slygeo87 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Τι ωραία που τα λέει από τη Σουηδία ρε γαμώτο. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ζηλεύω.
gnsX Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 gnsX = Μαμρα ο παντοτινος? :lol: ο παππούς του επίτιμου κι έτσι
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Οποιος γουσταρει τοσο πολυ τον στρατο να παει να γινει μονιμας και να τον αφησει ως εχει ( ή να τον καταργησει) γιατι οι υπολοιποι δεν γουσταρουμε. Αμα καποιος θελει να τρεχει καθε μερα για ολη του την θητεια, υπαρχουν λυσεις. Οι υπολοιποι παμε αναγκαστικα και δεν θελουμε να μας χαλιζουν τον ερωτα. Μα δεν είπαμε ότι μας αρέσει ο στρατός , απλά λέμε τι θα ήταν καλύτερο. Δηλαδή θα προτιμούσες να σε τρέχουν σε αγγαρείες όλη μέρα από το να έκανες βολές η γυμναστική? γιατί εδώ μιλάμε περνώντας ως δεδομένο ότι θα πάμε μιας και είναι υποχρεωτικό, τώρα οποιος βρει τρόπο να μην πάει ωραία αλλα δεν βρίσκουμε όλοι τρόπους να μην χάσουμε χρόνο από την ζωή μας τουλάχιστον όμως να έχει κάποιο λόγο ο χρόνος που χάθηκε και όχι να κάνουμε τους υπηρέτες του κάθε κομπλεξικού. Δεν μου αρέσει ο στρατός , απεχθάνομαι τους κομπλεξικούς στρατιωτικούς και πολλά αλλα όμως θα ήθελα να έχω τρόπο να προστατέψω τους δικούς μου τους φίλους μου και τον εαυτό μου σε περίπτωση που χρειαστεί οποτε μια εκπαίδευση σωστή που απέχει από το 99% της σημερινής στρατιωτικής θητείας θα μου ήταν χρήσιμη. Τώρα οποιος δεν γουστάρει ούτε αυτό και δεν γουστάρει γενικά (ακόμα και αν ο στρατός ήταν σωστός και δεν είχε τίποτα από αυτά που ανέφερα) τότε ας κάτσει σπίτι του αλλα σε περίπτωση που χρειαστεί δεν θα τον προστατεύσω και φαντάζομαι ούτε οι υπόλοιποι.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 τάρει ούτε αυτό και δεν γουστάρει γενικά (ακόμα και αν ο στρατός ήταν σωστός και δεν είχε τίποτα από αυτά που ανέφερα) τότε ας κάτσει σπίτι του αλλα σε περίπτωση που χρειαστεί δεν θα τον προστατεύσω και φαντάζομαι ούτε οι υπόλοιποι. Δεν θελω να στο χαλασω αλλα μονο σου θα εισαι οι υπολιποι θα παρουν τον μπουλο για εξωτερικο Πριν πολλα χρονια που ο στρατος ηταν πιο αυστηρος εγυνε το σκινηκο με τα ιμια και σε πληροφορω επειδη ειχα ξαδερφο που υπηρετουσε μου ειπε οτο ψαχναν στελεχοι για διαταγες
nicoc89 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δημοσ. 14 Μαΐου 2011 Δεν θελω να στο χαλασω αλλα μονο σου θα εισαι οι υπολιποι θα παρουν τον μπουλο για εξωτερικο Πριν πολλα χρονια που ο στρατος ηταν πιο αυστηρος εγυνε το σκινηκο με τα ιμια και σε πληροφορω επειδη ειχα ξαδερφο που υπηρετουσε μου ειπε οτο ψαχναν στελεχοι για διαταγες Δεν θα είμαι μονος μου , μην βλέπεις εσύ η ο κύκλος σου που έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αυτό, μακάρι να μπορούσαμε όλοι όμως δυστυχώς το εξωτερικό δεν είναι εφικτή λύση για όλους μας. Μακάρι να ζούσαμε την εποχή που το να φύγεις για το εξωτερικό σήμαινε μια καλύτερη τύχη και δεν χρειαζόταν να έχεις δέκα πτυχία και αν.. όπως έκαναν γονείς και οι παππούδες μας.. Σε αυτό που λες πάντως έχεις δίκιο , αν γίνει οτιδήποτε οι πρώτοι που θα εξαφανιστούν θα είναι τα μεγάλα κεφαλια (δεν το αναλύω μήπως και δεν επιτρέπεται από τους κανόνες). Πριν πολλα χρονια που ο στρατος ηταν πιο αυστηρος Πάντως εγώ δεν μίλησα για αυστηρό στρατό μίλησα για σωστό στρατό , δηλαδή να γίνετε η εκπαίδευση που πρέπει να γίνει και να μην κάθεσαι 8-9 μήνες να κανεις τον υπηρέτη του κάθε κομπλεξικού. Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγους μήνες και να εκπαιδευόμαστε καλύτερα.
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Καλή φάση στο Ισραήλ με τις γυναίκες στα στρατά. Θα μειωνόταν και η θητεία όλων πιστεύω. Αποδέσμευση από την υποχρέωση στις μητέρες και οι υπόλοιπες κανονικά. Δεν βλέπω λόγο να μην γίνει.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν θα είμαι μονος μου , μην βλέπεις εσύ η ο κύκλος σου που έχετε την δυνατότητα να το κάνετε αυτό, μακάρι να μπορούσαμε όλοι όμως δυστυχώς το εξωτερικό δεν είναι εφικτή λύση για όλους μας Και πιος σου ειπε πως εγω εχω φρανγκα , ειμαι σαν τον μεσο ελληνα απλα σε καθε πολεμο υπαρχουν προσφυγες ετσι και εχω οπως πολλοι αλλοι θα προσπαθησουμε να παμε καπου καλυτερα με οτι μεσο μπορουμε ακομα και με τα ποδια . Παντος αν καταλαβα καλα αν ειχες λεφτα θα την εκανες με ελαφρα ? Πάντως εγώ δεν μίλησα για αυστηρό στρατό μίλησα για σωστό στρατό , δηλαδή να γίνετε η εκπαίδευση που πρέπει να γίνει και να μην κάθεσαι 8-9 μήνες να κανεις τον υπηρέτη του κάθε κομπλεξικού. Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγους μήνες και να εκπαιδευόμαστε καλύτερα. Σωστο στρατο θελω και εγω αλλα ποτε δεν προκειτε να γυνει πιστεψε με
Merdock Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Πάντως εγώ δεν μίλησα για αυστηρό στρατό μίλησα για σωστό στρατό , δηλαδή να γίνετε η εκπαίδευση που πρέπει να γίνει και να μην κάθεσαι 8-9 μήνες να κανεις τον υπηρέτη του κάθε κομπλεξικού. Θα μπορούσαμε να πηγαίνουμε λίγους μήνες και να εκπαιδευόμαστε καλύτερα. Ακόμα και εγώ που δεν τον πάω τον στρατό(για διάφορους λόγους) και θα προσπαθήσω να τον αποφύγω αν ίσχυε αυτό που λες ίσως να πήγαινα ευχαρίστως. Πχ να ήταν 3-4 μήνες αλλά να έκανες καθημερινά σωστή γυμναστική,να σου έκαναν μαθήματα τακτικής/στρατηγικής,να σου έδειχναν πως να χρησιμοποιήσεις σωστά το όπλο,να κάνατε διάφορα σενάρια συμπλοκών χρησιμοποιώντας paintball κτλ. Βέβαια όλα αυτά είναι too good to be true γι'αυτό με το που τελειώσω τη σχολή θα προσπαθήσω να την κάνω έξω με τη μια χωρίς να πάω στρατό αν και έχω να ακούσω τρελή γκρίνια από γονείς
panosno1com Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Οχι, απλα θα τους δωσουμε να φανε απο το φαι του στρατου (αν και τωρα τελευταια ειναι βελτιωμενο). Ελπιζω ο εχθρος να μην στεναχωρηθει αν το κρεβατι μας δε ειναι αεροδρομιο βεβαια ετσι ;;;
iGoPod Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Να ρωτησω κατι ειμαι 17 και του χρονου μολις τελιοσω την 3η λυκειου θελω να μπω μονιμος στον στρατο ενας γερακος γνωστος μου μου ειχε πει πως ο γαμπρος του μπηκε τωρα προσφατα στον στρατο σαν μηχανικος αεροσκαφων και περνει 3.000€.Επισης και ο θειος μου ηταν μηχανικος αεροσκαφων και ηξερα οτι επερνε πολλα λεφτα δεν εχω ρωτισει ποσα.Και ρωταω πως γινεται να μπω στον στρατο σαν μηχανικος αεροσκαφων?
foufoutios Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 γιατι δε ρωτας τον γερακο ή τον θειο σου και μετα να μας πεις και σε εμας?
angmar Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Να ρωτησω κατι ειμαι 17 και του χρονου μολις τελιοσω την 3η λυκειου θελω να μπω μονιμος στον στρατο ενας γερακος γνωστος μου μου ειχε πει πως ο γαμπρος του μπηκε τωρα προσφατα στον στρατο σαν μηχανικος αεροσκαφων και περνει 3.000€.Επισης και ο θειος μου ηταν μηχανικος αεροσκαφων και ηξερα οτι επερνε πολλα λεφτα δεν εχω ρωτισει ποσα.Και ρωταω πως γινεται να μπω στον στρατο σαν μηχανικος αεροσκαφων? Τώρα που προλαβαίνεις, διαβάζεις του κερατά και περνάς στη Σ.Μ.Α. αν την τελειώσεις θα είσαι μηχανικός στην αεροπορία. Λύθηκε το πρόβλημά σου... λέμε τώρα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Eχει ενδιαφερον η οπτικη γωνια του νεαρου παντως. "θελω να μπω μονιμος στον στρατο ενας γερακος γνωστος μου μου ειχε πει πως ο γαμπρος του μπηκε τωρα προσφατα στον στρατο σαν μηχανικος αεροσκαφων και περνει 3.000€.Επισης και ο θειος μου ηταν μηχανικος αεροσκαφων και ηξερα οτι επερνε πολλα λεφτα " Μοναδικο κριτηριο το εισοδημα. Να ειναι "πολλα τα λεφτα". ΥΓ. 3.000 ευρω οι νεοι μηχανικοι αεροσκαφων στο στρατο λιγο χλωμο αλλα λεμε τωρα. ΥΓ2. Για να μπει ΣΜΑ θα πρεπει να μαζεψει καμποσα μορια και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο για ατομο που δεν γνωριζει ορθογραφια/συνταξη/σημεια στιξης. Ισως καμια σχολη υπαξιωματικων να ηταν λιγο πιο ρεαλιστικη περιπτωση, αλλα θα μου πεις ο στοχος του γραφοντος ειναι τα πολλα λεφτα, οποτε δεν μας εξυπηρετουν οι σχολες υπαξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις