Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσέχετε πώς εκφράζεστε -κυρίως αν οι απόψεις των άλλων χρηστών σας ενοχλούν ή σας εξοργίζουν.

Αν δε θέλετε να στείλετε αναφορά, αγνοήστε το μήνυμα ή τα μηνύματα που θεωρείτε προβληματικά. Εφόσον επιλέξετε να στείλετε αναφορά, απέχετε από κάθε κόντρα και μην απευθύνετε χαρακτηρισμούς έως ότου επιληφθεί κάποιος συντονιστής.

Παρακαλώ, μη με υποχρεώσετε να επανέλθω.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Ελληνικός στρατός και η Πολεμική Αεροπορία θα πρέπει να ακολουθησει το μοντέλο του Ισραήλ, δηλαδή μιας μικρής χώρας με πολύ σοβαρά προβλήματα εθνικής ασφάλειας..

Ολες οι Ελληνιδες για τουλάχιστον 6 μήνες στο στρατό..

Εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες σε σημείο να βάζεις την στρατιωτική σου εκπαίδευση στο βιογραφικό..

Εκμάθηση πολεμικών τεχνών και περισσότερη γυμναστική με λιγότερες αγγαρίες και σκοπιές..

Καλύτερο φαγητό και περισσότερο ύπνο με περισσότερες ασκήσεις (σκοινάκια κτλ)..

Περισσότερες άδειες

Δυνατότητα επιλογής μονάδας που θα υπηρετήσεις και φυσικά αξιοκρατικά τους πρώτους 6 μήνες όλοι Εβρό ή νησιά..

Ειδική μονάδα για ομοφυλόφιλους και πρεζόνια

Δηλαδή να μπαίνεις στο στρατό και να μαθαίνεις πώς να σκοτώνεις και να συνεχίζεις την καριέρα σου παράλληλα αντί να λουφάρεις και να σκέφτεσαι πότε θα απολυθείς για να βρείς δουλειά..

Οποιος δέν υπηρετεί να μουτζουρώνονται τα χαρτιά του και να δημοσιεύεται το όνομα του στις εφημερίδες και την τηλεόραση

Δημοσ.

Εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες

Εκμάθηση πολεμικών τεχνών και περισσότερη γυμναστική με λιγότερες αγγαρίες και σκοπιές..

Καλύτερο φαγητό και περισσότερο ύπνο με περισσότερες ασκήσεις (σκοινάκια κτλ)..

Περισσότερες άδειες

Σε αυτά συμφωνώ , τα υπόλοιπα δεν θα τα χαρακτηρίσω και θα σεβαστώ το insomnia και τους mods αλλα επειδή πρέπει να δώσω έναν χαρακτηρισμό έστω και στο ελάχιστο μήπως είσαι υπερβολικός? μην μου απαντήσεις αμέσως σκέψου πρώτα δέκα λεπτά τι έγραψες και απάντα αν θες..

Δηλαδή να μπαίνεις στο στρατό και να μαθαίνεις πώς να σκοτώνεις και να συνεχίζεις την καριέρα σου παράλληλα αντί να λουφάρεις και να σκέφτεσαι πότε θα απολυθείς για να βρείς δουλειά..

Οποιος δέν υπηρετεί να μουτζουρώνονται τα χαρτιά του και να δημοσιεύεται το όνομα του στις εφημερίδες και την τηλεόραση

Πραγματικά δεν έχω λόγια (που να είναι μέσα στους κανόνες λειτουργίας) για να χαρακτηρίσω αυτές τις ακραίες απόψεις..

Δημοσ.

Σε αυτά συμφωνώ , τα υπόλοιπα δεν θα τα χαρακτηρίσω και θα σεβαστώ το insomnia και τους mods αλλα επειδή πρέπει να δώσω έναν χαρακτηρισμό έστω και στο ελάχιστο μήπως είσαι υπερβολικός? μην μου απαντήσεις αμέσως σκέψου πρώτα δέκα λεπτά τι έγραψες και απάντα αν θες..

Πραγματικά δεν έχω λόγια (που να είναι μέσα στους κανόνες λειτουργίας) για να χαρακτηρίσω αυτές τις ακραίες απόψεις..

Σε ευχαριστουμε για την συμμετοχή σου και σε παρακαλούμε μην το πέρνεις το θέμα προσωπικά.. Αν και έγραψα.. Ομοφιλόφιλοι και πρεζόνια σε ειδικές μονάδες.. Μερικοί είναι ικανοί να γυρίσουν το πουλόβερ ή να αρχισουν να πέρνουν ναρκωτικά προκειμένου να μην πάνε στρατό

Δημοσ.

Σε ευχαριστουμε για την συμμετοχή σου και σε παρακαλούμε μην το πέρνεις το θέμα προσωπικά.. Αν και έγραψα.. Ομοφιλόφιλοι και πρεζόνια σε ειδικές μονάδες.. Μερικοί είναι ικανοί να γυρίσουν το πουλόβερ ή να αρχισουν να πέρνουν ναρκωτικά προκειμένου να μην πάνε στρατό

E δεν νομίζω ρε φιλε είπαμε σιγά μην αλλάξει γούστα ο καθένας η να αρχίσει τα ντρόγκια για να γλιτώσει το στρατό. Ούτος η άλλος δεν τον γλιτώνεις με αυτό τον τρόπο απότι ξέρω. Πάντως ο σχολιασμός μου δεν αφορούσε τους ομοφυλόφιλους και τους ναρκομανείς αλλα τα υπόλοιπα που εγγραφες , γιατί με αυτά δεν έχω σχέση αλλά και δεν τους κρίνω. ^_^

Πάντως όσον αφορά το ότι ο στρατός θα έπρεπε να είναι περισσότερες ασκήσεις , γυμναστική , πολεμικές τέχνες και εκπαίδευση στα όπλα και λιγότερες αγγαρείες συμφωνώ γιατί θα είχες τουλάχιστον έναν λόγο να πας. Τώρα όταν πάω εγώ και αντί να με μάθουν να χειρίζομαι άψογα τα όπλα με μαθαίνουν πως να χειρίζομαι άψογα τα καθαριστικά με συγχωρείς αλλα δεν με προδιαθέτει να πάω. Βεβαια θα πάω απλά θα ήθελα να είναι περισσότερο στρατός και λιγότερο μέρος να βγάλουν τα κόμπλεξ τους καραβανάδες.

Ήθελα να ξερα σε περίπτωση πολεμου τι θα κάνουμε οι φαντάροι θα τους πετάμε πατάτες και καθαριστικό να τους τυφλώσουμε? :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Αδωνη εσυ?

Καλα κανεις και φευγεις Σουηδια

Δημοσ.

Αδωνη εσυ?

Καλα κανεις και φευγεις Σουηδια

Το μονο που μετανοιώνω είναι που δέν πήγα ειδικές δυνάμεις στο Μεγάλο Πεύκο.. Δέν πειράζει! Το βλέπω με τα κυάλια..

Δημοσ.

Ήθελα να ξερα σε περίπτωση πολεμου τι θα κάνουμε οι φαντάροι θα τους πετάμε πατάτες και καθαριστικό να τους τυφλώσουμε? :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι, απλα θα τους δωσουμε να φανε απο το φαι του στρατου :P (αν και τωρα τελευταια ειναι βελτιωμενο).

Δημοσ.

Οχι, απλα θα τους δωσουμε να φανε απο το φαι του στρατου :P (αν και τωρα τελευταια ειναι βελτιωμενο).

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Οποιος γουσταρει τοσο πολυ τον στρατο να παει να γινει μονιμας και να τον αφησει ως εχει ( ή να τον καταργησει) γιατι οι υπολοιποι δεν γουσταρουμε.

Αμα καποιος θελει να τρεχει καθε μερα για ολη του την θητεια, υπαρχουν λυσεις.

Οι υπολοιποι παμε αναγκαστικα και δεν θελουμε να μας χαλιζουν τον ερωτα.

Δημοσ.

Οποιος γουσταρει τοσο πολυ τον στρατο να παει να γινει μονιμας και να τον αφησει ως εχει ( ή να τον καταργησει) γιατι οι υπολοιποι δεν γουσταρουμε.

Αμα καποιος θελει να τρεχει καθε μερα για ολη του την θητεια, υπαρχουν λυσεις.

Οι υπολοιποι παμε αναγκαστικα και δεν θελουμε να μας χαλιζουν τον ερωτα.

Γιατι?συζητηση για τον στρατο δεν κανουμε?tips για μια καλυτερη και πιο ευκολη θητεια δεν λεμε?τι σε χαλαει?

Αλλο ο μονιμας και αλλο ο φανταρος.

Και στο κατω κατω καποια φανταρακια που λενε οτι ενταξει δεν ειναι τοσο δυσκολα εαν το παρεις αποφαση,τι σημαινει αυτο?οτι πρεπει να γινουν μονιμαδες?σωωωπα ρε.

Δηλαδη τι ειναι ο στρατος?μονο χωσιμο το ενα βυσμα το αλλο και αυτος που δεν εχει,καλυτερα να παρει αναβολη?τι λετε μωρε?

Ολοι αναγκαστικα παμε.αυτος που τον γουσταρει παει ειδικες δυναμεις στο κατω κατω.(και οι μισοι απο αυτους σχεδον τα παρατανε).

Δημοσ.

15 μηνες στον στρατο, 4 διαφορετικοι λοχοι, γνωρισα καμια 200ρια ατομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πηγε γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πηγαιναν. Μια υποχρεωση ειναι και παμε/πηγαμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

Δημοσ.

15 μηνες στον στρατο, 4 διαφορετικοι λοχοι, γνωρισα καμια 200ρια ατομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πηγε γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πηγαιναν. Μια υποχρεωση ειναι και παμε/πηγαμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

3500 μήνες στη ζωή,7 διαφορετικές πόλεις,γνώρισα καμιά 5000 άτομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πλήρωνε εφορία γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πλήρωναν. Μια υποχρεωση ειναι και πληρώνουμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

* τα νούμερα είναι τυχαία :ρ

Δημοσ.

@Stockholm4ever δεν θέλω να λογομαχήσω ούτε να αρχίσω καβγά αυτή είναι η γνώμη σου και την σέβομαι σαν δημοκρατικός και πολιτισμένος πολίτης .

Για μένα αν δεν είχα το Ι5 παθολογικό και έπρεπε να υπηρετήσω η γνώμη μου θα ήταν ξεκάθαρη και απλή .

Χώρα που αφήνει την μάνα μου με καρκίνο 3 μέρες σε ράντσο δεν αξίζει να την υπηρετήσω !

Δημοσ.

3500 μήνες στη ζωή,7 διαφορετικές πόλεις,γνώρισα καμιά 5000 άτομα απο κοντα, συμπερασμα........

......ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υπηρξε που πλήρωνε εφορία γιατι ηθελε. Ολοι μα ολοι αν ειχαν επιλογη δεν θα πλήρωναν. Μια υποχρεωση ειναι και πληρώνουμε ολοι γιατι ειναι υποχρεωτικο, αλλοι γκρινιαζοντας, αλλοι παλι χωρις γκρινιες.

* τα νούμερα είναι τυχαία :ρ

Ναι, κάτι ψυλλιαστήκαμε με αυτό το "291 χρόνια στη ζωή".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...