Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mα καμια σχεση ομως lol.

YΓ. Παλουκι να κανεις τη φοιτητικη ζωαρα σου μακρια απτο πατρικο? wtf τοσο πολυ αλλαξαν τα πραγματα σε σχεση με τοτε που σπουδαζα?

Την ζωαρα την κανεις οταν εχεις τα φραγκα , αν δεν εχεις και ερχονται μερες που με το ζορυ βρισκεις λεφτα για να βγαλεις εισητηρια να πας να φας στην λεσχη δεν λεει καθολου !!!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με τα γιωτόμπαλα και στις μαλ@...ες δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή αυτοί που δεν είναι γιωταδες είναι κατάλληλοι για μάχη? Να το εξηγήσω καλύτερα? βλέπω κάτι λιπόβαρης αγύμναστους τσιλιμιθρες που το όπλο τους πέφτει βαρύ να το σηκώσουν και κράζουν άλλους επειδή είναι χοντροί λες και αυτοί θα χρησίμευαν καλύτερα. Εγώ παράδειγμα που άμα δώσω μια μονο μπουνια σε ένα τέτοιο στρατιώτη θα τον στείλω για ύπνο θα έπρεπε να αρχίσω να τον κοροϊδεύω? Δηλαδή να πάει κάπως έτσι αδύνατοι/αγύμναστοι κοροϊδεύουν χοντρούς και γυμνασμένοι μυώδεις κοροϊδεύουν αδύνατους.

Μου θυμίζει έναν φίλο που ήταν αδύνατος και αντικειμενικά αρκετά άσχημος στα χαρακτηριστικά του προσώπου του και μπορούσε να κράζει ώρες άλλους που μπορεί να είχαν 2-3 κιλά παραπάνω αλλα είχαν καλά χαρακτηριστικά επειδή οι γκόμενες ήθελαν εκείνους και όχι αυτόν. Ήμαρτον. :rolleyes:

Πολύ παιδιαρίστικες συμπεριφορές και μου αρέσει που υποτίθεται ότι γίνονται άντρες στο στρατό (καλά αυτό είναι για γελοία αλλα τέλος πάντων).

Μακάρι να είχαμε σωστή οικονομία να μην είχαν καταστρέψει τα πάντα και να είχαμε σωστό στρατό που φυσικά όλοι να ήταν επαγγελματίες και να μην μας υποχρέωναν να διακόπτουμε την ζωή και τα σχέδια μας για 8-9 μήνες που μπορεί μέσα σε αυτούς να βρίσκαμε την ευκαιρία της ζωής μας για μια καλή δουλειά και να φτιάξουμε κάπως το μέλλον μας.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά... συνήθως μόνοι τους βγαίνουν γιωτόμπαλα για να μπορούν να λουφάρουν περισσότερο. Δεν τους βγάζει ο στρατός επειδή έχει υψηλά κριτήρια :lol:

Δηλώνουν κάποια ασθένεια στην μέση... ή ένα ψυχολογικό πρόβλημα και αποδεσμεύονται από αγγαρείες ή ασκήσεις και σκοπιές.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες καλά... συνήθως μόνοι τους βγαίνουν γιωτόμπαλα για να μπορούν να λουφάρουν περισσότερο. Δεν τους βγάζει ο στρατός επειδή έχει υψηλά κριτήρια :lol:

Δηλώνουν κάποια ασθένεια στην μέση... ή ένα ψυχολογικό πρόβλημα και αποδεσμεύονται από αγγαρείες ή ασκήσεις και σκοπιές.

Σωστός. Eγώ έβαλα το Στίβεν Σιγκάλ και μου την έσπασε επίτηδες μια μέρα πριν μπώ για να βγώ γιωτόμπαλο και να μην καθαρίζω καλλιόπες. Δεν χρειαζόταν όμως γιατί όταν εξετάστηκα απλά το δήλωσα στους γιατρούς κι αυτοί επειδή είμαι καλό παιδί και η φάτσα μου εμπνέει εμπιστοσύνη με πίστεψαν αμέσως χωρίς να ζητήσουν αποδείξεις και εξετάσεις και μαλακίες. Δεν κοίταξαν καν το ΦΕΚ με το νόμο που προβλέπει τη ΣΙ για κάθε παθολογικό πρόβλημα που υπάρχει. Μάλιστα επειδή βαριούνταν, μου είπαν να συμπληρώσω εγώ το χαρτί και να βάλω τις σφραγίδες. Ουσιαστικά, μόνος μου βγήκα γιωτόμπαλο. Μαλακία βέβαια, γιατί τώρα πρέπει να νιώθω άσχημα και να απολογούμαι γι΄ αυτό σε όσους υπηρέτησαν κανονικά και με ειρωνεύονται.

Δημοσ.

Σωστά. Αυτό που με κάνει και αναρωτιέμαι είναι πώς γίνεται κάποιος που έχει ζήσει μόνος του, να μη μπορεί να στρώσει ένα κρεβάτι όταν πηγαίνει φαντάρος ή να δυσανασχετεί όποτε του ζητάνε να αδειάσει ένα καλαθάκι. Εγώ τα είχα όλα έτοιμα από τη μαμά μου μέχρι να μπω και στράβωσα με τις καθαριότητες. Αυτός όμως; =/

Αυτος που εχει ζησει μονος του ως φοιτητης, στην ουσια δεν ζουσε και τοσο μονος του. Τα ειχε ολα ετοιμα, διατηροντας παραλληλα μια φαινομενικη ανεξαρτησια. Ετσι αυτο που θα του κακοπεσει στο στρατο ειναι οι διαταγες, οι προσβολες ενιοτε, η υποτιμηση της νοημοσυνης του κλπ. Πραγματα με τα οποια ποτε δεν εμαθε να συμβιβαζεται, γιατι απλα δεν χρειαστηκε να συμβιβαστει μιας και τα ειχε ολα εξασφαλισμενα μεχρι προτινος, χωρις καμια τρελη προσπαθεια.

Την ζωαρα την κανεις οταν εχεις τα φραγκα , αν δεν εχεις και ερχονται μερες που με το ζορυ βρισκεις λεφτα για να βγαλεις εισητηρια να πας να φας στην λεσχη δεν λεει καθολου !!!

Αφενος εισαι αλλη κατηγορια απο τον μεσο φοιτητη στον οποιο αναφερομαι, αφεταιρου αν σπουδαζεις με αυτες τις συνθηκες μηπως θα ηταν προτιμοτερο να επιδιωξεις να σπουδασεις κοντα στην πολη σου? Και τελος αν εχετε τοσες οικονομικες δυσκολιες ισως μπορεις να το ψαξεις με μεταγραφη.

Δημοσ.

Σωστός. Eγώ έβαλα το Στίβεν Σιγκάλ και μου την έσπασε επίτηδες μια μέρα πριν μπώ για να βγώ γιωτόμπαλο και να μην καθαρίζω καλλιόπες. Δεν χρειαζόταν όμως γιατί όταν εξετάστηκα απλά το δήλωσα στους γιατρούς κι αυτοί επειδή είμαι καλό παιδί και η φάτσα μου εμπνέει εμπιστοσύνη με πίστεψαν αμέσως χωρίς να ζητήσουν αποδείξεις και εξετάσεις και μαλακίες. Δεν κοίταξαν καν το ΦΕΚ με το νόμο που προβλέπει τη ΣΙ για κάθε παθολογικό πρόβλημα που υπάρχει. Μάλιστα επειδή βαριούνταν, μου είπαν να συμπληρώσω εγώ το χαρτί και να βάλω τις σφραγίδες. Ουσιαστικά, μόνος μου βγήκα γιωτόμπαλο. Μαλακία βέβαια, γιατί τώρα πρέπει να νιώθω άσχημα και να απολογούμαι γι΄ αυτό σε όσους υπηρέτησαν κανονικά και με ειρωνεύονται.

Ι-5 ενοπλο για να σκοτωνεις την ώρα σου! :P

Δημοσ.

Αυτος που εχει ζησει μονος του ως φοιτητης, στην ουσια δεν ζουσε και τοσο μονος του. Τα ειχε ολα ετοιμα, διατηροντας παραλληλα μια φαινομενικη ανεξαρτησια. Ετσι αυτο που θα του κακοπεσει στο στρατο ειναι οι διαταγες, οι προσβολες ενιοτε, η υποτιμηση της νοημοσυνης του κλπ. Πραγματα με τα οποια ποτε δεν εμαθε να συμβιβαζεται, γιατι απλα δεν χρειαστηκε να συμβιβαστει μιας και τα ειχε ολα εξασφαλισμενα μεχρι προτινος, χωρις καμια τρελη προσπαθεια.

Μπα δεν νομιζω οτι στεκουν αυτα που λες πιστεψε με υπαρχουν πολυ κομπλεξικοι που θελουν να σου μαμησουν στην ψυχωλογια και στα ΑΕΙ-ΤΕΙ , οσο για οτι τα βρικα ολα ετοιμα δεν νομιζω αφου τα εκανα ολα μονος οπως μαγειρεμα , σκουπισμα , σφουγγαρισμα , πλυσιμο κλπ

Αφενος εισαι αλλη κατηγορια απο τον μεσο φοιτητη στον οποιο αναφερομαι, αφεταιρου αν σπουδαζεις με αυτες τις συνθηκες μηπως θα ηταν προτιμοτερο να επιδιωξεις να σπουδασεις κοντα στην πολη σου? Και τελος αν εχετε τοσες οικονομικες δυσκολιες ισως μπορεις να το ψαξεις με μεταγραφη.

Ευτηχως τωρα εχω τελιωσει , οταν σπουδαζα εκανα αιτηση για μεταγραφη και μαλιστα 3φορες δυο πειραια και μια χαλκιδα αλλα δυστηχως αν δεν εχεις καποιον να σε σπροξει δεν κανεις τιποτα :-(

Δημοσ.

Πέπει να το έχω ξαναπεί σε αυτό το φόρουμ..Αυτό που λες ισχύει απόλυτα εκτός από αυτούς που όντως έχουν κάποιο πρόβλημα και βγαίνουν γιωτόμπαλα είναι και αρκετοί λουφαδόροι. Στο 2/39 που ήμουν είχαμε έναν ο οποίος έκραζε όλους τους γιωτάδες ανίκανοι δε θα πάρετε όπλο άχρηστοι κτλ κτλ. Όταν λοιπόν πήραν όπλο κι πήγαν για βολή με το που γύρισαν ζήτησε να πάει 401 και πήρε το γιωτόχαρτο γιατί και καλά δε μπορεί να πιάσει όπλο επειδή είχε δει να σκοτώνεται κάποιος μπροστά του....Το τι κράξιμο έφαγε μετά....
Δημοσ.

Όταν λοιπόν πήραν όπλο κι πήγαν για βολή με το που γύρισαν ζήτησε να πάει 401 και πήρε το γιωτόχαρτο γιατί και καλά δε μπορεί να πιάσει όπλο επειδή είχε δει να σκοτώνεται κάποιος μπροστά του....Το τι κράξιμο έφαγε μετά....

κατσε αυτα παιζουν σοβαρα? να παρω και εγω I4 τοτε να τη βγαλω αραχτος και Light :mrgreen:

ωραια κλεισαμε και με αυτο. θα πω οτι εχω ψυχολογικο επειδη ειδα μπροστα μου καποιον να πεθαινει απο τροχαιο (το οποιο ισχυει αλλα ημουν μικρος)

Δημοσ.

Ρε μαγκες αντι να κυνηγατε τα I και να γινετε σαν και αυτους που βριζαμε οταν ημασταν στον στρατο (περα απο τα παιδια που ειχαν πραγματικο προβλημα) δεν κοιτατε λεω εγω να την περασετε οσο πιο καλα μπορειτε χωρις να χασετε την αξιοπρεπεια σας?Να τα εχετε καλα με τον εαυτο σας?λεω εγω τωρα....

Δημοσ.

Ρε μαγκες αντι να κυνηγατε τα I και να γινετε σαν και αυτους που βριζαμε οταν ημασταν στον στρατο (περα απο τα παιδια που ειχαν πραγματικο προβλημα) δεν κοιτατε λεω εγω να την περασετε οσο πιο καλα μπορειτε χωρις να χασετε την αξιοπρεπεια σας?Να τα εχετε καλα με τον εαυτο σας?λεω εγω τωρα....

Κατ αρχην σε αντιθεση με το Ι5 ψυχολογικο που δυνετε αβερτα το Ι5 παθολογικο που πηρα εγω δυνετε πολυ δυσκολα γιατι πρεπει να υπαρχει καποια παθηση ενω το ψυχολογικο λες 5 πιπες και το περνεις .

Εγω εκτος απο το βαρος πηγα και για τα ματια λογο μυοπιας σας πληροφορο οτι με 14 στο ενα ματι και 17 στο αλλο +2,5 αστιγματισμο και πτικη οξητητα 8/10 με γυαλια με εβγαλαν Ι4 .

Τωρα οσοι δεν θελουν να πανε ας μην πανε για μενα καλυτερα να το παιξεις τρελος και να παρεις Ι5 παρα να λουφαρεις η να ρουφιανεβεις και να τρενε οι αλλοι το παλουκι .

Δημοσ.

Η απαλλαγή δεν αναγράφει επάνω Ι5 παθολογικό ή Ι5 ψυχολογικό.......απλά "απαλλαγή για λόγους υγείας" (φαντάζομαι σε αυτό περιλαμβάνονται και οι ψυχικές παθήσεις)

Δημοσ.

Η απαλλαγή δεν αναγράφει επάνω Ι5 παθολογικό ή Ι5 ψυχολογικό.......απλά "απαλλαγή για λόγους υγείας" (φαντάζομαι σε αυτό περιλαμβάνονται και οι ψυχικές παθήσεις)

E τοτε σωθηκαμε :-D :-D :-D

τι πρεπει να κανουμε για ι5 ψυχολογικο? καποιος μου ειχε πει οτι απλα ανεβηκε σε ενα δεντρο και εκανε πως τηγανιζει αυγα. δεν ειμαι σιγουρος ομως. για ριχτε καμια ιδεα. αν ειναι ετσι θα το γλυτωσω το πραγμα

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα. στην τελική πας στο στρατό για να προσφέρεις δωρεάν εργασία στο ποιο νευραλγικό κομμάτι της χώρας που ζεις. γιατί να ξευτελίζεις τον εαυτό σου και να λειτουργείς εις βάρος των συναδέρφων σου απλά για να ξαπλώσεις 1 ώρα παραπάνω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...