Dark_son20 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Quick question: Είναι μακριά το στρατόπεδο της θήβας από τον οσε θήβας; Θέλει μια φίλη μου να πάει, αν πάει με τον οσε, πως μπορεί να πάει μετά στο στρατόπεδο; (ταξί; ) αν θυμάμαι καλά με τα πόδια δεν το πας... αλλά το ΚΤΕΛ σταματάει και έξω από το στρατόπεδο γιατί να πάει με τρένο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Γυναίκες στο στρατό; Για πες για πες!!!!!! Mπα κανα γκομενο θα θελει να παει να δει η δεσποινιδα Πάντως να ξέρετε για όσους είναι να μπουν, γνώμη μου βέβαια, πως στο στρατό συγκεκριμένα ό,τι και επίπεδο μόρφωσης να έχει ο συνάδελφος σου, είναι συνάδελφος σου. Σίγουρα θα έχεις κάτι κοινό να πεις και να κάνεις. Εσύ του μεταπτυχιακού θα καθαρίζεις τα σκατά παρέα με το μπαστουνόβλαχο από το γαϊδουρονήσι ξερω 'γω. E σιγουρα θα χεις να πεις κατι κοινο απτη στιγμη που η ζωη σας τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο ειναι ολοιδια. Κατα τ'αλλα το μονο πιθανο κοινο ειναι η μπαλα, τα αμαξια, ισως και οι γυναικες (αν και τετοιες κουβεντες παντα τις απεφευγα στο στρατο, γιατι οποιος τις ανοιγε ηθελε απλα να δειξει οτι ειναι αντρακλας, εξαιρουνται μερικες περιπτωσεις πικραμενων που τους εστειλε η γκομενα πανω στη θητεια τους και ηθελαν απλα να πουν τον πονο τους καπου).
tolis_01 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 αν θυμάμαι καλά με τα πόδια δεν το πας... αλλά το ΚΤΕΛ σταματάει και έξω από το στρατόπεδο γιατί να πάει με τρένο? Αυτό μου είπε να ρωτήσω, αυτό ρώτησα, διαταγές εκτελούσα Χμ, άρα το κτελ την βολεύει περισσότερο; (ε, ναι, επισκεπτήριο θέλει να πάει, όχι να καταταχθεί chill )
bgeorgalas Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Να πω: αποφάσισα να κόψω την αναβολή μου σαν μόνιμος κάτοικος εξωτερικού και να παω να υπηρετήσω, με δεδομένα ότι α. θα κάνω εξάμηνο β. θα είμαι πολεμικό ναυτικό (αν δεν μου αλλάξουν κλάδο κατάταξης τώρα) είναι καλύτερα να μπω φλέβάρη ή μάιο? Εγώ τείνω προς φλεβάρη με το σκεπτικό ότι αν όλα πάνε καλά τέλη ιούλιου θα απολύομαι και επιπλέον η καταγωγή είναι από νησί στην παραμεθόριο (αν με πάνε σπίτι όλο και κάνα μπανάκι/ψάρεμα θα πάιξει) τι λέτε?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παραδοσιακα η σειρα του Φλεβαρη ειναι καλυτερη απο αυτη του Μαιου γιατι εχει παραπανω κοσμο.
akpe Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παραδοσιακα η σειρα του Φλεβαρη ειναι καλυτερη απο αυτη του Μαιου γιατι εχει παραπανω κοσμο. Από την άλλη η σειρά του Μαϊου έχω ακούσει από όλους πως είναι καλύτερη για τους "μεγαλύτερους" καθώς μαζεύονται κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας (25-28) από αναβολές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Stockholm4ever Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο γεννηθείς στην Ελλάδα με ελληνική υπηκοότητα που δέν έχει πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι λιγότερο ΕΛΛΗΝΑΣ κατ ουσίαν απο τον παράνομο λαθρομετανάστη..
bgeorgalas Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο γεννηθείς στην Ελλάδα με ελληνική υπηκοότητα που δέν έχει πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι λιγότερο ΕΛΛΗΝΑΣ κατ ουσίαν απο τον παράνομο λαθρομετανάστη.. Αυτό πήγαινε για μένα ή απλά μια άσχετη διαπίστωση/άποψη διατυπώνειες? γιατί αν πήγαινε για εμένα έχω κάνα δύο πραγμάτακια να σου πω....
paylidis Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Πάντως να ξέρετε για όσους είναι να μπουν, γνώμη μου βέβαια, πως στο στρατό συγκεκριμένα ό,τι και επίπεδο μόρφωσης να έχει ο συνάδελφος σου, είναι συνάδελφος σου. Σίγουρα θα έχεις κάτι κοινό να πεις και να κάνεις. Εσύ του μεταπτυχιακού θα καθαρίζεις τα σκατά παρέα με το μπαστουνόβλαχο από το γαϊδουρονήσι ξερω 'γω. http://www.youtube.com/watch?v=sB1An9K6SdE&feature=related χαχαχα!
slygeo87 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Έτσι ακριβώς με μια δόση χιούμορ από τον συνταγματάρχη. =ρ Και βασικά το είπα για να κουλάρετε λίγο οι καινούργιοι.
nicoc89 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο γεννηθείς στην Ελλάδα με ελληνική υπηκοότητα που δέν έχει πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι λιγότερο ΕΛΛΗΝΑΣ κατ ουσίαν απο τον παράνομο λαθρομετανάστη.. Αυτό το διάβασες κάπου η είχες έμπνευση στην τουαλέτα και είπες να το σημειώσεις για να το γράψεις αργότερα στο insomnia?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο γεννηθείς στην Ελλάδα με ελληνική υπηκοότητα που δέν έχει πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι λιγότερο ΕΛΛΗΝΑΣ κατ ουσίαν απο τον παράνομο λαθρομετανάστη.. Θα ειχες δικιο αν το εθετες λιγο διαφορετικα. Ο Ελληνας που το παιζει "ζητω το εθνος, ζητω η πατριδα γα@Θ)^&*( τους ξενους" που αποφευγει να υπηρετησει στρατο, ειναι για τα μπαζα ιδεολογος.
panosno1com Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο γεννηθείς στην Ελλάδα με ελληνική υπηκοότητα που δέν έχει πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι λιγότερο ΕΛΛΗΝΑΣ κατ ουσίαν απο τον παράνομο λαθρομετανάστη..
tritonas00 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Ο γεννηθείς στην Ελλάδα με ελληνική υπηκοότητα που δέν έχει πάει να υπηρετήσει την πατρίδα του είναι λιγότερο ΕΛΛΗΝΑΣ κατ ουσίαν απο τον παράνομο λαθρομετανάστη.. αν δεν υπηρετησει δηλαδη δεν ειναι ελληνας?
status Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Θα ειχες δικιο αν το εθετες λιγο διαφορετικα. Ο Ελληνας που το παιζει "ζείτο τω αίθνως, ζείτο ι πατρυδα γα@Θ)^&*( τους ξαίνους" που αποφευγει να υπηρετησει στρατο, ειναι για τα μπαζα ιδεολογος. Σου διόρθωσα την ορθογραφία για να ταιριάζει με το "άτομο" που τα λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις