FarCry Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Νομίζω δικαιούσαι και κατ' εξαίρεση μετάθεση. ΝΟΤ σιγά τα ωά. οχι εξαρχης. εχω φιλο που πηγε ετσι. εκανε καποιο διαστημα παραμεθοριο. αλλα να σου πω και κατι? αυτα μικρη σημασια εχουν. υπαρχουν ατομα που λενε οτι εχουν περασει τελεια παραμεθοριο. οποτε δε μπορεις να το αξιολογησεις μονο απο το μερος. ειναι θεμα στρατοπεδου, διοικητη, ατομων και πολλοι αλλοι παραγοντες η μεταθεση γινεται γιατι εσυ εισαι ο προστατης της οικογενειας αφου σου εχει πεθανει ο πατερας. εχει μεινει η μητερα μονη της. λογικο ειναι αυτο. η διαφωνια μου ειναι στο απολυτο κερδος που προκυπτει απο αυτο.
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αντι για 9μηνο κανεις 8μηνο. σιγα τα αυγα Αυτος ο ενας μηνας στην αρχη δεν σου φαινεται. Οσο κοντευει ομως το τελος κανει τρελη διαφορα. Εγω εχω εναν μηνα παραπανω καλοκαιρι και οι φιλοι μου μεσα λιωνουν στον καυσωνα. Ναι δεν λεω, θα επρεπε να ειναι παραπανω απο ενας μηνας, αλλα μην τον υποτιμας και αυτον.
praktikarioς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οχι εξαρχης. εχω φιλο που πηγε ετσι. εκανε καποιο διαστημα παραμεθοριο. αλλα να σου πω και κατι? αυτα μικρη σημασια εχουν. υπαρχουν ατομα που λενε οτι εχουν περασει τελεια παραμεθοριο. οποτε δε μπορεις να το αξιολογησεις μονο απο το μερος. ειναι θεμα στρατοπεδου, διοικητη, ατομων και πολλοι αλλοι παραγοντες Μια από τα ίδια, φίλος έκανε 2 μήνες στο Λαγό και μετά το υπόλοιπο στο Γ' Σώμα, Λόχο Στρατηγείου. Στο Λαγό τον πήγαινε η υπηρεσία 2-1, είχε καλά συμφάνταρα και πολλούς ΕΠΟΠ. Στο Γ' Σώμα τον πήγαινε 1-3, δεν είχε ΕΠΟΠ -μεγάλη υπόθεση αυτό-, είχε όμως κωλοβύσματα του κερατά που με κάθε ευκαιρία χώνανε κόσμο. Απλά στη μετάθεση ήταν δίπλα στο σπίτι του, ήταν ανεβασμένος ψυχολογικά κτλ. Συμφωνούμε πάντως, το πόσο καλά θα περάσεις δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την περιοχή στην οποία θα εκτίσεις τη θητεία σου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Συμφωνούμε πάντως, το πόσο καλά θα περάσεις δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την περιοχή στην οποία θα εκτίσεις τη θητεία σου. Μαζι σου,φυσικα δεν με χαλασε που η παραθεμοριος μου ηταν στα συνορα....μενιδιου-παρνηθας
FarCry Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μαζι σου,φυσικα δεν με χαλασε που η παραθεμοριος μου ηταν στα συνορα....μενιδιου-παρνηθας βρε κωλοβυσμα ναυτικο πηγες?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 βρε κωλοβυσμα ναυτικο πηγες? ΠΑ,2ο ΚΕΠ Παρνηθας η ''παραμεθοριος'' μου
markelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να μπούμε στην ίδια μονάδα με φίλο μου αν το ζητήσουμε;
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να μπούμε στην ίδια μονάδα με φίλο μου αν το ζητήσουμε; θα αστειεύεσαι φυσικά , δεν παίζει με την καμία αυτό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να μπούμε στην ίδια μονάδα με φίλο μου αν το ζητήσουμε; Ειπαμε, ειναι @#$ελο ο στρατος αλλα οχι κ ετσι
praktikarioς Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Υπάρχει περίπτωση να μπούμε στην ίδια μονάδα με φίλο μου αν το ζητήσουμε; Αν το ζητήσεις από το κατάλληλο άτομο ναι. Το άτομο αυτό είναι γνωστό και ως βύσμα.
markelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μιλάτε θεωρητικά ή το έχετε ρωτήσει; Αν είχα βύσμα χαίρω πολύ, δε θα ρωτούσα καν εδώ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μιλάτε θεωρητικά ή το έχετε ρωτήσει; Εμπειρικα
Alejandro Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ναι και μπορείτε να ζητήσετε να είστε και στον ίδιο λόχο, ίδια διμοιρία, ίδιο κρεβάτι και μαζί στις υπηρεσίες! Μάλλον αστειεύεσαι, έτσι; Στρατό θα πάτε, όχι κατασκήνωση.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μιλάτε θεωρητικά ή το έχετε ρωτήσει; Αν είχα βύσμα χαίρω πολύ, δε θα ρωτούσα καν εδώ. λολ! τελικά πλάκα κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις