας δεν πας δεν μπορουν να σε αναγκασουν ! Tip2: Η αναβολη ειναι ευκολη αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν θα υπηρετησεις. Χωρια οτι καταληγεις ανεργος ως τα 30++, επειδη δεν εχεις "το χαρτι". Αρα καποιοι που θελουν να δουλεψουν, πανε στρατο για να βγουν εξω και να δουλεψουν/αξιοποιησουν πτυχια κλπ. Αλλοι που σκοπευουν να κωλοβαρανε ως τα 35 τους η που ειναι εξασφαλισμενοι, ναι καλα κανουν και παιρνουν αναβολες μεχρι να ασπρισουν τα μαλλια τους, αλλα φανταζομαι οτι δεν ειναι η πλειοψηφια. Εγω ειμαι 27 και νομιζω αν και πτυχιουχος και στρατο να ειχα παει παλι δεν θα εβρισκα δουλεια ασε που στον ιδιοτικο τομεα κανενας γνωστος μου δεν εχει παει χαρτι απλα τους ρωτανε και ολοι λενε πως εχουν εκπληρωσει τις στρατιοτηκες τους υποχρεωσεις. Εν κατακλειδι σε μια χωρα που τιποτα δεν λειτουργει σωστα το να πηγαινω φανταρος με το ζορι και να χαλαω και ενα καρο λεφτα το βλεπω περιτο !!!
panosno1com Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 +1 ειδικά αν κοιμάσαι πάνω από 18χρονο το οποίο σκέφτεται τη γκομενά του και τη μάνα του και κλαίει. Από τη μία ήθελα να το πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια, από την άλλη με έπιασε το πατρικό μου και τον ντάντευα τον φούστη. Πάντως το πρώτο ξύπνημα σε ένα θάλαμο με 80 μαντραχαλέους, αξία ανεκτίμητη. Για όλα τα άλλα υπάρχει η Mastercard και η προσπαθεια υπνου σ αυτο , πχ ο ενας να γουσταρει να βαζει ραδιο και να του λες κλεισε ρεεε , ο αλλος να κοπαναει τον οπλοβαστο και να ξυπνανε οι μισοι , να φωναζεις θαλαμοφυλακαααααααααααααααααα φωωωωταααα!!! και κυριως τα ροχαλητα...! αλλα νταξει ειναι μια εμπειρια ολα αυτα. Επισης στη σπαρτη, μολις ειχαμε παρουσιαστει, οποτε καναμε μονο θαλαμοφυλακες. ειναι ενα παιδι, απο την απεναντι διμοιρια. εγω μολις ειχα τελειωσει και ετοιμαζομουν για να ξαπλωσω. ερχεται λοιπον και ξυπναει τον παραδιπλα μου. Ο παραδιπλα μου κατι σα τον Θηριο στυλ και να ροχαλιζει. τον σκουνταει το νσκουνταει . μισοξυπναει ο αλλος: τι θες ρεεε? του λεει το παιδι που ειχε ερθει: εεε να ρε συ , φοβαμαι εξω μονος μου, δεν ερχεσαι και συ να κατσεις εξω να μη φοβαμαι?? (τα λεγε σοβαρα δεν εκανε καψωνι η τπτ τετοιο)
SlimData Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Πρώτη νύχτα, φτάσαμε 23:30 στο θάλαμο και νόμιζα .οτι θα κοιμηθώ μετά από όλη την ταλαιπωρία.. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ! Κατεβαίνει ο υπολοχαγός, φωνάζει το όνομά μου, "00:00-02:00" θαλαμοφύλακας. Καλή αρχή....
REDODIN7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 αλλα νταξει ειναι μια εμπειρια ολα αυτα. Επισης στη σπαρτη, μολις ειχαμε παρουσιαστει, οποτε καναμε μονο θαλαμοφυλακες. ειναι ενα παιδι, απο την απεναντι διμοιρια. Δεν θελω αλλες εμπειριες μου φτανει η εμπειρια μου απο τις φοιτητικες εστιες και απο τους ασποντους συγκατοικους
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Τι κρίμα να μη μας έχεις ανοίξει τα μάτια λίγα χρόνια νωρίτερα άλλος ένας που νομίζει ότι παρήγαγε εθνικό έργο κάνοντας τον σκοπετάνθρωπο και τον αγγαρειομάχο;
SlimData Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Μπα... Ξέρω γιατί πήγα, ξέρω τι έκανα και ξέρω αν άξιζε ή όχι. Αυτό που λες όμως, ενώ πολύ θα ήθελες να είναι εξυπνάδα, είναι απλά μια μούφα. Μπούρδα. Πες το όπως θες τέλος πάντων. Σόρυ που στο λέω ε... απλά, να, δεν μπόρεσα να κρατηθώ
nikosgia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Εχουν περασει αιωνες.. απο τότε που απολύθηκα....Αλλά μιας και το θίξατε...Ο Στρατός για μένα κατα 99% (υπάρχουν και οι καλοι) είναι ένα μάτσο χακι μιζερα ανθρωπακια ,που βγάζουν το ψωμί τους παιζοντας με τα νευρα σου....Παρ'ολα απολυεσαι εχοντας μαθει αρκετα χρησιμα πράματα....Γοπινγκ ,Φρογκινγκ, ξεβουλωμα χεστρας, σφουγγαρισμα , σκουπισμα, γυαλισμα κλπ....και το σημαντικοτερο εχεις γνωρισει ενα σωρο τυπους Τσακ Νορις ...(μην χεσω)...και αλλους τοσους ..."Μπορω και χωρίς κουκουλα"....
Προτεινόμενες αναρτήσεις