Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ζωάρα ρε! (κοίτα τι ώρα έχω ξυπνήσει γαμώ το κερατό μου για να ετοιμάζομαι με το πάσο μου για να πάω στρατόπεδο! @##@$@#$(@#*)

Μπαίνεις στρατο?Θα πίξεις! :-D

Πρωτες 3-4 μερες θα ξεχασεις τι να παει να πει υπνος!

Δημοσ.

Ίσα-ίσα, τις πρώτες μέρες σε έχουνε στα ώπα-ώπα για να αποφύγουνε μαζικές αναβολές...

Το μικρο-σοκ, αν το πάθεις, θα το πάθεις όταν πρωτοπάς στη μονάδα.

Δημοσ.

Βασικά δεν αναφέρομαι στον χρόνο που υπολείπεται αλλά σε συμπεριφορές.

Όπως είπα και νωρίτερα στο κέντρο συνηθίζεται να μην πολυπιέζουν τους φαντάρους γιατί είναι οι πρώτες μέρες και φοβούνται μήπως τους έρθει ξαφνικό και χτυπήσουν αναβολή.

Στη μονάδα όμως αλλάζει η κατάσταση.

Εγώ ήμουνα πυροβολικό θήβα και πήρα τοποθέτηση χίο. Με το που κατεβήκαμε στο λιμάνι και μας χωρίζανε για τις μονάδες που πηγαίναμε, μας βάζουνε σε σειρές και λέει ο επιλοχίας που ήταν επικεφαλήςνα βαλουμε το λουκάνικο στα δεξιά μας και τους σάκους αριστερά. Εκεί που ήμουνα εγώ στα δεξιά μου είχε κάτω χυμένα αναψυκτικά καφέδες κοκ..

Βάζω λοιπόν το λουκάνικο μπροστά μου αντί για δεξιά και έρχεται ο τυπάς και κολλάει στη μούρη μου.

"εσύ είσαι μάγκας?"

"εσύ είσαι ο έξυπνος?"

"νομίζεις ότι θα έρθει η μαμάκα σου να σε υπερασπιστεί?"

"φοβάσαι μη σου λερωθούνε τα βρακάκια?"

"ξερεις με ποιον μπλέκεις?"

και διάφορα τέτοια. Ήθελε να μας κάνει να χεστούμε και εγώ του έδωσα την αφορμή. Προσωπικά τον έγραψα στα @@@ μου και δεν σταμάτησα στιγμή να τον κοιτάζω στα μάτια, σκέψου όμως να έκανε το ίδιο σε κάποιο παλικαράκι λίγο πιο ευαίσθητο. Τέλος πάντων, τελείως άλλες συμπεριφορές....

Γι'αυτό μιλάω για την μονάδα.

Δημοσ.

"εσύ είσαι μάγκας?"

"εσύ είσαι ο έξυπνος?"

"νομίζεις ότι θα έρθει η μαμάκα σου να σε υπερασπιστεί?"

"φοβάσαι μη σου λερωθούνε τα βρακάκια?"

"ξερεις με ποιον μπλέκεις?"

και διάφορα τέτοια. Ήθελε να μας κάνει να χεστούμε και εγώ του έδωσα την αφορμή. Προσωπικά τον έγραψα στα @@@ μου και δεν σταμάτησα στιγμή να τον κοιτάζω στα μάτια, σκέψου όμως να έκανε το ίδιο σε κάποιο παλικαράκι λίγο πιο ευαίσθητο. Τέλος πάντων, τελείως άλλες συμπεριφορές....

Γι'αυτό μιλάω για την μονάδα.

Αυτα ειναι οι μλκιες του στρατου πας και καλα να υπηρετησεις τη πατριδα και στα πριζει ο καθε κομπλεξικος, αμα ομως σου γυρισει το ματι και του καρφοσεις κανενα μαχαιρι στο λαιμο να δουμε μετα τι θα λενε !

Δημοσ.

Αυτα ειναι οι μλκιες του στρατου πας και καλα να υπηρετησεις τη πατριδα και στα πριζει ο καθε κομπλεξικος, αμα ομως σου γυρισει το ματι και του καρφοσεις κανενα μαχαιρι στο λαιμο να δουμε μετα τι θα λενε !

Για αυτό απαγορεύονται αιχμηρά αντικείμενα άνω των 2 ( τόσο δεν είναι; ) εκατοστών.

Δημοσ.

Για αυτό απαγορεύονται αιχμηρά αντικείμενα άνω των 2 ( τόσο δεν είναι; ) εκατοστών.

Και το στυλό μια χαρά δουλειά κάνει :P

Αλλά νομίζω δεν χρειάζονται συμβουλές δολοφονίας επιλοχιών :P

Δημοσ.

Και με τι κοβουν το κρεας στο εστιατοριο με διαλογισμο :mrgreen:

παιδια σιγα τα αίματα,μη παίζετε πολυ κολ οφ ντιουτι

Εσυ νομιζεις οτι αυτα ειναι τραβηγμενα δεν νομιζω υπαρχουν πολλες περιπτωσεις αλλες απλης βιοπραγιας και αλλες σοβαρου τραυματισμου.

Δημοσ.

Εσυ νομιζεις οτι αυτα ειναι τραβηγμενα δεν νομιζω υπαρχουν πολλες περιπτωσεις αλλες απλης βιοπραγιας και αλλες σοβαρου τραυματισμου.

Ναι,άλλα πόσες είναι αυτές οι περιπτώσεις,αναλογικά με το σύνολο των κληρωτών και υπαξ/αξιωματικών;Λίγο πολύ όλοι πέσαμε σε καθίκια και έχουμε πεί (είτε απο μέσα μας/είτε "απ έξω" μας)..."οταν απολυθώ...εγώ-εσένα-θα σε-οχοχοαχοχοοοοοο-μπινέ".

Και φτάνει η απόλυση ,παίρνεις το χαρτί στο χέρι και τρέχεις να φύγεις απο το κωλοχανείο ASAP.Για εκείνα τα αντίποινα ούτε λόγος,αρκετό χρόνο σπατάλησες για την πάρτη τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...