Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ χαράζεις τον δρόμο σου. Οπότε εσύ διαλέγεις τι θα έχεις πάνω από το κεφάλι σου.

Πρόπονηση καλύτερη κάνεις παίρνοντας τα αθλητικά σου παπούτσια σου και τρέχοντας στο ταρταν, πηγαίνωντας στα γυμναστήρια κλπ .

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ χαράζεις τον δρόμο σου. Οπότε εσύ διαλέγεις τι θα έχεις πάνω από το κεφάλι σου.

τις ίδιες !@$@#% έλεγα και γώ στο λύκειο.

σορρυ για το τρολ ύφος, αλλά έχε αφεντικό σε οποιαδήποτε ιδιωτική δουλειά και κάνε παράθεση και συμπλήρωσε το :P

Πέθαναν αυτά , θεωρήσαι τυχερός εάν εργάζεσαι όχι να διαλέξεις και δουλειά.

EDIT: Ορθογραφικά

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά ο στρατός είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας.

Θα βρεις τα πάντα μέσα.

Από τα πιο κυριλέ παιδιά, μέχρι τα πιο καθίκια.

Τώρα τί θα σου κάτσει πάνω από το κεφάλι, είναι θέμα τύχης ή/και βύσματος. :P

Δημοσ.

Μόνο που στην κοινωνία έχεις μια επιλογή να μην ασχολείσαι με τα άτομα που δε γουστάρεις. Στο στρατό όμως τα τρως στη μάπα θες δε θες. Μέχρι και στο ίδιο κρεβάτι μπορεί να κοιμάσαι.

Δημοσ.

o στρατός σε προετοιμάζει για την υπόλοιπη ζωή γιατί για μια ζωή θα χεις βλάκες πάνω απο το κεφάλι σου,χωρίς γνώσεις αλλά ξερόλες που θα σε διατάζουν και εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις,είναι μια 9μηνη προπόνηση/πρακτική άσκηση

Σορρυ φιλος αλλα δεν χρειαζεται ο στρατος γι αυτο..

Εχω ηδη 5χρονια αφεντικα να μου τα πρηζουν και φευγω φανταρος σε 3 μηνες..

Αλιμονο αν περιμενω τον στρατο για να ζησω το αυτονοητο..

Ξερω οτι ο καθενας προσπαθει να βρει κατι για να δικαιολογησει την αχρηστιλα του στρατου,αλλα δεν στεκει τιποτα απο αυτα..

Ξερω οτι το ολο θεμα ειναι παραλογο,οποτε νοου προμπλεμ...

Δημοσ.

Μόνο που στην κοινωνία έχεις μια επιλογή να μην ασχολείσαι με τα άτομα που δε γουστάρεις.

Ξεκίνα δουλειά και δεν υπάρχει περίπτωση να μήν υπάρχει το λιγότερο 1 συνάδελφος ή 1 προιστάμενος που να μη γουστάρεις...

Σε όλες τις δουλεις!

Εκεί να σε δω. που θα ξέρεις ότι το να απολυθείς οπως στο στρατό δε σε συμφέρει...

• Moderators
Δημοσ.

Μόνο που στην κοινωνία έχεις μια επιλογή να μην ασχολείσαι με τα άτομα που δε γουστάρεις. Στο στρατό όμως τα τρως στη μάπα θες δε θες. Μέχρι και στο ίδιο κρεβάτι μπορεί να κοιμάσαι.

True, true. (10 χαρακτήρες από την Ελλάδα)

Δημοσ.

Μπααα αμα δεν τον γουσταρεις τον απο πανω σου,αλλαζεις κρεβατι εσυ η αυτος(στην μοναδα,οχι στο κεντρο).δεν ειναι αυτο το προβλημα.

Αλλα ενταξει,ειπαμε.υπομονη θελει ο στρατος.υπομονη.

Το θεμα ειναι να μην εισαι εσυ ο μαλακας για τους αλλους και ασχολουντε αυτοι μαζι σου......

Γιατι ως γνωστον,ο μαλακας ασχετος που το παραδεχεται καποιες φορες,δεν καταλαβαινει οτι ειναι μαλακας αυτος.

Δημοσ.

στο ίδιο δεν προβλέπεται

Δημοσ.

o στρατός σε προετοιμάζει για την υπόλοιπη ζωή γιατί για μια ζωή θα χεις βλάκες πάνω απο το κεφάλι σου,χωρίς γνώσεις αλλά ξερόλες που θα σε διατάζουν και εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις,είναι μια 9μηνη προπόνηση/πρακτική άσκηση

Ναι δε λεω κατι ειναι κι αυτο, ισως το μονο που προσφερει ο στρατος, αλλα ποιος ειπε οτι πρεπει να αναγκαστω να χασω 9μηνες απτη ζωη μου (εγω προσωπικα εχασα 12, αλλα αλλο θεμα αυτο) προκειμενου να υποστω αυτην την "προπονηση"? Δεν θελω να προπονηθω για την υπολοιπη ζωη μου, ευχαριστω!

Και οπως σωστα προαναφερθηκε, στη ζωη σου εχεις την επιλογη να ριξεις ακυρα οπου δε γουσταρεις, ακομα και στη δουλεια αν βλεπεις να γινονται τα αδιανοητα θα φυγεις, τι θα κανεις?

Δηλαδη αν ειχα αφεντικο στη δουλεια που θα με τιμωρουσε επειδη κουβαλουσα 2 χαρτοκουτες γεματες κρουασαν και μου εριχνε ποινη επειδη σταθηκα μονο προσοχη και δεν χαιρετησα με το χερι+προσοχη, ε ναι θα εφευγα απτη δουλεια, τι να κατσω να κανω? Στο στρατο ομως εφαγα 3 μερες κρατηση γιαυτο το λογο και συνεχιζα να βαραω προσοχες στον ιδιο ανθρωπο και ομοιους του για αλλους 10 μηνες υποχρεωτικα και χωρις επιλογη "εξοδου".

ΥΓ. Επειδη το ακουω και το ξανακουω, παπαρια προετοιμασια για τη ζωη ειναι. Στη ζωη το βασικοτερο πραγμα οταν σου τυχει μαλακια απο ανωτερο/κατωτερο/ισο ειναι η αντιδραση σου και ο χειρισμος σου. Στο στρατο δεν υφισταται ορος αντιδραση. Απλα μαθαινεις να σκυβεις το κεφαλι. Ε, αν βγεις στη ζωη ετσι μαθημενος, τοτε θα σε καβαλανε ολοι. Να χεσω τις αρχες που μας μαθαινει ο στρατος για τη ζωη λοιπον. Οσο για το θεμα μικρογραφια της κοινωνιας, και παλι παπαρια. Ο στρατος γενικα ειναι ενας χωρος γεματος αντρες εκ των οποιων το 70% βγαζει το χειροτερο του εαυτο και τα χειροτερα του κομπλεξ (αναφερομαι και στους φανταρους φυσικα). Κατι που δε συμβαινει απαραιτητα εξω σε τετοιο βαθμο. Μικρογραφια της κοινωνιας ειναι απτην αποψη οτι βλεπεις πως καποιοι για "μισο κομματι ψωμι" μπορουν ανετα να σου κανουν μια πουστια η να σε ρουφιανεψουν. Κατι που ωστοσο το ξερεις και χωρις να πας στρατο, εκτος αν εισαι κοινωνικα ανωριμος.

Δημοσ.

Πάντως να ξέρετε για όσους είναι να μπουν, γνώμη μου βέβαια, πως στο στρατό συγκεκριμένα ό,τι και επίπεδο μόρφωσης να έχει ο συνάδελφος σου, είναι συνάδελφος σου. Σίγουρα θα έχεις κάτι κοινό να πεις και να κάνεις. Εσύ του μεταπτυχιακού θα καθαρίζεις τα σκατά παρέα με το μπαστουνόβλαχο από το γαϊδουρονήσι ξερω 'γω.

Δημοσ.

Quick question:

Είναι μακριά το στρατόπεδο της θήβας από τον οσε θήβας; Θέλει μια φίλη μου να πάει, αν πάει με τον οσε, πως μπορεί να πάει μετά στο στρατόπεδο; (ταξί; )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...