aris1986 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και προφανως απτο κτιριο δεν εισαι σε θεση πριμηδων, αλλα ειτε στο γονατο ειτε ορθιος, κατι που ποτε δεν μας μαθανε. Οσον αφορα το θεμα της βολης, αυτο ειχε γινει στο κεντρο και μαλιστα πυροβολικου. Μετα στην μοναδα οποτε πηγαιναμε για βολη το καναμε ολοι απο αγγαρεια να τελειωνουμε να φευγουμε. Ορεξη ειχαν να μας μαθουν κ τις στασεις περα απο αυτη που μας δειξαν στο κεντρο. Bρε σειρα(οπως λενε και οι ΕΠ.ΟΠ ).Σου πα το 95% των βολων εκτελουνται πριμηδων οταν εισαι απο αποσταση(για προφανεις λογους)!Σωμα με σωμα υπαρχει αλλη τακτικη κτλπ.Τωρα αμα μπαινεις σε κτιριο δεν κανεις ημισια κλιση επι δεξια και πεφτεις πριμηδων απλα πυροβολας ως εχει , κοιτας να καλυπτεσαι ομως. Kαλα δεν εχεις δει κανα βιντεο απο τους πολεμους στη μεση Ανατολη/Λιβυη, η πιο παλια Κοσσοβο κλπ? Μεσα σε κτιρια ταμπουρωνονται και πυροβολανε και γενικα μεσα στις πολεις γινεται ο πολεμος. Δεν βγαινουν στα χωραφια για κυνηγι πεταλουδας για να πεσουν πριμηδων μη τους παρει η σφαιρα του αντιπαλου χωραφα. Μαχη σε πολη δεν κερδιζεται πια.Αν καποιοι καταλαβουν μια πολη παιζουν βρωμικο παιχνιδι χρησιμοποιοντας/παγιδεύοντας αιχμαλωτους (αντρες,γυναικες,παιδια,ζωα) με εκρηκτικα κτλπ.Στο αφγανισταν βαζαν ξηρισμενο προβατο σε μπανιερα με νερο και αλατι και οταν αυτο φωναζε ακουγοταν σαν μωρο παιδι και οποιος ανοιγε πορτα η παραθυρο *ΜΠΟΥΜ*. Οι Αμερικανοι πετανε ενα Hellfire τα καινε ολα και ολους και λιγει το θεμα. Και μας που μας κανανε 2 μερη εκπαιδευση σε εγκταταλελημενο στρατ. μας ειπανε οτι σε πραγματικες συνθηκες παμε σαν προβατα στην σφαγη για εκκαθαριση κατοικιμενης περιοχης! Τεσπα ο στρατος κατω απο τον Εβρο διαφερει πολυ!Μακαρι να περναγαμε ολοι τον ιδιο στρατο ή κανενας τπτ.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ε δεν νομίζω και οι 3 να μου λένε μαλακίες.. ο ένασ ξάδελφος, ο άλλος άνδρας της ξαδέρφης μου, ο άλλος αγόρι της κολλητής μου... + ότι δεν έχουν και στρατιώτες για να καλύψουν τις ανάγκες.. Βλακείες. Μην σκάς. Τέλειωσε το σχολείο και μετά βλέπεις τι κάνεις.
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ε δεν νομίζω και οι 3 να μου λένε μαλακίες.. ο ένασ ξάδελφος, ο άλλος άνδρας της ξαδέρφης μου, ο άλλος αγόρι της κολλητής μου... εγκυρες πηγες...
UpToDate_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 εγκυρες πηγες... Δεν είπα ότι είναι έγκυρες Απλά δεν γίνεται και οι 3 να το σκέφτηκαν στο άκυρο και να με "ειδοποίησαν" την ιδια βδομάδα.. :/
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν δημιοσιευτει κατι απο το Γενικο Επιτελειο Στρατου και τον Υπουργο Αμυνας , οτι και να ακους ειναι ραδιο αρβυλα
REDODIN7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν δημιοσιευτει κατι απο το Γενικο Επιτελειο Στρατου και τον Υπουργο Αμυνας , οτι και να ακους ειναι ραδιο αρβυλα Συμφωνω απολυτα εδω σου λεει δυνουν αδειες αβερτα για να μην πληρονουν σιτηση λογο κρισης , χαρακτιριστικα ενας γνωστος πηρε αδεια χωρις να θελει οποτε χλομο βλεπω να αυξανετε και αλλο η θητεια .
UpToDate_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Συμφωνω απολυτα εδω σου λεει δυνουν αδειες αβερτα για να μην πληρονουν σιτηση λογο κρισης , χαρακτιριστικα ενας γνωστος πηρε αδεια χωρις να θελει οποτε χλομο βλεπω να αυξανετε και αλλο η θητεια . Σιτηση = τιποτα... στρατιωτης επι πληρωμη = σιτηση ~10 ατομων τον μηνα .. :ρ
REDODIN7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και τώρα τελειώνω την 3η Λυκείου... μπέρδεμα στο τι να κάνω πρώτα.. σχολή ή αν ισχύσει έτσι στρατό... Μην χαλιεσαι και εγω οταν ηταν να παω ηταν 18μηνο και τωρα κοντευω να μην παω καθολου , κοιτα τις σπουδες σου αμα μπορεις να πας εξωτερικο φυγε με την μια και οταν τελιωσεις αν ακομα θελεις να επιστρεψεις ελαντα παρε Ι5 ψυχολογικο . Σιτηση = τιποτα... στρατιωτης επι πληρωμη = σιτηση ~10 ατομων τον μηνα .. :ρ Δεν ειναι τοσο απλο εκτος φαγητου ειναι τα λειτουργικα εξοδα του στρατοπεδου , τα μεταφορικα , η ασφαλεια των φανταρων και πολλα αλλα οποτε χλομο , μπορει να πληρονονται αλλα κανουν 8ωρα και δουλια που θελει 20 φανταρους
kapodistrias Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν φύγω κατευθείαν για εξωτερικό χωρίς να παρουσιαστώ τι γίνεται;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν φύγω κατευθείαν για εξωτερικό χωρίς να παρουσιαστώ τι γίνεται; Ανυποτακτος εξωτερικου.Εαν εισαι μεσα κ φυγεις λιποτακτης.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ανυποτακτος εξωτερικου.Εαν εισαι μεσα κ φυγεις λιποτακτης. Εξήγησε το λίγο καλύτερα.
nicoc89 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Εξήγησε το λίγο καλύτερα. Εάν φύγεις πριν παρουσιαστείς δηλαδή πριν πατήσεις καν το πόδι σου στο στρατό σε βγάζουν ανυπότακτο εξωτερικού (γυρίζεις κάποια στιγμή αν θες και υπηρετείς) αν όμως παρουσιαστείς και σηκωθείς και φύγεις εξωτερικό βγαίνεις λιποτάκτης (που νομίζω είναι σοβαρό γιατί περνάς στρατοδικείο σε περίπτωση που γυρίσεις στην Ελλάδα και σε πιάσουν). Αν έχω κάνει λάθος σε κάτι να με διορθώσετε.
Merdock Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Αν είσαι ανυπότακτος εξωτερικού μπορείς να έρχεσαι Ελλάδα ή με το που έρθεις σε πήδηξαν;
UpToDate_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Τι να πηδήξουν που τρώμε χρόνο από την ζωή μας σε αυτήν την μαλακία.
gnsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 o στρατός σε προετοιμάζει για την υπόλοιπη ζωή γιατί για μια ζωή θα χεις βλάκες πάνω απο το κεφάλι σου,χωρίς γνώσεις αλλά ξερόλες που θα σε διατάζουν και εσύ δεν θα μπορείς να μιλήσεις,είναι μια 9μηνη προπόνηση/πρακτική άσκηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις