panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 ναι ναι σωστα, 15 αυγουστο δεν μπαινουν,εχεις δικιο! Θυμαμαι με τη 09 Γ εσσο ειχα μπει 17 αυγουστου. και ειχαν μπει 17 - 18 -19 τοτε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 υπάρχει περιορισμός από τον κανονισμό για μέχρι πότε μπορείς να πάρεις αιμοδοτική άδεια από τότε που έδωσες ή είναι θέμα διοικητή?
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Απ οτι μας λεγανε στο κεντρο σε εμας, αν δωσεις ενω εισαι στο Κεντρο, θα τις παρεις τις 2 μερες αδεια οταν πας στη μοναδα και παρεις κανονικη πολυημερη αδεια. ΘΑ γραφτουν στο φυλλο πορειας σου οι 2 μερες. Βεβαια ειναι και αναλογως τη μοναδα που θα πας, σε μας ο δικας ειχε δωσει 2 μερες Ελευθερος Υπηρεσιας .... Τωρα αν υπαρχει καποιος περιορισμος... δε ξερω..
kos210 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά όταν συμπληρώνω αυτή την παρακάτω φόρμα μου εμφανίζει το εξής: «Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. » Είναι έγκυρο αυτό;Την αναβολή την είχα διακόψει μέσα Απριλίου και στη στρατολογία μου είπαν πως θα μπω Αύγουστο όπως και ήθελα. Ελπίζω να μην κάθομαι μέχρι τον Νοέμβριο χωρίς λόγο...
panosno1com Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δοκιμασε γυρω στις 15- 17 του μηνα ... ! Επισης, (ξερω θα ακουστει χαζο αλλα λεω μηπως) προσεξε μπας και βαζεις τπτ λαθος στοιχεια απο βιασυνη ας πουμε!
kos210 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 δοκιμασε γυρω στις 15- 17 του μηνα ... ! Επισης, (ξερω θα ακουστει χαζο αλλα λεω μηπως) προσεξε μπας και βαζεις τπτ λαθος στοιχεια απο βιασυνη ας πουμε! Τα στοιχεία είναι σίγουρα σωστά. Αν πάρω τηλέφωνο στη στρατολογία θα βγει άκρη ή θα πρέπει να πάω από εκεί να μου πουν τι γίνεται; Ελπίζω απλά να μην έχει ενημερωθεί ακόμα γιατί μόλις τελείωσα τις σπουδές και δεν θέλω να κάθομαι τόσους μήνες χωρίς δουλειά απλά περιμένοντας να μπω στρατό.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 αν παρεις στο αρμοδιο στρατολογικο γραφειο, ο καραβανας ή ο επ.οπ θα κοιταξει τον υπολογιστη και θα σου πει ... Εγω οταν επαιρνα στο στρατολογικο γραφειο του πειραια απαντουσανε σχεδον αμεσως (αντε να περιμενα κανα 2 λεπτο στην αναμονη) και επαιρνα κατα τις 9 το πρωι .. Κι απο κει να πας βεβαια το ιδιο ειναι αλλα καλυτερα απ το τηλεφωνο αν εχεις κατι καλυτερο να κανεις. Εγω παντως την ειχα κοψει την αναβολη αρχες μαρτιου αλλα απ οτι βρηκα * εισαι στα ορια * http://www.ellinikos...katataksi_1.asp
xpapias Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Με τη διαφορά ότι τώρα παίζουν πολλά σενάρια. Ακούγεται ότι η σειρά του Αυγούστου μπορει να σπάσει σε Αυγουστο + Σεπτέμβρη επειδή έχουν κλείσει πολλά κέντρα εκπαίδευσης. Επιπλέον ενώ σε προηγούμενες σειρές τέτοια εποχή είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο που πάει ποιός, τώρα δεν υπάρχει τίποτα - ακόμα.
pOLoS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 λογικα θα αργήσει να μπει η σειρά του Αυγούστου γιατί τώρα είναι οι μεταθέσεις των εποπ, αξιωματικών ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Απ οτι μας λεγανε στο κεντρο σε εμας, αν δωσεις ενω εισαι στο Κεντρο, θα τις παρεις τις 2 μερες αδεια οταν πας στη μοναδα και παρεις κανονικη πολυημερη αδεια. ΘΑ γραφτουν στο φυλλο πορειας σου οι 2 μερες. Βεβαια ειναι και αναλογως τη μοναδα που θα πας, σε μας ο δικας ειχε δωσει 2 μερες Ελευθερος Υπηρεσιας .... Τωρα αν υπαρχει καποιος περιορισμος... δε ξερω.. έχω το κλασικό χαρτάκι, δεν μου είχαν γραφτεί το φύλλο πορείας... anyway μιας και είναι θέμα διοικητή τον ρώτησα και μου απάντησε όποτε θες, άρα τις κρατάμε για το τέλος...
panosno1com Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 α αφου ειναι ετσι νταξει ! Εχε υποψιν σου ομως οτι μπορει στο τελος ο δικας να σου δωσει καμια τιμητικουλα, αν δεν παιζει εμπλοκη στη μοναδα... Παντως νταξει οπως βολευει εσενα και αναλογα πως ειναι τα πραγματα στη μοναδα σου!
RedPanda Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ...άρα τις κρατάμε για το τέλος... ακόμα θυμάμαι ένας μάγερας που δεν πολυείχε επαφή με τον λόχο κατά το τέλος της θητείας του βγήκε στην αναφορά και άρχισε να ζητάει κανονικές, αιμοδοτικές, τιμητικές... ο καινούργιος Λοχαγός είχε αρχίσει να κάνει γκριμάτσες πανικού και κρατιόμασταν να μην πέσουμε κάτω από τα γέλια. Τελικά του είπε πάρε ένα σαββατοκύριακο κανονική και τα ξανασυζητάμε την Δευτέρα. Είχαμε γαμάτο λοχαγό. Περνούσε "από που είσαι εσύ?" "Σέρρες κύριε λοχαγε" "θέση για κάμψεις οι Σέρρες"
demessakis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 υπάρχει περιορισμός από τον κανονισμό για μέχρι πότε μπορείς να πάρεις αιμοδοτική άδεια από τότε που έδωσες ή είναι θέμα διοικητή? Τυπικά πρέπει να τις πάρεις μέσα σε 2 μήνες. Αλλά είναι καθαρά στην κρίση του διοικητή. Εγώ την είχα πάρει μετά από 4 μήνες (στα τελειώματα). Κύριε διοικητά, αν διαβάζεις insomnia, σε ευχαριστώ και πάλι. Είσαι μεγάλο αλάνι.
panosno1com Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 ακόμα θυμάμαι ένας μάγερας που δεν πολυείχε επαφή με τον λόχο κατά το τέλος της θητείας του βγήκε στην αναφορά και άρχισε να ζητάει κανονικές, αιμοδοτικές, τιμητικές... ο καινούργιος Λοχαγός είχε αρχίσει να κάνει γκριμάτσες πανικού και κρατιόμασταν να μην πέσουμε κάτω από τα γέλια. Τελικά του είπε πάρε ένα σαββατοκύριακο κανονική και τα ξανασυζητάμε την Δευτέρα. Είχαμε γαμάτο λοχαγό. Περνούσε "από που είσαι εσύ?" "Σέρρες κύριε λοχαγε" "θέση για κάμψεις οι Σέρρες" αυτο ηθελα να πω και στο προηγουμενο μηνυμα,οτι μερικες φορες καλο ειναι να παιρνεις την αδεια το συντομοτερον δυνατον ενω σε αλλες μοναδες μπορεις να την αφηνεις κι για το τελος χωρις προβλημα..!
SlimData Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Έδωσα αίμα 3 φορές, ήμουν πολλά χρόνια αιμοδότης έτσι κι αλλιώς. Μου λέγανε συνέχεια τώρα δεν γίνεται, ούτε τώρα, ούτε τώρα... Κάποια στιγμή κάνα τρίμηνο πριν απολυθώ μου λέει ο διοικητής "φύγε τώρα με την κανονική σου και θα σου δώσω 15 μέρες στην απόλυση.." Τι άδεια απόλυσης πήρα τελικά? 8 ώρες υπηρεσιακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις