Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Κάποιοι απολύθηκαν απο την σκοπιά (και έφαγαν και μπιφτέκι),οπότε μήν γκρινιάζετε!
SlimData Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ψηλέ μου δεν γκρίνιαξα ούτε μια φορά σε ολόκληρη τη θητεία. Δεν θα γκρινιάξω μετα από τόσα χρόνια για αυτό. Απλή αναφορά στους φίλους που έχουν απορία
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Επειδή έκανα επιλοχάδικο καναδυο φεγγάρια,οι τιμητικές άδειες είναι λίγο tricky υπόθεση. Σε γενικές γραμμές ο Δίκας οφείλει να σου εγκρίνει τα ΤΑΠ, την άδεια ολυμπιακών αγώνων (που μάλλον οι τελευταίοι τυχεροί ανήκαν στην 2008 ΕΣΣΟ) καθώς και τιμητικές άδειες που έρχονται κατευθείαν απο ανώτερούς του αξιωματικούς (πχ.Ταξίαρχος). Το οτι κρατάμε "καβάτζα" αιμοδοτικές με την λογική οτι θα πάρουμε άδεια καμια 30αρια μέρες στο τέλος δέν λέει τίποτα,όπως δέν λέει τίποτα και το γεγονός οτι ο Λοχαγός μας είναι γαμώ τα παιδιά και μας κολλάει +2 ημέρες όπου βρεθεί και όπου σταθεί.Πάντα είναι στην διακριτική ευχέρεια του διοικητή στης μονάδας.
Pablo_Hasan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Κάποιοι απολύθηκαν απο την σκοπιά (και έφαγαν και μπιφτέκι),οπότε μήν γκρινιάζετε! και κάποιοι σκοτώθηκαν στα στρατόπεδα οπότε μην γκρινιάζετε! παράλογο;
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 και κάποιοι σκοτώθηκαν στα στρατόπεδα οπότε μην γκρινιάζετε! παράλογο; Παράλογο όσο η εγκύκλιος που προβλέπει ένα Χ% απωλειών εν καιρώ ειρήνης...
SlimData Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Επειδή έκανα επιλοχάδικο καναδυο φεγγάρια,οι τιμητικές άδειες είναι λίγο tricky υπόθεση. Σε γενικές γραμμές ο Δίκας οφείλει να σου εγκρίνει τα ΤΑΠ, την άδεια ολυμπιακών αγώνων (που μάλλον οι τελευταίοι τυχεροί ανήκαν στην 2008 ΕΣΣΟ) καθώς και τιμητικές άδειες που έρχονται κατευθείαν απο ανώτερούς του αξιωματικούς (πχ.Ταξίαρχος). Το οτι κρατάμε "καβάτζα" αιμοδοτικές με την λογική οτι θα πάρουμε άδεια καμια 30αρια μέρες στο τέλος δέν λέει τίποτα,όπως δέν λέει τίποτα και το γεγονός οτι ο Λοχαγός μας είναι γαμώ τα παιδιά και μας κολλάει +2 ημέρες όπου βρεθεί και όπου σταθεί.Πάντα είναι στην διακριτική ευχέρεια του διοικητή στης μονάδας. Τους τελευταίους 5,5 μήνες ήμουνα επιλοχάδικο. Επίσης ο λοχαγός που αρχικά με θεώρησε το χειρότερο ρεμάλι γιατί έχω ένα θεματάκι με τις εντολές, φεύγοντας έσταζε μέλι. Ούτε αυτό βοήθησε. Τις μέρες δεν ήθελα να τις κρατήσω για το τέλος, απλά ήμουνα σε κωλομονάδα και δεν γινότανε να τις πάρω. Και δεν ήταν οι μόνες μέρες που μου φάγανε. Είχαμε ποδοσφαιρικό τουρνουά το οποίο κερδίσαμε εμείς. Στην ομάδα 16 εποπ και 2 φαντάροι. Ο ταξίαρχος είχε τάξει 10 μέρες στους παίκτες της νικήτριας μονάδας. Ξέρεις τι πήραμε οι 2 φαντάροι ε...?
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ε κοίτα,άλλο σου τάζω και άλλο τις γράφω κανονικά.Κάπου υφίσταται ένα μαγικό βιβλίο (δέν το έχω δεί ποτέ και δέν νομίζω να είναι η ημερήσια διαταγή) στο οποίο καταχωρούνται οι τιμητικές -μεταξύ άλλων-. Όσο για τον λοχαγό,την δουλειά του κάνει.Μπορεί υπο άλλες συνθήκες να είσαστε οι καλύτεροι φίλοι και να παίζατε φάπες,άλλα απο την στιγμή που φοράς την στολή είσαι υποχρεωμένος να παίξεις θέατρο.Δέν τους δικαιολογώ πάντως σε καμία περίπτωση...σάν εργασία,επιλογή τους είναι ...
SlimData Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Γραμμένες οι μέρες όλες, εγώ έστελνα τα έγγραφα στον διοικητή για έκριση/υπογραφή... Τέλος πάντων, όπως είπα και πριν, δεν γκρίνιαξα ούτε μια φορά τότε, γελάω κιόλας τώρα. Απλά το γράφω για τα παιδιά που μπάινουν τώρα ή είναι ήδη μέσα να ξέρουν ότι παίζουνε τέτοιες φάσεις. Και δύσκολες καταστάσεις περάσανε-περάσαμε όλοι. Υπομονή
funbreaker Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ρε μάγκες, για να κάνει κάποιος 8μηνο τι λόγοι μπορεί να υπάρχουν?
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Ρε μάγκες, για να κάνει κάποιος 8μηνο τι λόγοι μπορεί να υπάρχουν? είναι 1ος η 2ος γιος πολύτεκνης(4μελούς) οικογένειας
Andy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οταν εισαι προστατης οικογενειας τι ισχυει ακριβως??
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 www.thiteia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=56
FarCry Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 οταν εισαι προστατης οικογενειας τι ισχυει ακριβως?? αντι για 9μηνο κανεις 8μηνο. σιγα τα αυγα
praktikarioς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Νομίζω δικαιούσαι και κατ' εξαίρεση μετάθεση. ΝΟΤ σιγά τα ωά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις