status Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 \ τι εννοείς παραγωγικών σχολών; απο τις παραγωγικές σχολές του ΕΣ (σμυ, σσε, σσασ) δεν βγαίνουν μάγειρες. Μαγείρων ζαχαροπλαστών και τουριστικών επαγγελμάτων.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 oντως ήσουν τυχερός, συνήθως τους επαγγελματίες μάγειρες τους στέλνουν σε λέσχες, κααυ, κτλ και στις μονάδες αφήνουν τους άσχετους να μαγειρεύουν
RedPanda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Η παρεμβαση απτη Ρωσια δεν ερχεται για να κανει ντα τους κακους Τουρκους ή γιατι αγαπησε την ελευθερη Κυπρο... υπάρχει κάποιος λόγος που μου μιλάς σαν να είμαι 10 ?
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μυριζομαι εμπλοκη....ο στρατος ειναι για τον π......... οποιος μπορει να τον αποφυγει ας το κανει
REDODIN7 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μυριζομαι εμπλοκη....ο στρατος ειναι για τον π......... οποιος μπορει να τον αποφυγει ας το κανει Συμφωνω απολυτα
panosno1com Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 μολις εμαθα, εναν φιλο μου που ημασταν μαζι σειρες (308) τον καλεσανε επίστρατο στην κομοτηνη εχει ακουσει κανεις για κανα δικο του που τον καλεσανε?? οταν ημουν μεσα ,στη μοναδα, ο λοχαγος μού ελεγε οτι κανουνε και κανουμε (ως μοναδα) περικοπες στα υλικα των επιστρατων κλπ !
panosno1com Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 στο Σωμα Εφοδιασμου Μεταφορων, και προφανως η μοναδα ηταν τυπεθ (Ταγμα Υποστηριξης Εθνοφρουρας) οποτε ειχαμε και ΛΥΠ και ΛΤΧ ! και ειδικοτητα αρτοποιος , οπως και η σειρα μου που κληθηκε απλα μετα τη σπαρτη εγω πηγα Σαμο ενω αυτος πηγε Εβρό-πη !
FarCry Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Έτσι ο νυν υπουργός Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης κατήργησε την απόφαση του προκατόχου του Ευάγγελου Βενιζέλου για κατάργηση της θητείας κληρωτών σε Αεροπορία και Πολεμικό Ναυτικό, ενώ δόθηκε εντολή μέρος των κατατασσόμενων να μεταφέρονται στους δύο άλλους κλάδους, όπου η θητεία είναι 12 μήνες. http://www.newstoday.gr/article/67093/auxanetai-e-stratiotike-theteia
Mr.Hartnoll Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 και εγώ για αύξηση το βλέπω, η αλήθεια είναι πως από τότε που έγινε 9μηνο πάρα πολλά στρατόπεδα λειτουργούν με το ζόρι με διπλές υπηρεσίες κτλ
nick#18 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Οχι μηηηηηη! Μου 'ρθε το κωλοχαρτο για το 2014! Θελω 9μηνοο!
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 αρλούμπες, έχει να γίνει χαμός με τα Ι5 και τους ανυπότακτους έτσι και το κάνουν...
FarCry Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ηλεκτρονικό θα είναι πλέον το «χαρτί» στράτευσης, καθώς καταργείται η έκδοση, σε έντυπη μορφή, των Εγκυκλίων Διαταγών Προσκλήσεως Στρατεύσιμων (ΕΔΥΕΘΑ), ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στις 27.000 ετησίως. Η σχετική απόφαση εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (e-government) και του εξορθολογισμού των δαπανών. Στο εξής οι Εγκύκλιες Διαταγές Προσκλήσεως Στρατεύσιμων θα αναρτώνται αποκλειστικά στο διαδίκτυο μέσω του «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», των ιστοσελίδων των Γενικών Επιτελείων, καθώς και της ιστοσελίδας της ΔΣΣΝΣ/ΓΕΕΘΑ www.stratologia.gr, ώστε να είναι προσβάσιμες σε όλους τους αποδέκτες. http://www.akous.gr/post.asp?uid=3862
Προτεινόμενες αναρτήσεις