Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αύξηση θητείας τον Νοέμβριο

Τον προσεχή Νοέμβριο ή το αργότερο με την πρώτη σειρά του 2012, τοποθετείται η αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς, από 9 σε 12 μήνες.

Βασική αιτία το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και το οποίο μπλόκαρε τις νέες προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.). Επίσης, προωθούνται απολύσεις ΕΠ.ΟΠ. που ολοκλήρωσαν τον επταετή κύκλο παρουσίας τους στο στράτευμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πλέον δημιουργείται οξύ πρόβλημα επάνδρωσης των μονάδων με την επαναφορά της θητείας στον στρατό στους 12 μήνες (όπως στην Αεροπορία και στο Ναυτικό), να είναι μονόδρομος.

επισης λενε για υποχρεωτικη στρατευση στα 18 ή 19 απ τη μια καλό κατα την αποψη μου επειδη πας και τελειωνεις ,μετα δεν σκεφτεσαι το στρατο, απ την αλλη κακο γιατι υπαρχουν παιδια που δε γουσταρουν ή δε μπορουν για διαφορους λογους κυριως οικονομικους να πανε φανταροι. Σωστα λεει σε ενα σχολιο απο κατω (στην πηγη) οτι θα πρεπει οι στρατιωτες οι κληρωτοι να αμοιβονται με 200 ευρω το μηνα. Να μην τραβαει τοσο μεγαλο ζορι η οικογενεια ...!

http://news247.gr/el...io.1337105.html

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν γαμιουνται οι μαλακες του ΠΑΣΟΚ. Μας εχουν γ@μησει. Σημερα εμαθα οτι πηραν στους εκπαιδευτικους 180 ευρω το μηνα στο ακυρο για τον επομενο χρονο αναδρομικα λεει. Την ωρα που οι λογαριασμοι ειναι στο φουλ. Και τωρα θελουν για να μειωσουν την ανεργια να βαζουν τους ανρθωπους σε μια "φυλακη" 12 μηνες για να μην εχουν αναγκη απο δουλεια. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ στρατο απο το εξωτερικο αλλιως να δωσουμε χαρτια στους μεταναστες απο την τουρκια. ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

λοιπον παιδια φρεσκα νεα.ο στρατος εγινε πλεον 12 μηνο και ισχυει απο τον αυγουστο,οποιος προλαβε 9 μηνο προλαβε.

εξυπνε εχει ερθει ηδη σημα .εσυ υπηρετησες η βαρεσες αναβολη?για το δευτερο σε κοβω γιο

τα μποι

Τελικα το "σημα" που ηρθε και ελεγε οτι απο Αυγουστο γινεται 12μηνο επεσε διανα :rolleyes:

"

Αύξηση θητείας τον Νοέμβριο

Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση για αύξηση θητείας κατά τρεις μήνες στον στρατό ξηράς. Κερδίζει έδαφος η υποχρεωτική στράτευση αμέσως μετά το Λύκειο. Στείλτε μας την άποψή σας

Τον προσεχή Νοέμβριο ή το αργότερο με την πρώτη σειρά του 2012, τοποθετείται η αύξηση της θητείας στον Στρατό Ξηράς, από 9 σε 12 μήνες.

Βασική αιτία το τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και το οποίο μπλόκαρε τις νέες προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ.). Επίσης, προωθούνται απολύσεις ΕΠ.ΟΠ. που ολοκλήρωσαν τον επταετή κύκλο παρουσίας τους στο στράτευμα."

Πηγη: news247.gr

Δημοσ.

Θα καταργήσουν και τα βύσματα ή θα συνεχίζεται οι μισοι να κολοβαράνε και οι άλλοι μισοί να τρέχουν και να μην φτάνουν για να προλάβουν τις υπηρεσίες. Α ρε λαμόγια...

Δημοσ.

ήρθε ήδη σήμα;;

όοοοχι ρε πούστη μου

τρέχω να κόψω αναβολή...

Και να τρεξειςδεν προλαβαινεις. Η μονη ελπιδα ειναι πως δν ειναι επισημο ακομα.

Αντε με τα ζωα που δεν εχουν τι να κανουν κ παιζουν με τη θητεια. 3 μηνες πεταμενοι παραπανω. 3 μηνες φυλακη ακομα.

ΖΩΑ.

Καταργηστε τον στρατο να ησυχασουμε.

Δημοσ.

Και να τρεξειςδεν προλαβαινεις. Η μονη ελπιδα ειναι πως δν ειναι επισημο ακομα.

Αντε με τα ζωα που δεν εχουν τι να κανουν κ παιζουν με τη θητεια. 3 μηνες πεταμενοι παραπανω. 3 μηνες φυλακη ακομα.

ΖΩΑ.

Με τη θητεια παιζανε οσοι τη μειωνανε χωρις να ειναι υπηρεσιακα και επιχειρησιακα δυνατο, για πολιτικους λογους.

Το οτι παει παλι σε 12μηνο ειναι λογω των προβληματων που παρουσιαστηκαν.

Δεν ειμαι υπερ του στρατου, δεν ειμαι υπερ της θητειας γενικα σκατα να φανε, αλλα σου διευκρινιζω το λογο που αυξανεται σε 12. Δε το κανουν απο κομπλεξ ας πουμε...Το κανουν γιατι δεν εχουν λεφτα να παρουν ΕΠΟΠ να καλυψουν τις κενες θεσεις, αρα καποιος πρεπει να βγαλει τις υπηρεσιες, παραλογες η μη.

Δημοσ.

Προβλέπω κοσμοσυρροή στη 2011 Γ' ΕΣΣΟ

Και 12μηνη να γινει η 11Γ, παλι συμφερει λογω του τιγκα κοσμου που θα μαζεψει.

Δημοσ.

ήρθε ήδη σήμα;;

όοοοχι ρε πούστη μου

τρέχω να κόψω αναβολή...

Μέσα δεν είσαι εσύ?

επισης και μη μονιμοποιηση ΕΠ.ΟΠ. που ληγει η 7ετια τους....

ΕΠ.ΟΠ. στην ελεύθερη αγορά μετά από 7ετία? Τη γκαμήσανε..

Δημοσ.

Με τη θητεια παιζανε οσοι τη μειωνανε χωρις να ειναι υπηρεσιακα και επιχειρησιακα δυνατο, για πολιτικους λογους.

Το οτι παει παλι σε 12μηνο ειναι λογω των προβληματων που παρουσιαστηκαν.

Δεν ειμαι υπερ του στρατου, δεν ειμαι υπερ της θητειας γενικα σκατα να φανε, αλλα σου διευκρινιζω το λογο που αυξανεται σε 12. Δε το κανουν απο κομπλεξ ας πουμε...Το κανουν γιατι δεν εχουν λεφτα να παρουν ΕΠΟΠ να καλυψουν τις κενες θεσεις, αρα καποιος πρεπει να βγαλει τις υπηρεσιες, παραλογες η μη.

Σε ολο τον κοσμο ο στρατος ειναι μη υποχρεωτικος. Μονο στο Ελλαδισταν.

Δημοσ.

Το κανουν γιατι δεν εχουν λεφτα να παρουν ΕΠΟΠ να καλυψουν τις κενες θεσεις, αρα καποιος πρεπει να βγαλει τις υπηρεσιες, παραλογες η μη.

Ας βρούν μια λύση λοιπόν. Τα παιδιά του κόσμου τι φταίνε να υποστούν άλλους 3 μήνες φυλακής;

Το μόνο που θα καταφέρουν στο τέλος θα είναι να αυξηθούν οι ανυπότακτοι, και να γυρίσουν την Ελλάδα 30 χρόνια πισω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...