Προς το περιεχόμενο

Στρατός

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραία,με φτιάξατε τώρα...καλά η κυβέρνηση δεν έλεγε για μείωση στους 6 μήνες μέχρι το τέλος της τετραετίας?

Ξέχνα το αυτό. Αν δεις τι κατάσταση επικρατεί μέσα στα στρατόπεδα θα καταλάβεις. ΔΕΝ υπάρχουν άτομα, με αποτέλεσμα να τρώς απίστευτη εμπλοκή και να πέφτει τρελή μαυρίλα.

Ααααααχ με περιμένει μια τρελή εμπλοκούλα τον μάιο.. :cry:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σορρυ καταρχην που ποσταρω εδω ( να φυλαμε κ τα ρουχα μας .. :Ρ ) αλλα ηθελα να ρωτησω .

Μπαινει κανεις 8 Μαιου Θηβα ?

Μπαινει ενας οικογενειακος φιλος τοτε ..

Έχω την εντύπωση ότι καμμία κυβέρνηση δεν θα αυξήσει την θητεία εξ'αιτίας του πολιτικού κόστους που θα είχε μια τέτοια απόφαση.Ποιος θα ψήφιζε μια κυβέρνηση που του στερεί το δικαίωμα εργασίας (και κατά συνέπεια προσωπικής προόδου) για 1.5-2 χρόνια?Εγώ πάντως όχι.

Φιλαρακια,οσοι μπαινετε μεσα τωρα να ξερεται αυτο..θα μαθετε τι να αποφευγεται στην πολιτικη σας ζωη.Ειναι καθαρα χαμενος χρονος στο πιο σημαντικο σημειο της ζωης μας.Τελειωνεις ολα τα υποχρεωτικα(δημοτικο γυμνασιο λυκειο)και απλα..σε κοβουν!!!Και στον ll_neo να στειλει καμια φωτο της πρωην μου..της Monica...............!!!!!!!!!!!!!

Η κωλονοοτροπία που υπάρχει στο στρατό του στυλ "τραβάνε το τέντωμα οι νέοι και οι παλιοί ξύνονται" είναι απο τα πράγματα που με εκνευρίζουν. Ίσως επειδή είμαι νέος και τραβάω εγώ τα πολλά ακόμα. Αλλα είναι τόσο ηλίθιο που βλέπεις και έναν που κάνει 9μηνο να δουλεύει μόνο το πρώτο 3μηνο και μετά να μετράει μέρες για να απολυθεί' date=' και να ρίχνει άκυρα για δουλειές κτλ κτλ.. Είναι κατάντια.[/quote']

Η πραγματικη καταντια ειναι να απολυεσαι και να εχεις ακομα νοοτροπια φανταρου. Υπομονη, ο καιρος περναει γρηγορα και μετα θα θυμασαι μονο τα καλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...